Trind Winter in New Dehli

Trind Winter in New Dehli

Trind, één van mijn favoriete Nederlandse nagellak merken. Helaas is het niet zo bekend als een OPI, Essie of Sally Hansen, maar zeker net zo goed. Ik kreeg een paar weken geleden de nieuwe wintercollectie binnen die geinspireerd is op New Dehli en dat zie je meteen terug aan de kleuren. Wat mij betreft is dit niet echt een winterse collectie, maar wel een hele mooie collectie. Kijken jullie mee naar de swatches?

Trind Winter in New Dehli

Deze mythische en verzadigde collectie bevat onder andere een originele oker gele kleur, een prachtige en knallende groene kleur, een diepe donkerblauw kleur, een stoere grafiet kleur, een klassieke rode kleur en een oudroze tint. Ik vind de kleuren stuk voor stuk echt prachtig en kon dan ook niet kiezen welke kleur ik als eerste wilde gaan dragen en testen. Als ik trouwens steeds langer naar deze kleuren kijk krijg ik steeds meer het herfst gevoel bij deze kleuren.

Trind Winter in New Dehli

Trind heeft een aantal collecties eerder hun kwastjes verbeterd en dat vind ik echt een pluspunt. Trind maakt nu ook gebruik van brede en platte kwastjes die een afgeronde onderkant hebben zodat je gemakkelijk je nagels kunt lakken zonder snel uit te schieten. De structuur van de lakken vind ik ook erg fijn en nog fijner is dat de lakken van Trind vaak met één laagje al dekken. Wisten jullie trouwens dat de lakken van Trind de nagels ook verzorgen?

Trind Winter in New Dehli

Pink Chai

Pink Chai of beter bekend als Noon Chai is een drankje dat bekend staat om zijn roze kleur, daarom is deze kleur natuurlijk zo passend voor deze collectie. Ik vind de kleur erg mooi en het is ook nog eens een matte kleur!

Trind Winter in New Dehli

Spicy Saffron

Saffraan is een van de kostbaarste kruiden van de wereld, het is letterlijk zijn gewicht in goud waard. Saffraan heeft een prachtige diepgele kleur en ik hou van deze kleur. Hij dekt met één laagje en is groot favoriet.

Trind Winter in New Dehli

Hindu Blue

Voor deze donkerblauwe tint is Trind geinspireerd geraakt door de Hindu God Krishna met haar blauwe huidskleur. Ook deze kleur is weer fantastisch en dekt met één laagje.

Trind Winter in New Dehli

Genuine Jade

Helaas komt deze kleur op de foto niet helemaal goed over, hij is in het echt veel knallender en groener maar dekt perfect met twee laagjes. Jade is natuurlijk de edelsteen van India.

Trind Winter in New Dehli

Kashmir Winter

Winter in India, het kan in de Himalaya! Deze kleur dekt met één laagje en is een prachtige geheimzinnige kleur!

Trind Winter in New Dehli

Taj Mahal Sunset

Zonsondergang bij de Taj Mahal? Het paleis kleurt dan dieprood en daar past deze kleur perfect bij. Ik heb de kleur met één laagje meteen op mijn nagels laten zitten en ik vind hem prachtig!

Trind Winter in New Dehli

Het is volgens mij wel duidelijk, ik vind de kleuren echt geweldig en de kwaliteit ook! De Trind lak zat ongeveer 5 dagen mooi op mijn nagels en dat is positief! De lakken kosten € 10,15 per stuk en zijn onder andere te koop bij de Etos, DA en Dio Drogist.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  chucky1012
  11 oktober 2017 at 06:02

  Zulke prachtige kleuren ;-)
  Mooie gelakte nagels.

  Xoxo

 • Reply
  Danielle
  11 oktober 2017 at 07:26

  Wauw wat weer een gave kleuren. Ik vind de laatste twee persoonlijk het mooiste.

 • Reply
  Edith-Sofia
  11 oktober 2017 at 08:05

  Wat een mooie kleurtjes! Laatste vind ik heel erg mooi, perfect voor de winter ook!

 • Reply
  Susan
  11 oktober 2017 at 08:17

  Ooooh zo mooi! Vooral Pink Chai!

 • Reply
  ByChristiana
  11 oktober 2017 at 08:48

  Nee, echt winters vind ik deze collectie eigenlijk ook niet maar wel echt prachtige kleuren. Hindu blue en Pink chai spreken mij het meeste aan.

 • Reply
  Sharon - Choose to Shine
  11 oktober 2017 at 09:14

  Heb eigenlijk nog nooit nagellak van Trind geprobeerd maar ze zien er wel erg goed uit zeg! Met name Kashmir Winter vind ik een hele mooie kleur!

 • Reply
  Vanessa
  11 oktober 2017 at 09:41

  Wat een mooie collectie!

 • Reply
  Marjolein
  11 oktober 2017 at 10:05

  Mooie kleurtjes! Ik vergeet altijd het bestaan van dit merk haha, al ziet de kwaliteit er weer top uit.

 • Reply
  Sija
  11 oktober 2017 at 14:10

  Wat een mooie kleurtjes en wat blijven ze lang zitten! Ziet er goed uit.

 • Reply
  Amelie
  11 oktober 2017 at 19:23

  Van alle bloggers heb jij verreweg de mooiste nagels en nagellak swatches! Ik ben al 40 maar mijn eigen nagels netjes lakken lukt mij gewoon niet ongeacht het merk ☹️

 • Reply
  marjolein
  12 oktober 2017 at 08:25

  supermooie, rijke kleuren en inderdaad smetteloos gelakt!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  13 oktober 2017 at 16:17

  Wauw, wat een mooie kleuren allemaal! Er is er niet 1 die ik niet leuk vind, en dat is best uniek!

 • Laat een reactie achter