Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

De Sally Hansen Miracle Gel lakken kent iedereen denk ik nu wel. Het is een groot succes over de hele wereld, want deze lakken blijven echt een hele tijd perfect op de nagels zitten. Omdat de collectie zo succesvol is komen er elk seizoen nieuwe kleuren bij die perfect bij de tijd van het jaar passen. Deze Bohemian Summer Festival Look heeft schattige kleuren en zou perfect bij de zomer moeten passen.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

De collectie bestaat uit vier vrolijke maar toch subtiele kleuren die perfect bij het Bohemian thema passen. Maar eerlijk gezegd vind ik de kleuren niet heel spannend, ze zijn leuk, daar niet van, maar niet heel boeiend of bijzonder. Wel vind ik de lakken van Sally Hansen wel altijd heel erg fijn. Ze lakken prettig, hebben een fijne structuur de Miracle Gel blijft ook echt lang zitten. Bij mij niet de twee weken die ze beloven, maar wel zeker één week.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

De lakken zijn er in de volgende kleuren:

 • Birthday Suit
 • B Girl
 • Sugar Fix
 • Pink Tank

En naast de kleuren heb je natuurlijk de speciale topcoat nodig om de lak goed op zijn plek te houden. Deze topcoat is in combinatie met alle Miracle Gel lakken van Sally Hansen te gebruiken.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

En dan hebben we natuurlijk het bekende kwastje nog van Sally Hansen. Dat is een fijn breed kwastje met een platte vorm en een afgeronde onderkant. Ik vind de lakken zoals ik zei heel erg prettig lakken en valt zeker onder mijn favorieten. Laten we naar de swatches gaan kijken, elke kleur heeft twee laagjes gehad.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

Birthday Suit

Dit is een hele mooie nude tint die lekker fris oogt. Alleen dekt net niet lekker met twee laagjes.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

B Girl

Als je denkt dat er al genoeg pastel blauwe kleuren waren heb je het mis, er komt er gewoon nog eentje bij! Mooi is ‘ie wel!

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

Sugar Fix

Dan hebben we nog deze lieve bay blauwe kleur die echt van je nagels af knalt. Dekt met twee laagjes.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

Pink Tank

Dit is echt de knaller van de collectie en dekt dan ook met één laagje. Ik vind hem echt fantastisch.

Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look

Ik vind de Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival Look collectie leuk, maar niet boeiend. Ik zou er dan ook zeker niet voor naar de winkel rennen. De lakken kosten € 11,99 per stuk en de topcoat kost los € 11,99. Sally Hansen is onder andere te koop bij de Kruidvat, Etos en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Bianca
  26 juli 2017 at 08:25

  Eigenlijk draag ik amper nagellak (heb hele korte nagels) maar Pink Tank vind ik prachtig <3

 • Reply
  checkeredblouse
  26 juli 2017 at 10:56

  Ik heb altijd gelnagels maar de kleurtjes zien er heel fleurig uit. De blauwe zijn mijn favoriet!

 • Reply
  TypischKim
  26 juli 2017 at 11:46

  Mooie kleuren! Sugar Fix is mijn favoriet.

 • Reply
  Marjolein
  26 juli 2017 at 13:25

  Leuke kleurtjes! Vind B Girl het leukst denk ik :).

 • Reply
  Mariska
  26 juli 2017 at 17:58

  Pink Tank vind ik wel mooi, maar volgens mij bestaat die toch al een tijdje? Ik heb hem al een paar jaar volgens mij!

 • Reply
  Britt
  26 juli 2017 at 19:27

  Ik vind die blauwe zo mooi, heerlijk kleurtje!

 • Reply
  Veronique
  26 juli 2017 at 21:19

  Oeeeehh… Die B Girl is supertof!!!

 • Reply
  Lucette
  26 juli 2017 at 23:27

  Heb vanmiddag de pink tank gehaald, is zeker een mooie knallende roze. De kleur is mooier dan op de foto!! En dit merk lakt echt fijn.

 • Reply
  nicolished
  1 augustus 2017 at 15:43

  Ik vind deze lakjes zo fijn! Sugar Fix bestaat trouwens al heel lang, want die heb ik al sinds deze collectie net uitkwam. Ik zie hem vaker voorbij komen in de nieuwe collecties, best wel apart eigenlijk. Verder zijn het wel enorm mooie kleurtjes!

 • Laat een reactie achter