Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trind Winter in New Dehli

Trind Winter in New Dehli

Trind, één van mijn favoriete Nederlandse nagellak merken. Helaas is het niet zo bekend als een OPI, Essie of Sally Hansen, maar zeker net zo goed. Ik kreeg een paar weken geleden de nieuwe wintercollectie binnen die geinspireerd is op New Dehli en dat zie je meteen terug aan de kleuren. Wat mij betreft is dit niet echt een winterse collectie, maar wel een hele mooie collectie. Kijken jullie mee naar de swatches?

Trind Winter in New Dehli

Deze mythische en verzadigde collectie bevat onder andere een originele oker gele kleur, een prachtige en knallende groene kleur, een diepe donkerblauw kleur, een stoere grafiet kleur, een klassieke rode kleur en een oudroze tint. Ik vind de kleuren stuk voor stuk echt prachtig en kon dan ook niet kiezen welke kleur ik als eerste wilde gaan dragen en testen. Als ik trouwens steeds langer naar deze kleuren kijk krijg ik steeds meer het herfst gevoel bij deze kleuren.

Trind Winter in New Dehli

Trind heeft een aantal collecties eerder hun kwastjes verbeterd en dat vind ik echt een pluspunt. Trind maakt nu ook gebruik van brede en platte kwastjes die een afgeronde onderkant hebben zodat je gemakkelijk je nagels kunt lakken zonder snel uit te schieten. De structuur van de lakken vind ik ook erg fijn en nog fijner is dat de lakken van Trind vaak met één laagje al dekken. Wisten jullie trouwens dat de lakken van Trind de nagels ook verzorgen?

Trind Winter in New Dehli

Pink Chai

Pink Chai of beter bekend als Noon Chai is een drankje dat bekend staat om zijn roze kleur, daarom is deze kleur natuurlijk zo passend voor deze collectie. Ik vind de kleur erg mooi en het is ook nog eens een matte kleur!

Trind Winter in New Dehli

Spicy Saffron

Saffraan is een van de kostbaarste kruiden van de wereld, het is letterlijk zijn gewicht in goud waard. Saffraan heeft een prachtige diepgele kleur en ik hou van deze kleur. Hij dekt met één laagje en is groot favoriet.

Trind Winter in New Dehli

Hindu Blue

Voor deze donkerblauwe tint is Trind geinspireerd geraakt door de Hindu God Krishna met haar blauwe huidskleur. Ook deze kleur is weer fantastisch en dekt met één laagje.

Trind Winter in New Dehli

Genuine Jade

Helaas komt deze kleur op de foto niet helemaal goed over, hij is in het echt veel knallender en groener maar dekt perfect met twee laagjes. Jade is natuurlijk de edelsteen van India.

Trind Winter in New Dehli

Kashmir Winter

Winter in India, het kan in de Himalaya! Deze kleur dekt met één laagje en is een prachtige geheimzinnige kleur!

Trind Winter in New Dehli

Taj Mahal Sunset

Zonsondergang bij de Taj Mahal? Het paleis kleurt dan dieprood en daar past deze kleur perfect bij. Ik heb de kleur met één laagje meteen op mijn nagels laten zitten en ik vind hem prachtig!

Trind Winter in New Dehli

Het is volgens mij wel duidelijk, ik vind de kleuren echt geweldig en de kwaliteit ook! De Trind lak zat ongeveer 5 dagen mooi op mijn nagels en dat is positief! De lakken kosten € 10,15 per stuk en zijn onder andere te koop bij de Etos, DA en Dio Drogist.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Nee, echt winters vind ik deze collectie eigenlijk ook niet maar wel echt prachtige kleuren. Hindu blue en Pink chai spreken mij het meeste aan.

  2. Van alle bloggers heb jij verreweg de mooiste nagels en nagellak swatches! Ik ben al 40 maar mijn eigen nagels netjes lakken lukt mij gewoon niet ongeacht het merk ☹️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *