First Try: Zenner Siliconen Blending Spons

First Try: Zenner Siliconen Blending Spons

Je ziet ze ineens overal voorbij komen, die gekke siliconen sponsjes die beloven je foundation prachtig aan te brengen. Ze waren alleen best wel lastig te krijgen en ook nog eens best wel duur, maar Zenner brengt ze nu voor een hele fijne prijs op de markt! Ik test hem meteen uit, want ik ben heel benieuwd hoe dit werkt! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Zenner Siliconen Blending Spons kost € 4,99 en is te koop bij verschillende drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Susan
  10 juni 2017 at 07:39

  Ik heb hier al veel goeds over gehoord! Gebruik er zelf één van Ebay :)

 • Reply
  chucky1012
  10 juni 2017 at 07:44

  Ik zou dit zeker niet kopen want het resultaat is veel te vlekkerig.
  Leuke video.

  Xoxo

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  10 juni 2017 at 09:18

  Ik heb er al meerdere fijne reviews over gelezen. Ik ben een beetje sceptisch maar wil het zelf wel eens proberen!

 • Reply
  rachel
  10 juni 2017 at 12:34

  het zal een uitkomst zijn als dit perfect zou werken voor iedereen maar hoor verschillende meningen, mijn oudste heeft hem iig een gooi gegeven want die vond het niks en de jongste vond het dan wel weer wat dus ja

 • Reply
  Jessie
  11 juni 2017 at 11:31

  ik sla ‘m over, bedankt voor de review :)

 • Laat een reactie achter