Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

Het blijft ontzettend populair, de matte lipsticks in de vorm van een soort lipgloss. Ik weet niet zeker of Rimmel deze trend in het assortiment had, maar zo niet, dan hebben ze het nu wel! Rimmel komt met een hele lijn matte lipsticks genaamd de Stay Matte Liquid Lip Colour. En natuurlijk bekijk ik deze producten met een kritische blik, is het wat of is het een grappige uitbreiding om met de rest mee te gaan…?

In totaal komt Rimmel met 10 verschillende kleuren, 8 kleuren die bij het hedendaagse plaatje passen en twee kleuren die zoals Rimmel het zelf zijn meer edgy zijn. Dat is deze opvallende paarse tint en een grijze kleur. Rimmel wil met deze lipsticks uitspreken dat je je fijn bij je eigen stijl moet voelen en daar een comfortabele lipstick bij kunt dragen. Ze beloven namelijk hoog gepigmenteerd aan te brengen, zacht en comfortabel aan te voelen en te blijven zitten tot 12 uur lang.

Zelf heb ik vier kleuren gekregen (met een *) om aan jullie te laten zien maar in totaal zijn er dus 10 verschillende kleuren die van zacht roze naar nude en naar knallend rood gaan:

 • 100 Pink Bliss
 • 200 Pink Blink
 • 210 Rose & Shine*
 • 500 Fire Starter
 • 700 Be My Baby*
 • 720 Moca
 • 800 Midnight
 • 810 Plum This Show*
 • 830 Blue Iris*
 • 850 Shadow

 

De lipsticks hebben het welbekende lipgloss systeem wat ik zelf nog best wel lastig vind aanbrengen maar ik begin er steeds beter in te worden. De applicator heeft in het midden een soort van reservoir waar het product zich een beetje ophoopt zodat je genoeg product hebt om je lippen goed mee te kunnen bedekken. Je moet voor een echt goede dekking wel twee keer aanbrengen, anders kan het nog een beetje vlekkerig zijn.

Van links naar rechts zie je hier de kleuren Blue Iris, Be My Baby, Rose & Shine en Plum This Show. De middelste twee kleuren hebben een prachtige dekking en de twee donkere kleuren aan de buitenkant hebben een beetje een vlekkerige dekking. Hopelijk valt dat op de lippen mee, laten we gaan kijken!

Be My Baby

Dit is een beetje een gekke nude kleur die ik zelf niet zo snel zou uitkiezen, maar eigenlijk vind ik hem wel erg mooi staan! Een mooi kleurtje als je niet zo wilt opvallen maar toch even iets extra’s wil!

Rose & Shine

Je kunt wel weer raden dat dit mijn favoriete kleur is, een hele mooie natuurlijk roze kleur die denk ik heel veel vrouwen goed zal staan, leuk kleurtje!

Plum This Show

Als ik het woord Plum hoor denk ik meteen aan paars en dat vind ik niet helemaal passen bij deze kleur. Ik vind het meer een soort bessenrood. Ondanks dat is deze kleur erg mooi en het vlekkerige valt na twee laagjes erg mee!

Blue Iris

En dan hebben we nog de edgy kleur waar Rimmel echt een statement mee wil maken. Maar ik vraag me eigenlijk af wat voor een statement want ik vind het er echt niet uitzien, afgezien van de kleur. Hij dekt gewoon niet mooi, ook niet na twee laagjes en dat vind ik echt een afknapper. De kleur is ook niet mijn favoriet, maar ik denk dat iemand hem zo graag draagt, erg jammer!

Ik vind de lipsticks erg fijn aanbrengen, maar sommige hebben net even wat meer nodig om echt goed en egaal te dekken. De houdbaarheid is inderdaad erg lang (of het echt de 12 uur haalt weet ik niet) en zit vrij comfortabel en droogt je lippen niet zo dramatisch uit. Aan het eind van de dag voelen de lippen wel wat droger aan maar het is niet meteen storend. De Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour zijn te koop voor € 6,99 wat ik een mooie prijs vind bij onder andere de Kruidvat, Etos, Trekpleister, DA en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Edith-Sofia
  6 oktober 2017

  Oh wat een mooie producten! Rose & shine is mijn favoriet<3

 • Reageren
  Jessie
  6 oktober 2017

  die paarse is echt een halloween feest kleurtje ..

 • Reageren
  Sija
  6 oktober 2017

  Leuke kleurtjes! Die paarsachtige zou ik niet zo snel dragen. De roze en nude kleurige staan je prachtig!

 • Reageren
  Sharon - Choose to Shine
  6 oktober 2017

  Op de blauw/paarse kleur na zijn het erg mooie kleuren!

 • Reageren
  nicolished
  6 oktober 2017

  Over het algemeen vind ik het erg mooie kleuren. Alleen de paarse vind ik niet zo indrukwekkend.

 • Reageren
  Manon
  6 oktober 2017

  Gave kleuren, alleen de laatste vind ik niet heel mooi dekken

 • Reageren
  chucky1012
  6 oktober 2017

  Rose & shine staat bij mij op nr. 1 ;-)

  Xoxo

 • Reageren
  Danielle Springer
  6 oktober 2017

  De kleuren zijn niet echt mijn ding, maar voor de rest klinken ze wel fijn. Nu ben ik wel heel benieuwd naar de overige kleuren!

 • Reageren
  Laura
  7 oktober 2017

  Hoorde hier al goede dingen over! De eerste twee kleuren doen het aanzienlijk beter dan de laatste twee zeg.

 • Reageren
  ByChristiana
  7 oktober 2017

  Ja, ik moet zeggen dat ik dat matte op de lippen toch steeds meer ga waarderen. Ik vind het zelf alleen niet altijd even makkelijk aanbrengen. Mijn favoriet is Rose & shine.

 • Reageren
  Esther van der Meij
  26 november 2017

  Ik heb de blue Iris, maar vind het niks erg vlekkerig, en de binnenkant van je lippen is het er snel af.
  Ook na wat make up op me lippen.
  Miskoop van de maand

 • Geef een reactie