Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

De Sally Hansen Miracle Gel lakken kent iedereen denk ik nu wel. Het is een groot succes over de hele wereld, want deze lakken blijven echt een hele tijd perfect op de nagels zitten. Omdat de collectie zo succesvol is komen er elk seizoen nieuwe kleuren bij die perfect bij de tijd van het jaar passen. Deze Bohemian Summer Festival Look heeft schattige kleuren en zou perfect bij de zomer moeten passen.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

De collectie bestaat uit vier vrolijke maar toch subtiele kleuren die perfect bij het Bohemian thema passen. Maar eerlijk gezegd vind ik de kleuren niet heel spannend, ze zijn leuk, daar niet van, maar niet heel boeiend of bijzonder. Wel vind ik de lakken van Sally Hansen wel altijd heel erg fijn. Ze lakken prettig, hebben een fijne structuur de Miracle Gel blijft ook echt lang zitten. Bij mij niet de twee weken die ze beloven, maar wel zeker één week.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

De lakken zijn er in de volgende kleuren:

  • Birthday Suit
  • B Girl
  • Sugar Fix
  • Pink Tank

En naast de kleuren heb je natuurlijk de speciale topcoat nodig om de lak goed op zijn plek te houden. Deze topcoat is in combinatie met alle Miracle Gel lakken van Sally Hansen te gebruiken.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

En dan hebben we natuurlijk het bekende kwastje nog van Sally Hansen. Dat is een fijn breed kwastje met een platte vorm en een afgeronde onderkant. Ik vind de lakken zoals ik zei heel erg prettig lakken en valt zeker onder mijn favorieten. Laten we naar de swatches gaan kijken, elke kleur heeft twee laagjes gehad.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

Birthday Suit

Dit is een hele mooie nude tint die lekker fris oogt. Alleen dekt net niet lekker met twee laagjes.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

B Girl

Als je denkt dat er al genoeg pastel blauwe kleuren waren heb je het mis, er komt er gewoon nog eentje bij! Mooi is ‘ie wel!

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

Sugar Fix

Dan hebben we nog deze lieve bay blauwe kleur die echt van je nagels af knalt. Dekt met twee laagjes.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

Pink Tank

Dit is echt de knaller van de collectie en dekt dan ook met één laagje. Ik vind hem echt fantastisch.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

Ik vind de Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look collectie leuk, maar niet boeiend. Ik zou er dan ook zeker niet voor naar de winkel rennen. De lakken kosten € 11,99 per stuk en de topcoat kost los € 11,99. Sally Hansen is onder andere te koop bij de Kruidvat, Etos en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Heb vanmiddag de pink tank gehaald, is zeker een mooie knallende roze. De kleur is mooier dan op de foto!! En dit merk lakt echt fijn.

  2. Ik vind deze lakjes zo fijn! Sugar Fix bestaat trouwens al heel lang, want die heb ik al sinds deze collectie net uitkwam. Ik zie hem vaker voorbij komen in de nieuwe collecties, best wel apart eigenlijk. Verder zijn het wel enorm mooie kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *