Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rodial Bee Venom Day Cream

Rodial Bee Venom Day Cream

Een tijdje geleden ging mijn geliefde Mario Badescu dagcrème op, waar ik wel een beetje sip over was. Maar gelukkig heb ik nog een hele kast vol met de beste en mooiste dagcrèmes die geduldig op mij liggen te wachten. Ik heb nog zoveel liggen dat ik eigenlijk niet zo goed wist welke ik nou moest kiezen. Het merk Rodial zat al een hele tijd in mijn hoofd, omdat ik er elke keer weer geweldige verhalen over hoorde, maar er telkens niet aan toe kwam om het te testen. Nu eindelijk wel en ik vertel jullie wat ik van deze bijzondere dagcrème vind.

Rodial Bee Venom Day Cream

Wellicht is het even leuk om te vertellen in het kort wat Rodial is, want ik kende het merk eerst namelijk ook niet. De founder van het merk, Maria Hatzistefanis, richtte Rodial op in 1999. De focus van het merk ligt op high performance huidverzorgingsproducten die huidproblemen aanpakken door gebruik te maken van de beste natuurlijke bestanddelen in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Rodial is zeker geen goedkoop merk, maar ik hoor er alleen maar goede verhalen over dus was erg geboeid.

Rodial Bee Venom Day Cream

Op het eerste gezicht zien de producten er mooi en luxe uit, maar ik moet zeggen dat ik het niet extreem bijzonder vind ogen. De Bee Venom lijn is natuurlijk geheel in stijl geel gekleurd en heeft plastic verpakkingen. De Bee Venom lijn staat voor kwalitatieve huidverzorging gecombineerd met een geavanceerd anti-aging complex. Als je rimpels en fijne lijntjes in het gezicht wil aanpakken, ben je bij Rodial aan het juiste adres. Rodial biedt met de Bee Venom lijn complete verzorging in het anti-aging segment. Deze vooraanstaande productlijn is gericht op het zichtbaar verjongen van de huid en het stimuleren van de doorbloeding waardoor de huid voller en steviger wordt. Eerlijk is eerlijk, echte anti-aging heb ik nog niet nodig en je zult bij mij dan ook niet echt het beste resultaat zien, maar je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen en gebruik het dan ook graag preventief.

Rodial Bee Venom Day Cream

De Bee Venom lijn heeft haar naam te danken aan de mellitinepeptide die geïnspireerd is op bijengif. Dit unieke anti-aging complex vind je natuurlijk terug in alle producten van de Bee Venom lijn. Deze huidverjongende moisturiser zorgt voor een mooie teint en geeft de huid een jongere uitstraling. De crème is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt voor versteviging van de huid en vermindert fijne rimpeltjes door de actieve werking van bijengif (mellitinepeptide). Het product zorgt voor een toename aan elasticiteit in de huid waardoor deze jonger en steviger aanvoelt. Bee Venom day cream geeft langdurige hydratatie en beschermt de huid, dankzij SPF 30, dagelijks tegen de zon.

Rodial Bee Venom Day Cream

Hier zie je de lijst van ingrediënten, wat nog best een hele waslijst is. Ik zie veel voedende en verzorgende ingrediënten staan, maar vind het wel jammer dat het ‘bijengif’ zowat onderaan staat. Ik vind het altijd zonde als ze ergens reclame mee maken of het aanraden en er maar een héél klein beetje van in zit. Ik vraag me dan altijd af of het dan wel de moeite waard is, maar dat gaan we natuurlijk testen en ondervinden.

Rodial Bee Venom Day Cream

De verpakking heeft een pompflacon waarmee je het product makkelijk op kan pompen. Dit gaat door middel van een vacuümpomp, waardoor je ook echt alles uit de verpakking haalt. Voor mijn hele gezicht en hals gebruik ik twee pompjes en dat is ruim voldoende.

Rodial Bee Venom Day Cream

De verpakking vertelt ons dat het een lichtgewicht moisturiser is, maar als ik dit zo zie zou ik hem eerder als dik en rijk omschrijven. De geur van frisse honing komt je meteen tegemoet en vind het erg lekker ruiken. De verpakking mag er dan wel niet al te luxe uitzien, de geur vind ik wel echt iets luxueus hebben.

Rodial Bee Venom Day Cream

De substantie is echt heel erg gek, als je het product uitsmeert is hij eerst vrij stroef en vol en daarna verandert het inderdaad in een lichtgewicht en makkelijk verdeelbare crème. Ik smeer er elke ochtend mijn gezicht mee in en na een paar maanden gebruik heb ik er mijn oordeel wel over klaar. Natuurlijk heb ik nog geen huid met rimpels en dergelijke dus kan niet echt weten of het daar ook echt voor werkt, maar ik merk wel andere dingen aan mijn huid na het gebruik van deze crème. Mijn huid voelt namelijk erg zacht en vol aan, alsof het heel goed onderhouden is. Ik had ook een event van een ander merk en daarbij kreeg ik een huidscan en ze zagen meteen dat mijn huid goed verzorgd werd, dat is fijn om te weten.

Rodial Bee Venom Day Cream

Mijn huid voelt met het gebruik van deze crème heerlijk zacht aan en ik heb ook het idee dat het plumping effect werkt. Ik heb echt een vollere en gezondere huid dan voordat ik deze crème gebruikte. Ik ben nu stiekem ook erg benieuwd geworden naar de werking met rimpels, maar die heb ik ‘helaas’ nog niet, dus dat heb ik zelf niet kunnen testen. Wel denk ik dat het werkt, omdat ik zelf al het plumping effect heb ondervonden.

Voor de Rodial Bee Venom Day Cream moet je vrij diep in de buidel tasten, een verpakking van 50 ml kost namelijk € 135,00, zeker niet goedkoop. Zelf geef ik ook eerlijk toe dat ik dat er niet voor uit zal geven. Het product werkt en is fijn, maar ik vind het niet zó bijzonder voor dat geld. De Rodial Bee Venom Day Cream is exclusief te koop bij de ICI Paris XL. Hebben jullie ervaring met het merk Rodial en wat vinden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Klinkt heerlijk maar wat een prijs….pffffft het blijft wel een gezicht’s creme en hoe goed het ook werkt, wonderen kan je niet van een creme verwachten. Maar goed, ik vind het wel heel leuk om over te lezen altijd.

  2. Ik heb het product zelf niet geprobeerd, en als ik de ingredienten zo zie ga ik dat ook niet doen. Als bijengif echt zo’n wondermiddeltje zou zijn, zou het veel bekender zijn en alle merken het in hun product willen stoppen toch? En daarnaast zitten er in dit product ook nog eens stoffen (o.a. alcohol) die op termijn zorgen voor huidveroudering in plaats van verjonging. Het product kan best fijn aanvoelen op de huid. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het huidveroudering tegengaat, en dan is de prijs ronduit belachelijk.
    Ik geloof alleen in producten die ingredienten gebruiken die bewezen effectief zijn. Een goede SPF bijvoorbeeld om huidveroudering en schade tegen te gaan. En niaciamide, vitamine C en vitamine A zuur kunnen de huidconditie bewezen verbeteren.

  3. Heb het net toevallig gekocht bij tkmaxx voor 20 euro en ben erg benieuwd. Heb zelf ook niet de anti-age nodig maar zo te lezen heeft het wel goede werking op de huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *