Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Review: Samsung Galaxy Note 3

 photo Note1_zps90708b4f.png

Hoe gaaf is dit, ik mocht gewoon de nieuwe Samsung Galaxy Note 3 voor jullie en mezelf testen. Ik stond helemaal te springen toen ik het las, alleen ik moest toen wel mijn geliefde iPhone vaarwel zeggen. Best lastig want ik was er ongeveer mee getrouwd. Maar ik kan je nu al vertellen, deze prachtige telefoon heeft echt een plekje in mijn hart gekregen. Wat een fijn toestel is dit!

 photo Note3_zps90392ebb.png

Om eerst eventjes een indruk te krijgen van de Note 3, heb ik een aantal specificaties op een rijtje gezet. Wil je alles precies weten, ga dan eventjes naar de Samsung website.

– Full HD Super Amoled scherm
– 5,7 inch
– 4G
– 32 GB geheugen
– Android 4.3
– Quad Core Processor
– 13 megapixels camera

Echt het is echt een top toestel, prachtig beeld en groot! Werkt ontzettend snel en gaat ook nog eens ongelooflijk lang mee. Normaal moest ik twee keer per dag mijn telefoon opladen en deze doet het met intensief gebruik langer dan een dag!

 photo Note4_zps57a89409.png

Het toestel vind ik zelf ook erg mooi. Hij is er in drie verschillende kleuren: zwart, roze en wit. Ik heb de zwarte met een prachtige nep lederen achterkant. Deze is gewoon van plastic maar hij ziet er echt als leer uit.

 photo Note5_zps6178e1ca.png

Ook is het toestel lekker dun en ligt makkelijk in de hand. Ondanks de grote ligt hij prettig, alleen met één hand hem volledig bedienen zit er niet in. Je moet toch echt met twee handen typen en eventjes snel een berichtje typen op de fiets werkt ook niet. Gelukkig heb je daar een één hand functie voor, dan wordt het beeld een stuk kleiner, maar dan ben ik nog bang om hem te laten vallen. Maar na een tijdje went het wel. En het grote scherm is echt ideaal!

 photo Note_zps0d0dd954.png

 photo Note2_zpsc8a7d062.png

Ook leuk aan de Samsung Note 3 is de S Pen, daarmee kun je heel gemakkelijk de telefoon bedienen maar het heeft ook een aantal andere functie. De pen zit trouwens strak in de telefoon verwerkt.

 photo Note6_zps9a499790.png

Je kan snel nemo’s maken of op het beeld schrijven om eventuele aantekeningen te maken op een bepaalde webpagina of document. Zoals je hieronder kan zien.

 photo Note7_zpse59a567c.png

Ook de camera is echt haarscherp zoals je hier kan zien, de 13 megapixels zie je wel echt terug in de foto kwaliteit. Ook zitten er ontzettend veel leuke extra functies op waardoor het foto’s maken nog veel leuker is. Het is echt ontzettend leuk om er mee te spelen!

En natuurlijk is het grote beeldscherm echt ideaal. Toen ik hem net had vond ik hem echt te groot. Ik was natuurlijk het kleine scherm van mijn iPhone 4s gewend, maar snel was ik groot fan van het beeldscherm. Alles zie je gewoon een stuk beter en het is echt ideaal als je op webpagina’s kijkt of bijvoorbeeld de foto’s op Instagram, alles is gewoon een stuk overzichtelijker geworden.

 photo Note8_zps8e8b15f1.png

Ik ben gewoon ontzettend verliefd geworden op de telefoon en ik weet zeker dat de Samsung Galaxy Note 3 dé telefoon is die je moet hebben als Android liefhebber. Dit is ook meteen mijn eigen struikelblok. Ik vind Android helemaal niks. Als er iOS op deze telefoon zat was dit echt de beste telefoon ever, maar ik vind het gewoon niks. Baal hier echt enorm van, want na een maand kon ik er gewoon niet aan wennen. Als een Apple liefhebber weet ik niet of je fan kan worden van Android. Maar de telefoon is echt geweldig. Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe telefoon met Android, kies dan zeker deze. Het grote en glasheldere beeldscherm, de geweldige camera, de handige S Pen die ik zeker veel gebruikt heb en de snelheid van de telefoon maken het een echte topper.

De Samsung Galaxy Note 3 is zeker niet de goedkoopste telefoon die er op dit moment is, want je legt er maar liefst los € 749,- voor neer. Maar in combinatie met een abonnement is het zeker de moeite waard en heb je echt een top toestel met geweldige functies!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

 1. Ik vind het een super telefoon, helaas loopt mijn abonnement nog zeker een jaar. Dus ik moet nog even geduld hebben. Maar een goede camera vind ik erg belangrijk.

 2. Ik heb de note II nu een jaar in gebruik maat ondanks dat ik Android niet onprettig vind ben ik toch meer fan van Apple’s iOs. Ga dus binnenkort ook voor de 5s :)

 3. Ik zag hem al vaker voorbijkomen, maar ik ben echt onder de indruk van de goede camera. Ik twijfel of ik hem niet wat te groot vind voor een telefoon, maar de Note 3 is zeker een goede kanshebber mocht ik een nieuwe telefoon uitzoeken :)

 4. Zo tof dat je hem mocht testen! Mag je hem ook houden? Hij lijkt me fijn, al is hij wel echt huuuuge. En ik vind de looks van Apple toch altijd mooier, maar goed.

 5. Hij is wel érg mooi! Ik ben alleen zo’n apple fan dat ik mijn iPhone geen gedag kan zeggen. Hij is trouwens wel giga groot, niet echt een handtas toestel!

 6. Ik had eerst ook een Samsung en nu een iPhone. Ik kan niet zonder mijn iPhone. Ik vind Samsung zelf geen fijn merk. Wel een mooi groot scherm , dat is wel een voordeel.

 7. Ik heb de Note2 een tijdje gehad. Vond het een superfijn toestel, aan de grootte wen je wel. Maar toch vind ik het systeem van Apple veel fijner dus blijf ik liever bij mijn Iphone hihi

 8. Ik heb de Note II en het is dat mijn abbo nog niet afloopt anders had ik voor deze gegaan. Ik heb hiervoor ook de note 1 gehad en wil echt niet anders meer. de grote is even wennen en voor mannen is het vaak minder omdat ze geen tas hebben. Maar wij vrouwen dragen hem toch haast niet in onze broekzak over het algemeen. :) maar als ik vragen mag…. waarom heb je je ipad dan weg moeten doen? die kun je toch gewoon blijven gebruiken? wel enorm zonde hoor als je die voor de telefoon weg hebt moeten doen ;)

 9. Ik zou wel moeten wennen aan het grote scherm, maar het grootste pluspunt lijkt me dat ie zo lang mee gaat! Ik word er echt gek van als ik na een halve dag mijn telefoon weer moet opladen (en ik m’n oplader niet mee heb), haha.

 10. Lijkt me een heel fijn toestel. Zelf ben ik het ook gewend om met een iPhone te werken dus ik vind het wel een risico om over te stappen op Android. Ik zou schrik hebben dat ik er ook niet aan kan wennen

 11. De grootte en functies zoals de camera lijken me echt helemaal top, maar Android idd. Als Apple nou snel met iets soortgelijks komt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *