Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Zeeman Anti-Ladder Panty

Zeeman Anti-Ladder Panty

Ik vind het super leuk om jurkjes en rokjes te dragen, alleen met dit weer moet daar natuurlijk wel een panty onder. Het liefst draag ik een zwarte panty en ik vind het mooi als hij ook nog een beetje doorschijnend is, niet zo’n dikke dus. Maar het nadeel is dat ik die altijd met één dag dragen al kapot heb. Dus ik heb de moed opgegeven en koop altijd dikkere panty’s zodat ik er langer mee kan doen. Maar laatst zag ik deze Zeeman Anti-Ladder Panty met 20 denier en besloot hem mee te nemen.

Zeeman Anti-Ladder Panty

Ik ben best een beetje sceptisch, waarom zou deze panty van 20 denier het ineens wel overleven en al die andere panty’s niet. In zo’n dunne panty heb ik soms al een ladder zitten wanneer ik hem voor het eerst aan wil trekken. Of als mijn nagel, ring of rits langs de panty heen schuurt zit er al een ladder of haal in… Waarom zou het bij deze Zeeman Anti-Ladder panty anders zijn?

Lees ook: Dit zijn de beste en fijnste panty’s

Het verschil zit hem in ieder geval wel in de prijs. De Zeeman Anti-Ladder panty kost namelijk € 4,99 per stuk en de normale 20 denier panty’s bij de Zeeman kosten maar € 1,49. Er zou dus wel degelijk verschil in kwaliteit moeten zitten als je alleen al naar de prijs kijkt.

Zeeman Anti-Ladder Panty

Voor de rest kan ik niet echt vinden op de verpakking waarom de Zeeman Anti-Ladder panty nou zoveel beter is wat betreft ladders. Ik vind alleen op de verpakking dat het een 20 denier panty is en dat de panty een verbeterde kwaliteit heeft. Daarnaast heeft de panty de perfecte pasvorm en is comfortabel.

De Zeeman Anti-Ladder panty is in de maten S, M, L en XL te koop. Ik kocht met mijn dikke benen en 1.87 de XL variant. Jammer dat ze geen grotere maten hebben want het liefst koop ik maat XXXXXXL qua panty’s.

Zeeman Anti-Ladder Panty

Bij het openen van de verpakking zie ik meteen een gebruiksaanwijzing hoe je de panty het beste aan kunt doen. Handig om erbij te doen want zo kun je je al een beetje indekken met lomp geweld qua het aandoen van de panty.

Eerst rol je de hele panty op tot het voetenstuk, daarna trek je hem been voor been voorzichtig omhoog. Bij de laatste stap sta je op en trek je hem voorzichtig omhoog aan de speciale band.

Zeeman Anti-Ladder Panty
Zeeman Anti-Ladder Panty

Zeeman Anti-Ladder Panty Ervaring

De Zeeman Anti-Ladder panty voelt van goede kwaliteit en de weving voelt steviger dan de andere dunne panty’s die ik gewend ben. Ook het broekje is mooi stevig met een goede band waardoor je panty niet zo snel afzakt.

Tijdens het aantrekken van de panty ben ik voorzichtig (maar dat doe ik eigenlijk altijd met dunne panty’s) en krijg ik hem gemakkelijk zonder te beschadigen aan. Goed, en dan begint de grote uitdaging, een dag overleven zonder ladders.

Aller eerst wil ik zeggen dat de panty heel erg prettig zit. Hij kruipt niet naar beneden en heeft een mooie finish (niet helemaal mat, maar ook niet glanzend). Ik heb de panty nu drie keer aangehad en hij bevat nog steeds geen ladders, dat vind ik echt bizar! Ik heb gewoon gewerkt met mijn panty, ik heb er mee gefietst, op ruwe ondergronden gezeten en nog steeds geen ladder.

Ook ben ik soms met mijn ring in de panty blijven haken en daardoor kreeg ik nog steeds geen ladder (wel een klein haaltje). Tijdens het wassen bleef de panty trouwens ook mooi, geen extra halen of ladders door eventuele andere kledingstukken.

Zeeman Anti-Ladder Panty

Ik moet zeggen, ik ben echt onder de indruk van deze Zeeman Anti-Ladder panty. Hij doet wat het belooft en is in mijn ogen beduidend beter dan goedkopere varianten. Natuurlijk blijf het een kwestie van geluk… Ik heb ook wel eens Falke panty’s gehad van 25 euro die tijdens het aantrekken al kapot gingen.

De Zeeman Anti-Ladder panty (of Ladder Resist Tights zoals op de verpakking staat) is te koop bij de Zeeman voor € 4,99 per stuk. Zijn er hier meer mensen enthousiast over deze panty?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Oeh die ga ik eens proberen! Ik heb altijd panty’s van de Kruidvat en had daar ooit ook een anti ladder panty. Met mijn 1.80+ en flinke onderlichaam ben ik uit de naad geknapt bij m’n billen (nooit eerder gehad) maar er ontstond een groot rond gat rond 1 bil 🤣! Het ging absoluut niet verder maar voelde zo raar onder mijn jurkje in de stad! Haha dus die heb ik nooit meer gekocht. Zat wel geen ladder in wel een rond gat dus.

 2. Fijne tip.
  Ik ben heel lang en dan wil ik niet dat de panty onderaan de buik zit.
  Anders rolt het af en zit het kruis bij de knieen.

  Xoxo

 3. Oeh klinkt goed! Nog een paar vragen:
  Knelt ie bij de buik? Dat heb ik bijna altijd bij panty’s namelijk.
  Hoe valt de maat XL bij jou?
  Lijkt het ook echt 20 dernier of dikker/dunner?

  1. Jammer genoeg geen antwoord gekregen, dus op de gok zelf gekocht. En wat een tegenvaller, bij het aandoen trok ik er direct twee gaatjes in. En dat heb ik nooit! Geen ladders dus, maar hij kon wel gelijk de prullenbak in. Om je benen zat hij bij XL ook heel strak. Enige positieve was dat het broekje lekker zat. Maar dit was dus wel een dure miskoop helaas.

 4. Ik had eerst altijd panty’s van de Zeeman of Hema, maar sinds ik de panty’s van Snagtights heb ontdekt ben ik helemaal verkocht..
  Met mijn 1.88 heb ik eindelijk panty’s gevonden die comfortabel zitten.

 5. Misschien zijn de panty’s van Snagtights wel wat voor jou! Ze zijn iets duurder dan deze van Zeeman, maar wel een stuk goedkoper dan Falke. Degelijke kwaliteit, ook voor lange mensen! Ik ben 1.80 met lange benen en panty’s zijn altijd een drama, en Snagtights heeft me echt positief verrast. Laatst zelfs met een haakje van mijn nagel blijven haken en geen ladder in getrokken. Was helemaal verbaasd. En je kunt deze lekker hoog optrekken, zonder dat ze omrollen :)

 6. Hier ook een Snagtights fan! Heb inmiddels al 8 verschillende designs. Zijn echt hele fijne panty’s. Alleen is zover ik weet 30Denier hun dunste panty. Ik ga deze van de Zeeman dan ook zeker eens proberen voor de warmere dagen.

 7. Ben benieuwd! Mijn ervaring met ‘anti ladder’ is niet heel goed. Heb dit soort al van meerdere merken geprobeerd en ik heb er altijd een ‘gat’ in, dus geen ladder maar een rond gat. Vooral die van Kruidvat anni rolfi zijn echt drama. Deze maar keer proberen!

 8. Ik had er heel enthousiast 2 gekocht. De eerste had een ladder nog voor ik hem aan had, de tweede een uur later. Ik heb normaal gezien zelden ladders in mijn panty´s, dus dit was echt een enorme tegenvaller!

 9. Ik had er ook een gekocht, bij de tweede keer aantrekken meteen een gat erin en niet eens scherpe nagels of zo..
  Waardeloos dus. en na dat gaatje ging het gewoon ladderen . Jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *