Zoek
Sluit dit zoekvak.

First Try: Zenner Siliconen Blending Spons

First Try: Zenner Siliconen Blending Spons

Je ziet ze ineens overal voorbij komen, die gekke siliconen sponsjes die beloven je foundation prachtig aan te brengen. Ze waren alleen best wel lastig te krijgen en ook nog eens best wel duur, maar Zenner brengt ze nu voor een hele fijne prijs op de markt! Ik test hem meteen uit, want ik ben heel benieuwd hoe dit werkt! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Zenner Siliconen Blending Spons kost € 4,99 en is te koop bij verschillende drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. het zal een uitkomst zijn als dit perfect zou werken voor iedereen maar hoor verschillende meningen, mijn oudste heeft hem iig een gooi gegeven want die vond het niks en de jongste vond het dan wel weer wat dus ja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *