Search
Close this search box.

Review: Vichy Minéral 89

Review: Vichy Minéral 89

Dat water goed voor je is, dat weet volgens mij iedereen inmiddels wel. Het klinkt toch een beetje gek om je gezicht intensief te verzorgen en voeden met bijna alleen water. Vichy is het gelukt met een heel nieuw en bijzonder product op de markt te komen, waar maar liefst 89% van het mineraliserend thermaal water van Vichy in zit.

Review: Vichy Minéral 89

En dat bijzondere product is de Minéral 89 van Vichy. De naam zegt het ook al een beetje, het product bestaat namelijk voor 89% uit het mineraliserend thermaal water van Vichy, dat gecombineerd is met hyaluronzuur. Dit bijzondere water heeft maar liefst 15 mineralen die erg belangrijk zijn, het zijn onder andere deze mineralen:

  • Calcium
  • Natrium
  • Fluor
  • Bicarbonaat
  • Ammonium
  • Borium
  • IJzer
  • Magnesium
  • Strontium
  • Kalium

Het natuurlijk thermale water van Vichy ontstaat diep in het vulkanisch gebied van de Franse Auvergne en versterkt onder andere de natuurlijke afweer van de huid.

Review: Vichy Minéral 89

Naast het thermale water met hyaluronzuur bevat deze booster maar 11 ingrediënten. Het is dus echt een heel erg puur en doeltreffend product voor de huid zonder gekke toevoegingen. Wist je trouwens dat hyaluronzuur een centraal component van de huidstructuur is en daarom van belang is om de huid te beschermen tegen externe agressies, vocht vast te houden en de huid voller te laten ogen.

Review: Vichy Minéral 89

De Minéral 89 belooft een sterkere huid door de bijzondere formule. Deze formule vormt namelijk een beschermende matrix op het huidoppervlak. Dit soort van netwerk zorgt voor een mechanisch ‘schild’ om de huid barrière te beschermen en versterken.

Dit doet Vichy omdat de huid een belangrijke rol speelt in ons leven. Het beschermt namelijk ons lichaam tegen de schadelijke effecten van de buitenwereld. Omdat de huid hard aan het werk moet om ons te beschermen, heeft het liefde en verzorging nodig. Als je dit niet doet, gaat de kwaliteit van de huid achteruit en verliest de huid zijn dichtheid en de gezonde glow.

Review: Vichy Minéral 89

Het gebruik van de Vichy Minéral 89 is heel simpel en voor iedereen geschikt. De booster gebruik je twee keer per dag voor je dag- en nachtverzorging. Je brengt het aan op een gereinigd gezicht – twee pompjes zijn ruim voldoende – en smeert het uit, ook op de lip- en oogcontouren. Je masseert het lichtjes in tot dat het product verdwenen is. Grappig genoeg zuigt mijn huid het product meteen op en voelt het daarna heerlijk zacht en gevoed aan. Daarna kun je naar eigen wens nog een dag- of nachtverzorging aanbrengen.

Het product belooft de huid binnen vier weken tot 21% voller te laten lijken, 20% gladder aan te laten voelen, het ziet er tot 26% stralender uit en voelt tot wel 20% gelijkmatiger aan, klinkt goed toch?

Review: Vichy Minéral 89

Zelf vind ik het product verrassend fijn, ik ben sowieso altijd al fan geweest van het merk Vichy! Het product heeft een hele waterige substantie, maar niet té dun zodat het lastig aanbrengen is. Het voelt heel erg zacht aan, een beetje als een gel. Aanbrengen gaat heel gemakkelijk en breng twee pompjes aan op mijn gezicht. Ik smeer het uit en voel dat het meteen opgenomen wordt door de huid.

Review: Vichy Minéral 89

Eenmaal aangebracht voelt mijn huid heel zacht en vol aan, heel erg prettig. Het product ruikt trouwens niet en bevat ook geen parfum, parabenen, alcohol of siliconen. Ik gebruik de booster elke ochtend en avond voor mijn dag- en nachtcrème. Fijn is dat het product snel intrekt en er niet voor zorgt dat mijn dag- of nachtcrème gaat rullen. Ik vind het echt een heel erg prettig product, deze blijft zeker in mijn skincare routine zitten!

Review: Vichy Minéral 89

De Vichy Minéral 89 is vanaf mei te koop voor € 22,95 bij verschillende apotheken en webshops. Het flesje bevat 50 ml, waar je zeker een hele tijd mee kan doen!

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *