Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer

Begin dit jaar kwam Sally Hansen met de Color Therapy lijn op de markt, een hele nieuwe nagellak lijn die verrijkt is met argan olie om de nagels naast er mooi uit te laten zien ook te verzorgen. De nieuwe lijn van Sally Hansen is een groot succes en daarom komt er een zomerse collectie met zeven nieuwe kleuren uit en ik laat je een paar prachtige kleuren zien!

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer

De zomer is de tijd om energie bij te tanken voor lichaam en geest. Om te genieten van lange, zonnige dagen en een welverdiende vakantie. Okk de tijd waarin je jezelf wat meer bloot geeft en dat vraagt om extra aandacht voor je uiterlijk. Hierbij spelen de nagels van handen en voeten een belangrijke rol. Immers, verzorgde, mooi gelakte nagels zijn een sieraad van de vrouw volgens Sally Hansen. Met deze theorie kwamen ze op het idee van de Lazy Summer collectie!

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer

De collectie bestaat zoals ik al zei uit zeven verschillende kleuren:

  • Therapewter* – groen shimmer
  • Primrose and Proper – lichtroze
  • Pampered in Pink – felroze
  • Aura’nt You Relaxed* – zalmroze
  • Red-iance – rood
  • Ohm My Magenta* – donkerroze
  • Teal Good – blauw

De kleuren met een * heb ik gekregen en laat ik jullie in deze review zien. De lakken werken trouwens het beste met de bijbehorende top coat voor een prachtige glans en de beste verzorging. Het is trouwens geen must om de top coat te gebruiken, maar het wordt wel aangeraden.

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer

Het kwastje en de structuur van de lak zijn hetzelfde als alle andere Sally Hansen lakken. Het kwastje is breed en heeft een platte vorm met een afgeronde onderkant zodat je makkelijk en snel je nagels kunt lakken. De structuur is precies goed en lakt erg prettig. De lakken hebben allemaal twee laagjes nodig om goed te dekken.

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer

Aura’nt You Relaxed?

Een prachtige zalmroze kleur die mij meteen vrolijk maakt. De kleur is lekker zomers en dekt perfect met twee laagjes.

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer

Oh My Magenta

Een knallende roze kleur met een warme ondertoon. Ik vind hem echt prachtig en dekt eigenlijk al perfect met één laagje.

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer

Therapewter

Een olieachtige finish heeft deze metallic lak met grove glitters. Dat maakt hem bijzonder en mooi. Hij dekt net met twee lagen maar wellicht voor de mooiheid zijn drie lagen beter.

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer

Ik vind de lakken van Sally Hansen uit de Color Therapy lijn erg prettig en ik merk ook echt dat mijn nagels minder droog zijn als ik mijn nagellak er af haal. De kleuren zijn prachtig en ze blijven ook nog eens vrij lang zitten – in combinatie met de top coat -, namelijk ruim een week! De Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer liggen vanaf nu in de winkel bij onder andere de Kruidvat, Etos en bol.com voor € 11,99. Bij bol.com zijn ze trouwens in de aanbieding voor € 8,99 dan is het zeker de moeite waard om ze te testen!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *