Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Philips Ontpiller (ontpluizer)

Review: Philips Ontpluizer (ontpiller)

Ik zag dit apparaatje eens een keer voorbij komen op Instagram in een story (ik weet alleen niet meer bij wie, mocht je jezelf herkennen geef dan even een gil) en was meteen verkocht. Dit moest ik hebben! Ik irriteerde mij al tijden aan mijn wollen jas die onder de pillen zat en bepaalde truien. Met dit apparaatje verdwenen ze als sneeuw voor de zon, ideaal! En daarbij kostte het ook amper wat. Ik kocht hem bij bol.com en vertel jullie wat ik er van vind!

Review: Philips Ontpluizer (ontpiller)

Toen ik trots mijn nieuwe huishoudelijke apparaat aan mijn moeder liet zien moest ze lachen en zei: ‘dat werkt toch niet’. Een beetje gepikeerd zei ik dat het heus wel werkte, want ik had het op Instagram gezien (alles op Instagram moet je geloven). Demonstratief pakte ik mijn wollen jas erbij en probeerde het uit op de pillen. En je raadt het al, alles verdween als sneeuw voor de zon. Resultaat? Moeder en dochter waren enthousiast over dit apparaat en wilde het op meer kledingstukken proberen.

Review: Philips Ontpluizer (ontpiller)

Goed, het is dus een ontpiller. Een simpel apparaatje wat eigenlijk een soort van scheermesje is waar je batterijen in doet. Bijzonder is het niet, want het heeft alleen maar standje aan en uit en ’that’s it’. Het apparaatje ligt prettig in de hand. Heeft een beschermend kapje en een reservoir voor het stof en de pillen. Simpeler kun je het niet hebben, maar het werkt als een trein.

Review: Philips Ontpluizer (ontpiller)
Review: Philips Ontpluizer (ontpiller)

Het apparaat werkt super simpel. Je doet er batterijen in, zet hem aan en strijkt hem over een stuk stof waar de pillen zitten. Het apparaat scheert op een veilige manier de pillen eraf en je stuk stof is weer super zacht onder pillen. Het werkt echt als een trein en je pillen zijn super snel verdwenen.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Je kunt het apparaat heel gemakkelijk los halen om al het overtollige stof te verwijderen en het schoon te maken. Wel vroegen wij ons af hoe lang de mesjes scherp bleven en wanneer de mesjes bot zouden worden. Het is maar een apparaat van nog geen 15 euro en er zitten geen nieuwe mesjes bij, dus ben benieuwd.

Review: Philips Ontpluizer (ontpiller)

Na het ontpluizen of ontpillen, hoe je het ook wilt noemen, komt alles in het opvang bakje terecht. Deze kun je heel gemakkelijk los schuiven en daarna leeg gooien. Wel blijft er ook best veel stof achter in het apparaatje zelf. Draai dus even het kopje los en blaas deze ook goed schoon als je hem weglegt.

Review: Philips Ontpluizer (ontpiller)

Hier even mijn wollen jas voor en na. Vooral onder de oksels en bij de mouwen heb ik veel last van pillen. Even met het apparaatje er overheen en ze waren zo weg! Je houdt daarna een super gladde stof over. Je ziet het nog wel iets, maar de verdikkingen zijn weg.

Review: Philips Ontpluizer (ontpiller)

Ik ben echt super blij met dit apparaatje. Inmiddels heb ik de bank al gedaan en onze topper van het bed, die zien er nu weer netjes uit. Natuurlijk heb ik hem ook al op heel wat kledingstukken gebruikt. Dus ben je nog opzoek naar een handig apparaatje om je pillen mee te verwijderen? Dan is dit ding van Philips zeker een aanrader.

De Philips ontpiller is te koop boot € 14,95 bij bol.com. Vinden jullie zo’n apparaat handig of juist onzin?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Heb ‘m ook van de Action en toen bleek dat het goed werkte heb ik er snel nog 2 gekocht. Vaak gaan dat soort dingen namelijk zomaar uit het assortiment….

  2. wij hebben er ook een maar dan met een stekker want op batterijen is het ruk vind ik!! super handig ding en hij word hier regelmatig gebruikt

  3. Yes! Hier ook eentje van de action. Inmiddels ligt hij wel te verstoffen achter in de kast, want alle pillen zijn weg! Ten ondergegaan aan zijn eigen succes zullen we maar zeggen ;)

  4. Jaren geleden heb ik zo een toestelletje in Action gekocht.
    Is echt handig als je bv een trui die je graag draagt nog niet wil wegdoen…

  5. Ik heb er ook een! Ik zag hem in de vlog van Boncolor voorbij komen en daarna zag ik hem voor €7.95 bij het Kruidvat liggen! Mijn Philips heeft alleen een andere kleur, maar verder ook zo blij mee.

  6. mocht je het irritant vinden dat hij kracht verliest als de batterijen opgaan dan is de Xiaomi Deerma lint remover echt een super aanrader! Heb zelfs een heel hoeslaken met veel bolletjes ontplozen op 1 accu en is usb oplaadbaar :D En hij doet het nog sneller en beter dan deze van philips. Werkt ook super op wollen jassen en sjaals! heb de mijne op ali gekocht maar mss zijn er ook wel nl shops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *