Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Therme Saigon Pink Lotus

Ik ben echt gek op heerlijke en verzorgende producten die me een feel-good gevoel geven. De nieuwe lijn Saigon Pink Lotus van Therme voldoet helemaal aan deze eisen. In deze review laat ik jullie alle producten zien en vertel ik wat ik er van vond! Voor meer informatie en het bestellen van de producten ga je naar Therme.nl. Ik droom nog even weg bij deze heerlijk geur!

Review: Therme Saigon Pink Lotus

Therme Saigon Pink Lotus:

 • Saigon Pink Lotus Body Butter 250 gram – € 9,29
 • Saigon Pink Lotus Shower Scrub 200 ml – € 8,99
 • Saigon Pink Lotus Massage Oil 125 ml – € 8,19
 • Saigon Pink Lotus Body Mist 60 ml – € 7,19
 • Saigon Pink Lotus Shower Satin 200 ml – € 4,59
 • Saigon Pink Lotus Bath Oil 100 ml – € 7,69
 • Saigon Pink Lotus Hand Cream 75 ml – € 5,95
 • Saigon Pink Lotus Fragrance Sticks 100 ml – € 9,95

De Therme Saigon Pink Lotus producten zijn te koop bij drogisterijen en via Therme.nl.

Dit is een gesponsord artikel

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

 1. Mooie video geworden lief! En je ooglook vind ik echt fantastisch, haha! Je hebt mij overtuigd, ik wil ook wel eens zo’n pot hebben om te besnuffelen. En ik wil ook een bad. Mag ik in jouw bad..??

 2. Oww heerlijk!! Ik gebruik al jaren de Therme collectie zoals de Marokkaanse Hamam, Zen Lotus, Amandel en noem maar op..

  Vooral de douche-gels zijn heerlijk!

 3. Haha heb je het begin stukje ingestudeerd? Lijkt zo alsof je het moest leren voor een presentatie stukje. De body butter lijkt me heerlijk, ik houd van lobbig haha. Laat die echt een laagje achter? De gele van kruidvat doet dat heel erg en dan kan ik echt geen broek aantrekken erna, zo irritant! de tube handcrème lijkt me erg fijn!

 4. Ik heb deze lijn ook, de olie is zalig maar eigenlijk vind ik alles van Therme super. Deze lijn is lekkerder dan de Bulgerian rose he?! Al is die ook echt wel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *