Search
Close this search box.

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Toen ik dit product van Sleek binnen kreeg was ik meteen enthousiast en nieuwsgierig. Zou dit een dupe van mijn geliefde Smashbox Brow Tech To Go zijn? ‘Helaas’ kwam ik er al snel achter dat het niet een te vergelijken product was, maar wel een heel erg gaaf op zichzelf staand product. De vormgeving mag er dan zo ongeveer hetzelfde uitzien, de werking is toch heel erg anders. Met deze handige pen kan je je wenkbrauwen inkleuren en highlighten!

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Het product wordt geleverd in een mooi doosje, net zoals altijd bij Sleek. Op de achterkant vind je wat meer informatie over het product, onder andere hoe je het moet gebruiken. Het product is ervoor bedoeld om je wenkbrauwen in te kleuren, het op zijn plek te houden en het af te maken met een highlighter. De formule belooft lang te blijven zitten en heeft microfibers in zich zitten om je wenkbrauwen op een natuurlijke manier vol te laten lijken.

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Ik heb de kleur Light gekregen maar Sleek komt in totaal met vijf verschillende kleuren:

  • Light
  • Medium
  • Dark
  • Extra Dark
  • Black

Omdat ik van mijzelf best donkere wenkbrauwen heb is deze kleur helaas net iets te licht voor mij, ik denk dat Medium een betere match was geweest. Maar dat weerhoud me natuurlijk niet om het product te testen.

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

De pen of stift – hoe je het wilt noemen – ziet er mooi en strak uit. Het logo van Sleek staat er natuurlijk subtiel op en de naam van het product. Op de boven en onderkant van het pennetje zitten stickers met daarop de informatie van de wenkbrauw gel en de highlighter. Zo weet je ook aan welke kant wat zit en in welke kleur.

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Toen ik de kant van de gel opende schrok ik wel eventjes, want dit soort systemen maken mij meestal niet heel erg blij. Het knoeit vaak en werkt helemaal niet zo netjes. Maar goed, laten we het gaat proberen. Met het puntje waar de sponsapplicator zit breng je de gekleurde gel aan op je wenkbrauwen en daarna kam je het uit met het borsteltje. Zoals je hier ziet heeft het borsteltje een lange en een korte kant. Ook zie je de fibers goed zitten, ze steken zelfs uit het ‘potje’.

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Aan de andere kant van de pen zit de highlighter in een bekende vorm. Zelf vind ik dit soort systemen heel prettig werken, vooral voor de wenkbrauwen. Dus ik was hier heel erg benieuwd naar. De kunt de highlighter gewoon omhoog en omlaag draaien, dat is handig.

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Hier zie je swatches van de gel en de highlighter. De eerste swatch – links – wilde ik van het kwastje maken, maar er kwam meteen een dikke streek van het sponsje bij, oeps! Maar zoiets had ik al verwacht, hopelijk gaat het beter met de wenkbrauwen zelf!

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Mijn wenkbrauwen zonder product.

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Mijn wenkbrauwen met de Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter. Op het eerste gezicht zie je dat de kleur niet helemaal passend, maar daar kijken we nu maar even doorheen. Hoe vond ik het gebruik? Nou, eerlijk, ik vond het niet echt prettig.

De sponsapplicator is heel erg nat waardoor je meteen een hele gepigmenteerde ‘vlek’ krijgt. Aangezien de formule heel snel hecht aan de huid is die heel lastig weg te vagen. Wanneer de applicator was droger is brengt hij wel makkelijk aan. Maar het borsteltje in combinatie met de applicator aan het einde is echt een drama. Ik kan gewoon niet door mijn wenkbrauwen kammen zonder het spul overal en nergens te smeren. En wat ik al zei, het hecht snel aan de huid, dus je moet het echt wegvegen met een make-up remover.

Dan hebben we nog de highlighter waar ik enthousiast over dacht te zijn. Maar in praktijk vind ik hem toch minder werken. Er komt amper pigment vanaf op de huid en de substantie is zo zacht dat het puntje constant afbreekt. Ik heb het echt geprobeerd het goed en netjes aan te brengen, maar je ziet er helaas amper wat van.

Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter

Ik begon eigenlijk heel erg enthousiast met testen van dit product, maar in de praktijk is het gewoon een product dat niet handig is. Het idee is super leuk, alleen de uitwerking wat minder. Het knoeit ontzettend snel en de highlighter doet amper wat. Het was wat mij betreft een top product geweest als de de applicator en het borsteltje apart hadden gedaan en de highlighter achterwege hadden gelaten, wat jullie? De Sleek Brow Intensity Double-Ended Brow Sculptor & Highlighter is vanaf nu te koop voor € 10,99 bij onder andere de ICI Paris XL, DA, Dio en Boozyshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Wat jammer zeg. Ik vind het resultaat er wel mooi uitzien, maar als dat met veel moeite tot stand is gekomen is het natuurlijk gewoon geen fijn product. Echt jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *