Search
Close this search box.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Sleek Distorted Dreams Collectie

Sleek is zo een merk dat mij toch iedere keer weer weet te interesseren. Het is dan wel niet meer zo geliefd en gewild als jaren geleden, maar toch blijft het een leuk merk dat mooie en kwalitatief goede producten op de markt brengt. En dat het nu ook gewoon in Nederland bij de drogisterij te koop is maakt het alleen maar leuker. Sleek komt nu met de nieuwe Distorted Dreams collectie uit met onder andere een prachtig highlight palette en verschillende kleuren lipgloss met een metallic finish.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Met deze producten speelt Sleek goed in op de wensen en trends van nu. Highlighters zijn nog steeds niet weg te denken in ons hedendaagse make-up routine beeld en de metallic lipproducten hebben weer helemaal hun comeback gemaakt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog wel een beetje moet wennen aan al die metallic producten voor de lippen, maar lelijk vind ik het zeker niet.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Op het eerste gezicht zien de producten er echt prachtig uit en hebben een mooie vormgeving. Het palette heeft een strak zilveren doosje met daarin vijf verschillende kleuren highlighters in verschillende texturen. De Matte Me Metallic glossen hebben mooie diepe kleuren en ben dan ook erg benieuwd hoe die uitpakken op de lippen.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Sleek Matte Me Metallic Metallic Matte Lip Cream – € 7,49

De Matte Me Metallic Lip Creams zijn er in drie verschillende kleuren en op het eerste gezicht vind ik ze er erg mooi uitzien. De kleuren zijn divers en ze hebben allemaal een andere soort shimmer. Vroeger vond ik de verpakkingen van Sleek er altijd een beetje uitzien als goedkope kindermake-up, maar tegenwoordig hebben ze echt mooie en chique verpakkingen. Maar helaas is dat ook wel aan de prijs te merken, want vroeger had je voor minder geld een heel palette van Sleek.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Zoals ik zei zijn er drie verschillende kleuren:

  • Roman Copper – koperkleurig
  • Volcanic – oud roze met een gouden glans
  • Rusted Rose – diep roze

Op de onderkant van de verpakkingen vind je de namen en ik vind het leuk dat de huls transparant is zodat je goed kan zien welke kleuren het zijn en de kleureffecten.

Sleek Distorted Dreams Collectie

De applicators zijn gewoon standaard en brengen het product makkelijk aan op de lippen. De applicator neemt trouwens niet genoeg product op om meteen beide lippen goed te bedekken, je moet wel echt meerdere keren aanbrengen. En ook is het product niet meteen heel erg dekkend, dus je moet het product naar wens echt in lagen opbouwen.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Rusted Rose, Volcanic en Roman Copper. De kleuren hebben echt een prachtige kleur vind ik zelf en de finish is ook erg mooi gedaan. Wel zijn ze wat sheer en als je ze dekkender wil moet je echt de intensiteit opbouwen.

Sleek Distorted Dreams Collectie

SLEEK MAKEUP DISTORTED DREAMS HIGHLIGHTING PALETTE – € 13,95

En dan kan natuurlijk het prachtige highlighter palette niet ontbreken. Sleek staat zeker bekend om de prachtige blushes en highlighters, dat is al jaren het geval. Tegenwoordig komen ze niet meer met mono’s uit maar vooral met mooie paletten. Vaak kiest Sleek er dan ook voor poeder en crème structuren met elkaar te mengen en dat vind ik jammer, zelf ben ik namelijk meer een poeder fan. Maar het doosje ziet er in ieder geval prachtig uit.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Helaas heeft Sleek met dit palette ook weer gekozen voor meerdere crèmestructuren in het palette en eerlijk gezegd gebruik ik die kleuren dan al standaard niet. De kleur linksboven, in het midden en rechtsonder hebben een crèmestructuur en de andere twee hebben een poederstructuur. Ik vind het trouwens wel jammer dat de pans vrij klein zijn en je er niet echt makkelijk met een kwast in kan. Het is dus echt meer voor de kleinere kwasten of dus je vingers.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Maar ik moet wel eerlijk toegeven, de swatches van de kleuren zien er erg mooi uit. De pigmentatie is niet heel intens, maar dat hoeft ook niet altijd voor mij als het om een highlighter of blush gaat. Subtiel is vaak ook heel erg mooi. Ik vind het ook leuk dat Sleek voor echt verschillende kleuren glans heeft gekozen, dat maakt het een mooi en divers palet.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Mijn wang met alleen foundation.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Mijn wang met de koper poeder highlighter. Zoals je ziet is het effect vrij subtiel, maar dat vind ik eigenlijk ook wel heel erg mooi! Laten we nu verder naar de Lip Creams kijken.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Sleek Distorted Dreams Collectie

Roman Copper

Een echte metallic koperkleur, ik moet zeggen dat het niet misstaat, maar ik ben nog geen fan van deze kleur.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Sleek Distorted Dreams Collectie

Volcanic

Ik vind deze kleur heel erg mooi in de verpakking, maar de groene/gouden glans vind ik toch een beetje gekkig.

Sleek Distorted Dreams Collectie

Sleek Distorted Dreams Collectie

Rusted Rose

Hoe kan het ook anders dat ik een roze tint het mooiste vind staan. Het matte koper effect is hier zeker aanwezig en vind deze stiekem wel heel erg mooi!

Sleek Distorted Dreams Collectie

De matte metallic lipgloss blijft goed zitten omdat het zich echt gaat hechten aan de lippen. Maar aan het eind van de dag is hij er wel afgesleten en moet je hem dus wel bijwerken. Het highlighter palette vind ik mooi, maar zou hem zelf niet zo snel kopen omdat er veel crèmestructuren in zitten en de pans gewoon erg klein zijn. De Sleek Distorted Dreams Collectie is onder andere te koop bij de Make-Up Musthaves. Wat vinden jullie van deze collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *