OPI Iceland Collection

OPI Iceland Collection

Yes! De warme en herfstige collecties beginnen weer binnen te stromen en met deze ben ik wel heel erg blij. Ik ga namelijk beginnen met zeker niet de minste herfstcollectie, nee namelijk die van OPI. Het is de Iceland Collection en die – hoe kan het ook anders – is geïnspireerd op het prachtige land IJsland. Ik vind de kleuren stuk voor stuk echt prachtig en brengen me meteen in de warme herfst sferen.

OPI Iceland Collection

Voor dit najaar is het kleurenpalet geïnspireerd door het weidse landschap van vulkanen, geisers, hete bronnen, lavavelden en gletsjers van IJsland. Voor deze collectie liet OPI zich inspireren door het ruige landschap. Het is een magisch eiland met hele bijzondere natuurverschijnselen en de mooie kleuren die daarbij horen. Water in de vorm van hete bronnen, watervallen en ijsbergen en open ijsblauwe luchten zijn de inspiratiebron voor diepblauwe juweeltinten en koele grijsblauwe kleuren. Het ondergaan van de zon lijkt hier eeuwig te duren en veroorzaakt een prisma aan kleurschakeringen, zoals kleiachtig oranje en wijnrood, maar ook glinsterend mauve, schemerig violet en donker auberginegrijs. Al deze kleuren zul je terug zien in de collectie.

OPI Iceland Collection

Nog steeds vind ik de flesjes van de OPI er bijzonder uitzien, maar misschien komt dat ook wel omdat OPI mijn eerste ‘high-end’ aankoop was wat betreft make-up. Ik heb dus een bijzondere binding met het merk en het behoorlijk gelukkig nog steeds tot mijn favorieten. Ik weet trouwens niet of het jullie is opgevallen, er zit één andere opdruk qua fles bij, zou OPI zijn opdrukken gaan veranderen?

OPI Iceland Collection

OPI heeft ook hele fijne kwastjes, altijd al gehad. Je ziet trouwens nu overal de brede, platte en afgeronde kwastjes. OPI doet daar niet mee. De kwastjes zijn vrij dun en hebben een rechte onderkant. Wel hebben ze een platte vorm die ik erg prettig vind. Ik vind de lakken van OPI heel erg prettig lakken, mede door de fijne structuur van de lak.

OPI Iceland Collection

De gehele OPI Iceland collectie bestaat uit 12 verschillende kleuren die je hier allemaal ziet. Heb je liever de OPI Infinite Shine lakken? Geen enkel probleem, de hele collectie is er ook in Infinite Shine lakken én in professionele GelColor lakken bij de salon. Laten we snel naar de swatches gaan kijken, overal heb ik twee lagen aangebracht.

OPI Iceland Collection

Check Out the old geysirs

Een asachtige blauwe kleur, heel erg bijzonder. De blauwe shimmer in de kleur maakt het echt af.

OPI Iceland Collection

i’ll have a gin & tectonic

Een prachtige zalmroze kleur die een beetje oubollig overkomt. Maar oubollig is hij zeker niet, ik vind hem geweldig.

OPI Iceland Collection

one heckla of a color!

Een warme paarse tint, dat is het zeker. Ik vind hem erg mooi.

OPI Iceland Collection

icelanded a bottle of opi

Het is een beetje een waterige nude tint die net niet lekker dekt met twee lagen, maar mooi is ‘ie wel!

OPI Iceland Collection

aurora berry-alis

De knalkleur van de collectie die ook nog eens met één laag dekt. Dit is echt een prachtige kleur!

OPI Iceland Collection

reykjavik has all the hot spots

Hij valt een beetje uit de toom, deze nagellak in de collectie. Maar hij is zeker niet minder mooi door deze bijzondere finish. Dekt pas echt goed met drie laagjes.

OPI Iceland Collection

this isn’t greenland

Nee, het is zeker geen Groenland, maar wel een prachtige groene kleur die met twee lagen dekt!

OPI Iceland Collection

turn on the northern lights!

Op de foto lijkt het een vrij saaie blauwe lak, maar hij heeft een hele bijzondere glans alsof het noorderlicht op je nagels weerkaatst.

OPI Iceland Collection

less is norse

Een diepgrijze kleur met een blauw randje, ik vind hem erg mooi!

OPI Iceland Collection

suzi & the arctic fox

Bij de komende drie lakken moet je even goed kijken om het verschil te zien, maar deze heeft een hele diepe paarse kleur.

OPI Iceland Collection

that’s what friends are thor

Een mooie diep bruine kleur die heel chique op je nagels staat. Dekt met twee laagjes.

OPI Iceland Collection

krona-logical order

Het verschil is echt minimaal maar deze kleur is net even een tikkie donkerder, erg mooi!

OPI Iceland Collection

Ik vind de OPI Iceland Collection echt geweldig, wat een mooie kleuren hebben ze voor deze collectie uitgezocht. Het zijn misschien niet de meest bijzondere kleuren, maar wel hele mooie kleuren die ook nog eens heel erg goed draagbaar zijn. De collectie is vanaf 22 augustus te koop bij onder andere de Douglas, Bijenkorf en salon. De gewone lakken kosten € 14,95 per stuk, de Infinite Shine lakken kosten € 18,95 per stuk en natuurlijk is er ook nog een leuke miniset te koop voor € 19,95.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  chucky1012
  3 augustus 2017 at 08:07

  Wauw…..
  Prachtige kleuren nagellak ;-)
  Ik zal er zeker iets van kopen in de winkel.

  Xoxo

 • Reply
  Kim
  3 augustus 2017 at 08:25

  Wat een mooie kleuren zitten er tussen! De flesjes blijf ik ook prachtig vinden!

 • Reply
  Susan
  3 augustus 2017 at 08:25

  Ik vind ze ook echt prachtig, allemaal! Kan niet kiezen haha.

 • Reply
  Linda
  3 augustus 2017 at 08:39

  Oooh die twee blauw-grijze kleuren zijn te mooi. Ik ben ook dol op OPI. Blijft samen met Essie toch wel favoriet.

 • Reply
  Daniëlle
  3 augustus 2017 at 08:52

  Wauw, ik vind ze echt stuk voor stuk prachtig!

 • Reply
  mieke | mieksmind
  3 augustus 2017 at 09:54

  wat een leuke collectie, ik vind I’LL HAVE A GIN & TECTONIC en AURORA BERRY-ALIS echt heel mooi!

 • Reply
  Kelly
  3 augustus 2017 at 10:35

  Ik vind de kleurtjes echt gorgeous! Mijn favorieten zijn Reykjavik has all the hotspots & Aurora Belly-Alis :)

 • Reply
  Manon
  3 augustus 2017 at 11:22

  Wat een mooie kleuren allemaal. Jammer dat dit merk niet dierproefvrij is

 • Reply
  Rachel
  3 augustus 2017 at 11:35

  ze zijn weer super gewoon!! al ben ik alleen niet fan van de shimmer maar de rest <3 it

 • Reply
  Jessica J.
  3 augustus 2017 at 11:48

  TURN ON THE NORTHERN LIGHTS! klinkt erg bijzonder!

 • Reply
  Jessie
  3 augustus 2017 at 13:02

  mooie lakjes :)

 • Reply
  levendeloes
  3 augustus 2017 at 13:33

  Deze collectie is ZO TOF! Echt helemaal mijn ding. Ik kan ook geen favoriet opnoemen, want deze kleuren vind ik allemaal prachtig.

 • Reply
  Julia Kuijpers
  3 augustus 2017 at 18:00

  wauw, hele gave kleuren.

 • Reply
  Stephanie
  3 augustus 2017 at 20:45

  Deze kleuren spreken me echt aan. Heel mooi!

 • Reply
  Nynke
  3 augustus 2017 at 20:52

  Ik vind dit echt weer eens een heel mooie collectie!

 • Reply
  Laura
  4 augustus 2017 at 00:54

  Oeeh! Aurota Berry-Alis is echt een waanzinnige kleur! Wat mooi zeg!

 • Reply
  Eveline Fleur
  4 augustus 2017 at 09:45

  Ik las je eerste zin ” De warme en herfstige collecties beginnen weer binnen te stromen” en ik MOEST meteen klikken. Ik ben zo dol op de herfst dat ik nu stiekem al uitkijk (alhoewel het na onze bruiloft in begin oktober pas slecht weer mag worden natuurlijk haha). Wat een prachtige kleuren ze zijn echt helemaal in mijn straatje. Prachtige keurintensiteit en heel draagbaar voor naar mijn werk. <3 En idd herfstig! Love it. <3

 • Reply
  nicolished
  4 augustus 2017 at 17:10

  Wat een flinke collectie zeg, en allemaal mooie kleurtjes!

 • Reply
  Laura J
  8 augustus 2017 at 17:29

  Ik vind het niet echt een collectie die je in “warme herfstige sferen” brengt zoals jij zegt, maar wel mooi! Ik houd wel van blauw, grijs en gedempte kleuren.

 • Laat een reactie achter