Treacle Moon Hand & Nail Balm

Treacle Moon Hand & Nail Balm

Handcrème, ik kan niet zonder. Er zit standaard een verpakking in mijn tas en er ligt steevast een tube op mijn bureau. Ik vind het heerlijk om mijn handen even lekker in te smeren om ze weer lekker zacht en soepel te maken. Wat ik ook heel belangrijk vind aan een handcrème is dat het lekker ruikt. Dat ik dan elke keer als ik met mijn handen in de buurt van mijn neus kom die heerlijke geur ruik. En ik denk dat dat met deze nieuwe hand & nail balm van Treacle Moon helemaal goed moet komen!

Treacle Moon Hand & Nail Balm

Treacle Moon kennen we denk ik allemaal nu wel, het is een hip en leuk merk uit Engeland dat voorheen alleen vrolijke bad- en body producten had in hele lekkere geuren. Daar komen vanaf nu ook drie nieuwe hand & nail balms bij in wel hele lekkere geuren. De flesjes zien er op het eerste gezicht leuk en vrolijk uit. Ook zijn ze lekker handzaam en kun je ze gemakkelijk meenemen.

Treacle Moon Hand & Nail Balm

Treacle Moon komt met drie verschillende geuren, de welbekende The Raspberry Kiss en natuurlijk My Coconut Island. En volgens mij is de Marsh Mallow Heaven een nieuwe geur, maar wel héél erg lekker! Want hij ruikt écht naar gesmolten marshmallow, super lekker!

Treacle Moon Hand & Nail Balm

Ik vind het altijd zo leuk dat de producten van Treacle Moon een leuke en vrolijke tekst op de voorkant hebben staan. Het is wel een beetje nageaapt van Philosophy, maar het maakt het niet minder leuk. De verpakkingen hebben een inhoud van 75 ml wat normaal is voor een handcrème.

Treacle Moon Hand & Nail Balm

De rijke handcrème heeft onmiddellijk voedende, hydraterende en verzachtende eigenschappen, dankzij de toevoeging van abrikozenolie en vitamine E. De formule bevat tevens glycerine, druivenpitolie en sheabutter. Het verzorgt en verwent je droge handen en laat ze direct fluweelzacht aanvoelen én het laat natuurlijk een heerlijke geur achter.

Treacle Moon Hand & Nail Balm

De verpakkingen hebben een handige dop die stevig sluit zodat je je niet zorgen hoeft te maken dat het ineens allemaal door je tas heen vliegt. Ik vind het wel jammer dat de opening vrij groot is, waardoor je al snel te veel product gebruikt en je hebt helemaal niet veel voor je handen nodig natuurlijk.

Treacle Moon Hand & Nail Balm

Met een klein kneepje heb ik namelijk al zoveel handcrème op mijn handen dat eigenlijk al veel te veel is. De handcrème heeft een zachte en romige structuur die heel gemakkelijk over de huid verdeelt. De handcrème ruikt vrij sterk en daar moet je wel van houden. Hij smeert dus makkelijk uit en de huid neemt de crème ook snel op zonder een vettig laagje achter te laten. Ja, ik vind hem heel erg fijn in het gebruik en die geur, té lekker!

Treacle Moon Hand & Nail Balm

Ik vind de Treacle Moon Hand & Nail Balms zeker een leuke aanwinst voor het merk en ik denk dat ze best goed gaan lopen. Ze maken mijn handen heerlijk zacht, ruiken lekker, brengen makkelijk aan en laten geen vettig laagje achter. De Treacle Moon Hand & Nail Balms zijn vanaf nu te koop voor € 2,99 bij de Etos. Vanaf nu staat er standaard eentje op mijn bureau!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Susan
  8 april 2017 at 08:18

  Die met marshmallow lijkt me echt super lekker!

 • Reply
  femketje
  8 april 2017 at 08:24

  ik hou van dit merk :D heb er zelf ook een aantal gehad en die waren super!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  8 april 2017 at 08:45

  Ik heb hier nog nooit iets van gekocht… nu ben ik toch wel erg benieuwd naar die Marshmallow geur!

 • Reply
  Jessica J.
  8 april 2017 at 09:43

  Schattige verpakkingen, zeg! Zodra ik ze vind bij de Albert Heijn hier in Antwerpen, neem ik er eentje mee. Ik ben eigenlijk helemaal niet van de zoete geurtjes, maar shhht. O:-)

  • Reply
   Aranka
   8 april 2017 at 13:51

   De handcrèmes zijn helaas niet bij de Albert Heijn te koop, enkel bij de Etos!

 • Reply
  Annika
  8 april 2017 at 10:36

  Ik ga die met kokosnoot eens proberen!

 • Reply
  rachel
  8 april 2017 at 10:40

  ken het merk verder niet maar het klinkt heel lekker en ook ik kan niet zonder handcreme dus ik ga deze ook proberen

 • Reply
  Suzanne
  8 april 2017 at 11:22

  €3,99 bij mijn Etos. Heb ze al aangeschreven wat de exacte prijs nou is omdat alle blogs zeggen dat het €2,99 kost. Schijnt darn lastig te zijn om het uit te zoeken maar ze komen bij me terug

 • Reply
  Irma
  8 april 2017 at 11:36

  Ze lijken me echt heerlijk, de verpakking ziet er in iedergeval al erg leuk uit :)

 • Reply
  Laura J
  8 april 2017 at 13:33

  Zien er in ieder gevel super cute uit!

 • Reply
  Mariska
  8 april 2017 at 18:56

  Ik ben zo benieuwd naar de geuren van deze crèmes. Lijken me heerlijk!

 • Reply
  chucky1012
  8 april 2017 at 22:09

  Het ziet er super cute uit!
  Moet er nodig eens iets van gaan kopen…..
  Mooie foto’s!

 • Laat een reactie achter