Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Volume Shake Mascara

Rimmel Volume Shake Mascara

Deze mascara houdt beautyland in zijn greep, het is namelijk een heel nieuw soort mascara. Een mascara dat je moet schudden en dat heb ik nog nooit eerder gezien. Het schudden moet er voor zorgen dat de mascara minder snel uitdroogt en klonteren tegen gaat. Nou ben ik gek op nieuwe beautyproducten en ben ik oprecht heel erg benieuwd naar deze mascara, ik test hem dus voor jullie uit en vertel mijn mening! Is dit een baanbrekende mascara of gewoon een leuke marketing truc?

Rimmel Volume Shake Mascara

Op het eerste gezicht ziet de mascara er tof uit, over het uiterlijk is echt nagedacht en als je goed kijkt zie je een cocktail shaker als vorm van de huls. De combinatie van kleuren vind ik ook mooi en valt zeker op. Wat me meteen wel opvalt is het gewicht van deze mascara, die is namelijk vrij zwaar en niet te vergelijken met andere mascara’s. Je zou bijna denken dat er een stuk lood in zit, maar dat is vast en zeker de shaker die er in zit.

Rimmel Volume Shake Mascara

Je ziet de mascara op dit moment overal voorbij komen en er word veel mee geadverteerd. Hoe meer ik dat soort berichten zie, hoe meer mijn nieuwsgierigheid wordt gewekt of dit ook écht werkt. Dus ik ga hem eens testen en mijn echte mening over deze mascara geven.

Rimmel Volume Shake Mascara

Maar hoe werkt deze bijzondere mascara dan? De mascara is voorzien van een gepatenteerd shaker-systeem om op elk gewenst moment de formule te verversen. Hoe? Op basis van tien jaar research is Rimmel erin geslaagd om een watergel structuur te ontwikkelen, gemaakt van een unieke combinatie van water en wassoorten. Zodra er klonten ontstaan, veranderen deze weer van droog naar romig als de emulsie geshaket wordt door middel van de unieke cilindervormige mixer in de mascarahuls. Je moet de mascara verticaal houden en schud drie tot vijf keer heen en weer; de formule wordt direct weer ververst zodat de mascara vanaf de eerste tot de laatste keer dat je deze gebruikt optimaal blijft.

Rimmel Volume Shake Mascara

Na het shaken van de mascara komt er een gewone borstel tevoorschijn waar ik niet meteen van onder de indruk ben. Ik zeg het maar gewoon meteen eerlijk, nog nooit heeft Rimmel een mascara uitgebracht waar ik echt enthousiast over ben, het is het gewoon altijd net niet en vrij veilig en safe voor veel geld. Wat me wel opvalt is dat de mascara substantie inderdaad vrij dun is, veel dunner dan andere mascara’s. Ik vraag me dus meteen af of het wel goed blijft zitten en echt volume kan geven. Laten we dat dus maar meteen uittesten.

Rimmel Volume Shake Mascara

Dit zijn mijn wimpers zonder mascara.

Rimmel Volume Shake Mascara

Dit zijn mijn wimpers met de Rimmel Volume Shake Mascara. De mascara geeft een hele natuurlijke look aan mijn wimpers, maar ik vind het wel heel erg subtiel en veilig.

Rimmel Volume Shake Mascara

Ik ben niet weggeblazen van het effect, het is zoals altijd met Rimmel erg subtiel en veilig. Ik wil graag lekker veel lengte en volume, maar dan ben je bij Rimmel gewoon niet aan het juiste adres, dat blijkt maar weer. Hou je van mooie en subtiele wimpers die mooi gesepareerd worden en niet klonteren, dan is deze mascara zeker wat voor jou! De houdbaarheid is trouwens wel prima, hij blijft de hele dag goed zitten, loopt niet uit en de volume zakt niet in.

Rimmel Volume Shake Mascara

Maar voor zo een subtiel effect vind ik de mascara wel aan de prijzige kant. De mascara kost namelijk € 15,49 en dat vind ik veel geld. Dan zit er wel een bijzondere shaker in de huls waardoor hij langer mee gaat, maar daar betaal je wel voor. Wat mij betreft kun je beter drie keer een nieuwe Essence mascara kopen en dan heb je hetzelfde (of beter) effect en ben je omgerekend goedkoper uit. Nee, Rimmel heeft mij met deze mascara niet overtuigd. Wel vind ik het idee leuk en origineel, daar soort Rimmel wel punten mee! De Rimmel Volume Shake Mascara is vanaf nu te koop bij verschillende drogisterijen en bol.com waar die ook nog in de aanbieding is!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Zo een eerlijke en duidelijke review!
  Schrikbarend duur voor het slechte effect.
  Deze zou ik niet kopen.
  Ik ben brildragend dus kan niet teveel lengte extra hebben anders raken de wimpers mijn brilglazen.

  Xoxo

 2. Ik heb deze mascara bij meerdere bloggers voorbij zien komen. Ook daar was het effect niet echt overweldigend vond ik. Inderdaad erg subtiel en veilig, zoals jij ook beschrijft. Daarnaast weet ik dat zulke gewone borsteltjes het bij mij gewoon niet doen. Ik kan beter overweg met plastic borsteltjes. Dat doet gewoon meer voor mijn wimpers. Gezien de prijs kun je met goedkopere merken inderdaad hetzelfde effect creëren voor veel minder geld. Ik laat deze mascara dus lekker liggen. :)

 3. Zo jammer dat dit product veel bloggers niet lijkt te overtuigen! Komen ze met een nieuw principe, valt het resultaat allemaal mee. Zonde!

 4. Jammer dat de mascara je niet heeft kunnen overtuigen. Ik kan deze helaas niet testen, want ik gebruik geen Rimmel-producten. :-) Spijtig, want ik ben wel benieuwd naar dat shake-effect!

 5. Toch veel verschillende resultaten bij deze mascara! Misschien heeft ie nog een extra laagje nodig. Alhoewel ie dan ook weer snel op gaat. Dat heb ik ook mijn met Max Factor mascara.

 6. Hmm ik “voel” hem ook niet helemaal.. En als hij door det shaken langer goed blijft? Geen idee. Ik doe meestal 2 maanden met 1 mascara

 7. Ik ben hem ook aan het reviewen op dit moment en kan me wel bij jou aansluiten. Vind trouwens dat je de verpakking echt prachtig gefotografeerd heb! Vond het zelf ontzettend lastig haha, met die reflecterende letters.

 8. Het shake-effect en het zo langer kunnen doen met je mascara omdat klontjes weggeschud kunnen worden, vind ik erg slim bedacht. Maar ook bij mij geeft hij een wel heel natuurlijk en weinig verrassend resultaat..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *