Review: Samsung Galaxy Note 3

 photo Note1_zps90708b4f.png

Hoe gaaf is dit, ik mocht gewoon de nieuwe Samsung Galaxy Note 3 voor jullie en mezelf testen. Ik stond helemaal te springen toen ik het las, alleen ik moest toen wel mijn geliefde iPhone vaarwel zeggen. Best lastig want ik was er ongeveer mee getrouwd. Maar ik kan je nu al vertellen, deze prachtige telefoon heeft echt een plekje in mijn hart gekregen. Wat een fijn toestel is dit!

 photo Note3_zps90392ebb.png

Om eerst eventjes een indruk te krijgen van de Note 3, heb ik een aantal specificaties op een rijtje gezet. Wil je alles precies weten, ga dan eventjes naar de Samsung website.

– Full HD Super Amoled scherm
– 5,7 inch
– 4G
– 32 GB geheugen
– Android 4.3
– Quad Core Processor
– 13 megapixels camera

Echt het is echt een top toestel, prachtig beeld en groot! Werkt ontzettend snel en gaat ook nog eens ongelooflijk lang mee. Normaal moest ik twee keer per dag mijn telefoon opladen en deze doet het met intensief gebruik langer dan een dag!

 photo Note4_zps57a89409.png

Het toestel vind ik zelf ook erg mooi. Hij is er in drie verschillende kleuren: zwart, roze en wit. Ik heb de zwarte met een prachtige nep lederen achterkant. Deze is gewoon van plastic maar hij ziet er echt als leer uit.

 photo Note5_zps6178e1ca.png

Ook is het toestel lekker dun en ligt makkelijk in de hand. Ondanks de grote ligt hij prettig, alleen met één hand hem volledig bedienen zit er niet in. Je moet toch echt met twee handen typen en eventjes snel een berichtje typen op de fiets werkt ook niet. Gelukkig heb je daar een één hand functie voor, dan wordt het beeld een stuk kleiner, maar dan ben ik nog bang om hem te laten vallen. Maar na een tijdje went het wel. En het grote scherm is echt ideaal!

 photo Note_zps0d0dd954.png

 photo Note2_zpsc8a7d062.png

Ook leuk aan de Samsung Note 3 is de S Pen, daarmee kun je heel gemakkelijk de telefoon bedienen maar het heeft ook een aantal andere functie. De pen zit trouwens strak in de telefoon verwerkt.

 photo Note6_zps9a499790.png

Je kan snel nemo’s maken of op het beeld schrijven om eventuele aantekeningen te maken op een bepaalde webpagina of document. Zoals je hieronder kan zien.

 photo Note7_zpse59a567c.png

Ook de camera is echt haarscherp zoals je hier kan zien, de 13 megapixels zie je wel echt terug in de foto kwaliteit. Ook zitten er ontzettend veel leuke extra functies op waardoor het foto’s maken nog veel leuker is. Het is echt ontzettend leuk om er mee te spelen!

En natuurlijk is het grote beeldscherm echt ideaal. Toen ik hem net had vond ik hem echt te groot. Ik was natuurlijk het kleine scherm van mijn iPhone 4s gewend, maar snel was ik groot fan van het beeldscherm. Alles zie je gewoon een stuk beter en het is echt ideaal als je op webpagina’s kijkt of bijvoorbeeld de foto’s op Instagram, alles is gewoon een stuk overzichtelijker geworden.

 photo Note8_zps8e8b15f1.png

Ik ben gewoon ontzettend verliefd geworden op de telefoon en ik weet zeker dat de Samsung Galaxy Note 3 dé telefoon is die je moet hebben als Android liefhebber. Dit is ook meteen mijn eigen struikelblok. Ik vind Android helemaal niks. Als er iOS op deze telefoon zat was dit echt de beste telefoon ever, maar ik vind het gewoon niks. Baal hier echt enorm van, want na een maand kon ik er gewoon niet aan wennen. Als een Apple liefhebber weet ik niet of je fan kan worden van Android. Maar de telefoon is echt geweldig. Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe telefoon met Android, kies dan zeker deze. Het grote en glasheldere beeldscherm, de geweldige camera, de handige S Pen die ik zeker veel gebruikt heb en de snelheid van de telefoon maken het een echte topper.

De Samsung Galaxy Note 3 is zeker niet de goedkoopste telefoon die er op dit moment is, want je legt er maar liefst los € 749,- voor neer. Maar in combinatie met een abonnement is het zeker de moeite waard en heb je echt een top toestel met geweldige functies!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

37 reacties

 • Beantwoorden
  Suzanne
  29 oktober 2013

  Ik vind het een super telefoon, helaas loopt mijn abonnement nog zeker een jaar. Dus ik moet nog even geduld hebben. Maar een goede camera vind ik erg belangrijk.

 • Beantwoorden
  Jessica
  29 oktober 2013

  Ik heb de note II nu een jaar in gebruik maat ondanks dat ik Android niet onprettig vind ben ik toch meer fan van Apple’s iOs. Ga dus binnenkort ook voor de 5s :)

 • Beantwoorden
  chucky1012
  29 oktober 2013

  Waanzinnig mooie tel..
  Je kan er zo veel mee en hij supersnel…..
  Ik wens je vele mooie jaren hiermee….. ;-)

 • Beantwoorden
  femketje
  29 oktober 2013

  mooi ding is het :D mijn vriend heeft de vorige variant van deze :3

 • Beantwoorden
  Charile
  29 oktober 2013

  Klinkt super! Maar ik ben echt een Apple fan haha

 • Beantwoorden
  Sofie
  29 oktober 2013

  Wat een pracht ding!

 • Beantwoorden
  Beautydagboek
  29 oktober 2013

  Ik zag hem al vaker voorbijkomen, maar ik ben echt onder de indruk van de goede camera. Ik twijfel of ik hem niet wat te groot vind voor een telefoon, maar de Note 3 is zeker een goede kanshebber mocht ik een nieuwe telefoon uitzoeken :)

 • Beantwoorden
  Hester
  29 oktober 2013

  Zo tof dat je hem mocht testen! Mag je hem ook houden? Hij lijkt me fijn, al is hij wel echt huuuuge. En ik vind de looks van Apple toch altijd mooier, maar goed.

 • Beantwoorden
  Eline
  29 oktober 2013

  Vind hem heel erg mooi, alleen heb ik hetzelfde, Android is niet mijn ding…

 • Beantwoorden
  Kimberly
  29 oktober 2013

  Hij ziet er en klinkt gewoon perfect! Ik mag binnenkort een nieuwe telefoon dus misschien kies ik deze wel

 • Beantwoorden
  Dionne
  29 oktober 2013

  Wat een fijne review! Alleen hij lijkt mij een beetje erg groot..

 • Beantwoorden
  Loving Beauty
  29 oktober 2013

  Leuke review! Hij ligt helaas buiten mijn budget, haha.

 • Beantwoorden
  martinaa89
  29 oktober 2013

  Ik denk dat ik wel overweg zou kunnen met het formaat, het besturingssysteem lijkt me moeilijker! Gaaf dat je hem mocht testen!

 • Beantwoorden
  xwiesx
  29 oktober 2013

  Ik ben ook echt te hooked aan mijn iphone. Ik vind samsung zelf geen fijn merk. Wel handig dat de batterij langer mee gaat.

 • Beantwoorden
  Aranka
  29 oktober 2013

  Hij is wel érg mooi! Ik ben alleen zo’n apple fan dat ik mijn iPhone geen gedag kan zeggen. Hij is trouwens wel giga groot, niet echt een handtas toestel!

 • Beantwoorden
  MySimplySpecial
  29 oktober 2013

  Klinkt goed, maar ik ben heel blij met mijn iphone!

 • Beantwoorden
  Miranda
  29 oktober 2013

  Ik had eerst ook een Samsung en nu een iPhone. Ik kan niet zonder mijn iPhone. Ik vind Samsung zelf geen fijn merk. Wel een mooi groot scherm , dat is wel een voordeel.

 • Beantwoorden
  Danielle Springer
  29 oktober 2013

  Hij ziet er leuk uit, maar ik heb net een nieuwe telefoon.

 • Beantwoorden
  Beau
  29 oktober 2013

  Wat een super handige telefoon alleen hij lijkt mij iets te groot!

 • Beantwoorden
  nikkivand1986
  29 oktober 2013

  Mooi hoor. Het enige nadeel met die grote telefoons is dat het zo lastig belt!

 • Beantwoorden
  Laura
  29 oktober 2013

  Ik ben ook helemaal dol op mijn Samsung galaxy s3 mini had eerst een htc, maar dat was 3x niks. Ik zeg htc weg ermee!!!

 • Beantwoorden
  beautybysandra
  29 oktober 2013

  Het lijkt me een hele fijne telefoon!

 • Beantwoorden
  daisybeautyglow
  29 oktober 2013

  Het is op zich best een mooi ding. Maar ik ben helemaal hoocked aan Apple. En ik vind deze note zo groot!

 • Beantwoorden
  iscreambeauty
  29 oktober 2013

  Lijkt me een fijne telefoon! Ik heb nu ook nog een Iphone, maar zodra ik kan verlengen neem ik een Samsung.

 • Beantwoorden
  curlycurlmel
  29 oktober 2013

  Waah gaaf dat je hem mocht uit testen! Lijkt me een fijn toestel! :)

 • Beantwoorden
  Jana Vmh
  29 oktober 2013

  Heel mooi :)! Ikzelf geef niet graag veel geld uit aan een gsm.. Ik geef liever geld uit aan mijn camera :)

 • Beantwoorden
  Laura
  29 oktober 2013

  Ik heb de Note2 een tijdje gehad. Vond het een superfijn toestel, aan de grootte wen je wel. Maar toch vind ik het systeem van Apple veel fijner dus blijf ik liever bij mijn Iphone hihi

 • Beantwoorden
  inspiredbylifee
  29 oktober 2013

  Nou ik zou het niet erg vinden om mijn Iphone 5 gedag te zeggen als ik deze telefoon kreeg, wat een prachtig ding Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 • Beantwoorden
  joyce
  29 oktober 2013

  Ik heb net een half jaar de note2 zo’n spijt dat ik niet gewacht heb. Haha

 • Beantwoorden
  ChantalAngel
  29 oktober 2013

  Ik heb de Note II en het is dat mijn abbo nog niet afloopt anders had ik voor deze gegaan. Ik heb hiervoor ook de note 1 gehad en wil echt niet anders meer. de grote is even wennen en voor mannen is het vaak minder omdat ze geen tas hebben. Maar wij vrouwen dragen hem toch haast niet in onze broekzak over het algemeen. :) maar als ik vragen mag…. waarom heb je je ipad dan weg moeten doen? die kun je toch gewoon blijven gebruiken? wel enorm zonde hoor als je die voor de telefoon weg hebt moeten doen ;)

  • Beantwoorden
   Aranka
   29 oktober 2013

   Ik heb hem niet weg hoeven doen, ik bedoelde daarmee dat ik de note en iPhone niet tegelijk kon gebruiken :)

   • Beantwoorden
    ChantalAngel
    29 oktober 2013

    Oh gelukkig ik dacht al haha ;)

 • Beantwoorden
  beautyxtherapy
  29 oktober 2013

  Ben ook al heel lang getrouwd met apple dus denk niet dat snel zou overstappen op een ander merk. Fijne review!

 • Beantwoorden
  Kimberley
  29 oktober 2013

  Ik zou wel moeten wennen aan het grote scherm, maar het grootste pluspunt lijkt me dat ie zo lang mee gaat! Ik word er echt gek van als ik na een halve dag mijn telefoon weer moet opladen (en ik m’n oplader niet mee heb), haha.

 • Beantwoorden
  Jana
  30 oktober 2013

  Lijkt me een heel fijn toestel. Zelf ben ik het ook gewend om met een iPhone te werken dus ik vind het wel een risico om over te stappen op Android. Ik zou schrik hebben dat ik er ook niet aan kan wennen

 • Beantwoorden
  Anne Solveig
  30 oktober 2013

  Ik vind het een heel erg mooi toestel maar ik ben een beetje verknocht aan Apple..

 • Beantwoorden
  denichant
  30 oktober 2013

  De grootte en functies zoals de camera lijken me echt helemaal top, maar Android idd. Als Apple nou snel met iets soortgelijks komt..

 • Laat een reactie achter