Treaclemoon Creamy Shower Mousse

Treaclemoon Creamy Shower Mousse

Eigenlijk hoef ik het niet nog een keer te zeggen, maar ik doe het lekker toch gewoon. Ik ben gék op shower foams en heb dan ook een hele verzameling in onze badkamer staan. En daar kan ik vanaf nu ook deze nieuwe Creamy Shower Mousse aan toevoegen, zoals Treacle Moon ze zelf noemt. Het zijn twee geur varianten en ik laat ze jullie graag zien.

Treaclemoon Creamy Shower Mousse

De producten van Treacle Moon zijn speciaal gecreëerd om een glimlach op je gezicht te toveren. Door de leuke en kleurrijke flacons met grappige teksten maakt het merk meteen een goede indruk. De nieuwe douche foams maken je dagelijkse douchesessie vanaf nu nóg veel leuker en hebben de geurbelevingen van een tropisch eiland en het sprankelende van verse watermeloenen. En echt jongens, ik wil niet op de zaken vooruit lopen, die met watermeloen is echt heerlijk!

Treaclemoon Creamy Shower Mousse

TreacleMoon Water Melon Splash Creamy Shower Mousse – € 5,95

“The Melon is said to be the food of angels. Its walls a castle of cool, pale marble and a scent that sings fiestas, painted donkey carts and hot air balloons. Sweet”. De nieuwe Water Melon Splash Creamy Shower Mousse maakt van je douchewater een fruitige splash met de mega lekkere geurbeleving van verse watermeloen. De samenstelling bevat onder andere het voedende arganolie voor een zachte huid. De mousse komt er als een soort van gel uit en in aanraking met water wordt het een heerlijk zacht en goed schuimend schuim, en de geur jongens, de geur! Die is zo ontzettend lekker, ik raad deze echt iedereen aan als je van watermeloen houdt!

Treaclemoon Creamy Shower Mousse

TreacleMoon Coconut Island Creamy Shower Mousse – € 5,95

“I’m going to a faraway place she said…just for a while…her toes wriggled in the warm sand and the silly seagull laug- hed and danced in the sweet wind.” De nieuwe My Coconut Island Creamy Shower Mousse van Treaclemoon neemt je mee naar de Caraïben en laat je qua geur heerlijk wegdromen naar parelwitte stranden vol kokosnootbomen en een azuurblauwe zee. Ook deze formule bevat weer de voedende arganolie en schuimt heerlijk op de huid. Ik vind deze variant ook heel erg lekker en zomers, maar de watermeloen variant is toch favoriet.

Treaclemoon Creamy Shower Mousse

Zo komt het schuim direct uit de verpakking, het is een stevig schuim wat nog deels uit gel bestaat en als het in aanraking komt met water komt er een heerlijk ruikend schuim tevoorschijn, echt heel erg lekker. Zeker een goede verwennerij voor onder de douche!

Treaclemoon Creamy Shower Mousse

Het merk Treaclemoon vind ik altijd heel erg leuk, vooral ook omdat het altijd lekker betaalbaar is, makkelijk te verkrijgen is en het gewoon heerlijke geuren heeft. Maar deze keer heb ik voor het eerst dat ik toch een beetje van de prijs schrik. Niet dat het ontzettend duur is, maar € 5,95 voor een shower foam vind ik nog best aan de prijs, helemaal voor Treaclemoon begrippen. Maar, de geuren en de ervaring zijn het wel zeker waard! Treaclemoon is onder andere te koop bij de Albert Heijn en Etos.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Romy
  21 juni 2017 at 07:08

  De prijs is inderdaad iets hoger dan ik zou verwachten, maar dan heb je zo te horen wel een echt heerlijk ruikende shower foam. Van watermeloen ben ik meestal niet zo’n fan, maar de kokosvariant lijkt me juist echt heerlijk!

 • Reply
  Susan
  21 juni 2017 at 07:25

  Deze lijken me echt heel erg lekker! Vind de prijs inderdaad nog wel een beetje hoog. Koop dan liever iets van Rituals.

 • Reply
  chucky1012
  21 juni 2017 at 07:54

  Dit ziet er mooi uit!
  Het klinkt heel goed.

  Xoxo

 • Reply
  Sharon - Choose to Shine
  21 juni 2017 at 08:44

  Ik wist helemaal niet dat Treaclemoon ook showerfoams heeft! Die met watermeloen lijkt mij ook heel lekker.

  • Reply
   Aranka
   21 juni 2017 at 09:08

   Nee die zijn nieuw sinds kort :)!

 • Reply
  Liset
  21 juni 2017 at 09:17

  Leuk dat ze nu ook shower foams verkopen! Die met watermeloen lijkt me inderdaad ook erg lekker. De volgende keer dat er een fijne actie, neem ik hem mee :).

 • Reply
  checkeredblouse
  21 juni 2017 at 09:23

  Showerfoam met kokos daar ben ik wel voor leuke aanrader!

 • Reply
  rachel
  21 juni 2017 at 09:42

  oh dit klinkt heel lekker en dan met namen voor mij de coconut :D

 • Reply
  levendeloes
  21 juni 2017 at 10:26

  Ik ben echt dol op douche foams, dus deze klinken heel erg lekker. Ik heb Treacle Moon sowieso nog nooit geprobeerd en ben wel nieuwsgierig!

 • Reply
  Mariska
  21 juni 2017 at 10:35

  Die watermeloen is echt goddelijk! En die kokos op zich ook wel, gelukkig is die kokosgeur niet te overweldigend.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  22 juni 2017 at 13:56

  Mijn review staat vandaag ook online en ik ben echt mega enthousiast over deze nieuwe producten van Treaclemoon!

 • Reply
  Prisje
  22 juni 2017 at 20:12

  De eerstvolgende keer dat ik in Duitsland ben ga ik kijken of ik deze showefoams kan vinden. Ik ben a) fan van Treaclemoon en b) gek op showefoams. Ik koop nu meestal foams van Rituals maar die zijn nóg duurder dan deze. Fijne tip, thnx!

 • Laat een reactie achter