Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Therme Hydra+ Body Lotion

Automatische concepten

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn benen zijn op dit moment echt een ramp. Het zit vol met schilfertjes en het is ontzettend droog. Iets meer verzorging kunnen mijn benen op dit moment dus wel gebruiken. Sinds kort heeft Therme body lotions in het assortiment en die testte ik uit!

Review: Therme Hydra+ Body Lotion

Therme komt met drie geurlijnen body lotion, de Hamman (oosterse geur met cederhout en olijfolie), Zen White Lotus (de geur van witte lotus en musk) en de Saigon Pink Lotus (geur van roze lotus en amber), de drie bekendste geurlijnen van het merk. Zelf ben ik groot fan van de Saigon Pink Lotus geur en kan dan ook niet wachten om hem te gaan testen.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Review: Therme Hydra+ Body Lotion

De verzorgende en hydraterende body lotion is verrijkt met collageen en geeft nieuwe energie aan de huidcellen, herstelt de vochtbalans, zorgt voor een gladdere huid en verhoogt de huidelasticiteit.

Collageen is met 70% een hoofdbestanddeel van het bindweefsel van de menselijke huid. Het is dus verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Na je 25e levensjaar neemt het collageen in de huid af en is het dus belangrijk dit aan te vullen en te stimuleren. Vandaar de collageen in de body lotion.

Ook is de body lotion verrijkt met soja proteïnen. Dit geeft energie aan de energiecellen en voedt ze. Soja proteinen helpen de cellen zuurstof te geven en daardoor de energie reserves te beschermen die de veroudering van de huid tegen gaat.

Review: Therme Hydra+ Body Lotion

Qua ingredienten ziet de body lotion er prima uit. Ben je gevoelig voor parfum dan zou je eventueel moeten oppassen met deze producten aangezien daar best wel veel van in zit.

De body lotion belooft snel in te trekken en ook niet te plakken, dat vind ik altijd wel heel erg belangrijk bij een body lotion.

Review: Therme Hydra+ Body Lotion

De flacon heeft een inhoud van 250 ml wat normaal is voor een body lotion, zelf kan ik hier altijd een hele tijd mee doen. Je hebt niet veel nodig van de body lotion dus hij is ook zuinig in gebruik. De flacon is gemakkelijk in gebruik en doseert de body lotion prima.

Review: Therme Hydra+ Body Lotion

Ik vind het leuk dat Therme nu een body lotion in het assortiment heeft. Voorheen waren het vooral body butters en die zijn toch weer een heel stuk rijker. Persoonlijk vind ik het prettiger een body lotion te gebruiken omdat die sneller intrekken en wat minder intensief de huid voeden.

De body lotion smeert super makkelijk uit en geeft een heerlijke geur af. Als ik een goed geparfumeerd product gebruik heb ik altijd even zo een relax momentje voor mijzelf. Na het insmeren trekt de body lotion snel in en kan ik zo weer mijn spijkerbroek of panty aantrekken.

Review: Therme Hydra+ Body Lotion

Mocht je een goede body lotion zoeken die ook je zintuigen verwend met een lekkere geur (ken je de geuren van Therme niet zou ik ze zeker even gaan ruiken in de winkel)! De body lotion trekt snel in en maakt mijn huid zacht en soepel. Het is ook vooral fijn dat ik hierdoor van mijn droge schubben benen af kom.

De Therme Hydra+ Body Lotion is vanaf nu te koop voor € 9,99 per stuk bij de Etos, DA en DIO.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Mijn benen zijn ook een ramp in deze periode, dus ben ook enthousiast aan het smeren gegaan. Kwam er trouwens achter dat mijn deo die ik op werk heb liggen van Therme is, moest meteen aan je denken ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *