Search
Close this search box.

Review: SININ Koffer

Review: SININ Koffer

De afgelopen tijd ben ik ontzettend vaak weggeweest, vooral op persreizen van een paar dagen. Zelf heb ik een grote koffer van Samsonite en een kleine handbagage koffer, maar had niets hier tussenin. En voor een paar dagen is zo een grote koffer veel te groot en een handbagage koffertje net weer te klein. Van Coolblue mocht ik een koffer uitzoeken van hun eigen merk SININ en ik wist meteen dat het een mooi middelmaatje van 67 cm zou worden. Ik heb hem nu meerdere malen meegenomen en vertel jullie graag wat ik van deze koffer vind.

Review: SININ Koffer

Review: SININ Koffer

Volgen jullie mij al op Instagram?

SININ is het eigen merk koffers van Coolblue en heeft drie verschillende types, eentje van 55 cm die voor de handbagage mag, een tussenmaat van 67 cm die ik heb en een grote koffer van 77 cm waarmee je een hele tijd op reis kan of voor twee personen kunt gebruiken. De koffer heeft een harde cover en is gemaakt van ABS, hij moet dus wel tegen een stootje kunnen. De koffer is lichtgewicht en ziet er vooral heel erg leuk uit. Ze zijn er in drie verschillende kleuren: blauw, rood en zwart.

De koffer sluit met een rits wat even wennen is als je altijd de clips van Samsonite gewend bent maar dit werkt ook prima en gemakkelijk. Wel merkte ik dat de rits niet helemaal netjes dicht gaat als de koffer te vol zit, maar dat is ook een beetje mijn eigen schuld. Met de clips gaat de koffer dan wat beter dicht. Maar goed, de koffers van SININ hebben een hele fijne prijs en mijn Samsonite koffer was drie keer zo duur. Er moet toch ergens water bij de wijn gedaan worden.

Review: SININ Koffer

De koffer heeft een handige sluiting waarmee je de ritsen op slot kunt doen door een cijfercode te gebruiken. Mijn eerste koffer had het ritje vliegtuig niet overleefd en was het schuifje van het slot afgebroken maar met mijn nieuwe ging alles goed! De klantenservice van Coolblue is trouwens ook echt geweldig, ik gaf aan dat mijn koffer stuk was gegaan tijdens de vliegreis en de volgende dag had ik al een nieuwe koffer in huis, top!

Review: SININ Koffer

De koffer heeft een inhoud van 75 liter en hier kun je ruim voldoende in doen voor een hele week voor één persoon. Naar Oostenrijk had ik allemaal verschillende kleding mee, mijn bergschoenen, toilettas en nog andere losse dingen en het paste allemaal! Ga je met een gezin op vakantie of ga je voor een langere tijd weg, dan is deze koffer denk ik wel wat te klein. De koffer heeft twee verschillende kanten, een afgesloten kant voor je kleding en een open kant met een band voor losse spullen. Hier berg ik dus mijn schoenen, toilettas en andere dingen in op.

Review: SININ Koffer

Ik vind het heel handig dat je het vak voor de kleding kan afsluiten, zo blijft het netjes zitten en blijft het ook schoon. Ook zit er nog een extra vak in waarin ik mijn kabels opberg.

Review: SININ Koffer

Review: SININ Koffer

En zo ziet mijn koffer er ingepakt in uit, zoals je kan zien kan er heel wat in! Ik vind het echt een hele prettige lichte koffer die ook heel geleidelijk rolt over de vloer door de vier wieltjes.

De koffer kost € 69,00 wat ik echt niet veel geld vind voor een koffer en je krijgt er ook nog een handige kofferriem bij. Wel moet ik eerlijk toegeven dat de kwaliteit wel minder is dan ik gewend ben van Samsonite, maar het is ook wel een beetje appels met peren vergelijken denk ik. De koffer was na één vlucht redelijk beschadigd en had al wat schaafplekken, ook vind ik het uittrekbare handvat een beetje gammel en de rits sluit niet mooi als hij te vol zit. Maar goed, voor de rest is hij echt prima en zeker voor dat geld wat je ervoor betaald! Ik neem hem nu ook weer mee op reis naar Frankrijk en dat zegt natuurlijk genoeg.

Ben je nog opzoek naar een mooie, handzame en kwalitatief oké koffer? Dan is wellicht deze SININ koffer iets voor jou. Ze zijn niet duur en zijn prima voor korte reizen waarbij er niet al te ruig met je koffer omgegaan wordt. Je koopt de SININ koffers bij Coolblue. Wat voor een koffer hebben jullie en is dat een fijne of niet?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

2 reacties

  1. Fijn dat deze koffers zo goed bevalt! Ik zit er ook aan te denken om zo’n formaat koffer aan te schaffen. Ik zat namelijk te twijfelen tussen een maat je groter (van 77 cm) of eentje van 67 cm. Ik denk dat jouw maatje perfect is voor een weekje op vakantie en dat is denk ik precies genoeg. Die zul je waarschijnlijk ook vaker gebruiken :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *