Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Prodent White Now Touch

Prodent White Now Touch

Wie droomt er nou niet van perfect witte tanden? Nou ik wel, want ik ben niet gezegend met een perfect wit gebit helaas en volgens mij vrij weinig mensen van ons. Hoe fijn is het dan als je heel simpel witte tanden kan maken met behulp van een makkelijk stiftje. Prodent heeft iets nieuws, White Now Touch. Een soort van pen met een gel die je tanden meteen – tijdelijk – optisch witter maakt! Ideaal voor een feestje, afspraak of date!

Prodent White Now Touch

De verpakking ziet er erg aantrekkelijk uit, je wordt meteen nieuwsgierig van de blauwe glanzende verpakking. Het ziet er ook best wel luxe uit, niet iets wat je meteen verwacht bij een merk voor je tanden. Mijn interesse is in ieder geval meteen gewekt, gaat dit mijn tanden op een makkelijke manier witter maken?

Prodent White Now Touch

Op de verpakking staat een kleine uitleg van het product. Het is een pen die je tanden meteen optisch witter maakt. Hoe ze dat dan doen, daar ben ik wel nieuwsgierig naar! Het is niet bedoeld voor kinderen en kan vlekke in de kleding veroorzaken. Al met al klinkt het dus best als een chemisch goedje. Maar daar sta ik dan ook niet echt van te kijken.

Prodent White Now Touch

Zelf heb ik niet echt verstand van de ingrediënten, maar dit zit er in de gel.

Prodent White Now Touch

Als je het doosje open maakt zit er naast de pen ook nog een vrij grote en uitgebreide gebruiksaanwijzing bij. Gebruik gaat als volgt:

  1. Schud de pen goed en klik een paar keer voor de gewenste hoeveelheid gel. Breng dit aan op het liefst droge tanden.
  2. Breng gelijkmatig een dunne laag aan op elke tand en vermijd het contact met het tandvlees.
  3. Blijf gedurende een minuut glimlachen met de tanden bloot zodat het serum goed kan drogen.

En daarna is het klaar en moet je van je witte tanden kunnen genieten, klinkt heel simpel, kind kan de was doen!

Prodent White Now Touch

En dit is de pen, het is een vrij simpele pen die we ook wel kennen van de concealers. De verpakking een handige en stevige dop zodat je hem ook mee kunt nemen of hygiënisch kan opbergen. Op de achterkant van de verpakking zit een klikdop waar het product mee naar boven komt.

Prodent White Now Touch

Je brengt de gel met een kwastje aan op je tanden, maar eigenlijk vind ik dat niet zo een lekker idee. De volgende keren ben je iedere keer met zo een vies kwastje aan het aanbrengen, of je moet hem tussendoor goed uitspoelen wat je ook met je tandenborstel doet. De gel wat er uit komt is trouwens lichtblauw van kleur.

Prodent White Now Touch

Mijn tanden zonder de Prodent White Now Touch.

Prodent White Now Touch

Mijn tanden met de Prodent White Now Touch en eerlijk is eerlijk, ik zie wel meteen verschil. Maar of ik het mooi en prettig vind, dat is een heel ander verhaal. De witte plekken zitten op mijn tanden als vlekken en mijn tandvlees en randjes van mijn tanden zien er ontzettend vies uit. Het lijkt net alsof ik dagen mijn tanden niet heb gepoetst. Je kunt de vlekken goed zien op mijn rechter voortand onderaan en de twee tanden rechts daarvan. Ook het tandvlees begint helemaal wit uit te slaan en er ligt een heel vies en stroef laagje over mijn tanden heen die steeds witter gaat uitslaan.

Het aanbrengen gaat gemakkelijk, maar ik voel het wel prikken/tintelen aan mijn tandvlees en tanden. Heb zelf normaal nooit last van gevoelige tanden, maar je voelt gewoon dat je iets chemisch op je tanden smeert.

Prodent White Now Touch

Het idee is leuk, maar ik vind de uitwerking niet prettig. De gel legt echt een laagje op je tanden dat wit uitslaat, maar dat gebeurt totaal niet natuurlijk. Het ziet er uiteindelijk uit alsof je allemaal vlekken hebt en je tanden dagen niet hebt gepoetst. Ook voelen je tanden enorm ruw aan wat echt heel vies aanvoelt. Het laagje kun je er wel afschrapen, maar ik vond het zo vies en vervelend dat ik meteen grondig mijn tanden weer heb gepoetst om er vanaf te zijn. Nee, ik vond dit echt helemaal niets.

De Prodent White Now Touch is te koop voor € 12,99 wat ik best wel heel erg veel geld vind bij de drogisterij en supermarkt. Hebben jullie deze pen wel eens getest en wat vonden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Zoiets heb ik ooit al eens geprobeerd maar dat ‘op droge tanden’ vond ik toen wel een ding. ;) En het voelde ook niet prettig. Ik vind hun tandpasta wél heel fijn. Gewoon de basic blauwe tube van één euro. Van veel tandpasta’s krijg ik naderhand – doordat ze SLES gebruiken – van die vieze witte slierten in mijn mond. Dat is een dun laagje wangslijmvlies ofzo, dat loslaat; een soort allergische reactie op tandpasta. De blauwe prodent-tube bevat geen SLES en dan heb ik er geen last van. Tip: de blauwe tandpastatube van de Lidl heeft het ook niet. :)

    1. Dat met die slierten is zo vervelend inderdaad! Ik heb ook liever geen SLES in m’n tandpasta. In Kruidvat eigen merk (Ultradent) zit het ook niet, in ieder geval niet de variant die ik heb (Fresh Gel)

  2. Ik gebruik zelf de whitening pen van Mr. Bright. Te halen bij Boozyshop, denk dat je die veeel fijner gaat vinden want dit klinkt inderdaad niet zo best :( misschien een tip om dat eens te proberen.

  3. Het is niet zo vreemd dat je tandvlees wat gek aanvoelt na het gebruik van dit middeltje. In veel whitening producten zoals tandpasta en zo’n innovatief pennetje wat je hier gebruikt zit ook een stofje wat je tandvlees irriteert waardoor het tijdelijk iets roder word na gebruik. Et vòila, je tanden lijken witter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *