Zoek
Sluit dit zoekvak.

Only You Love Palette

Only You Love Palette

Only You is het eigen merk van de ICI Paris XL waarmee ze onder andere make-up en body care verkopen. Het is een leuk, vrolijk merk met ook nog eens een heel prima prijskaartje. Ik heb eerder over de oogschaduw paletten van het merk geschreven en was daar vrijwel altijd ontzettend enthousiast over. Speciaal voor het voorjaar hebben ze weer een nieuw palette met onder andere blush, highlighters en oogschaduws. Het palette heet het Love Palette en ziet er op het eerste gezicht vooral heel erg schattig uit.

Only You Love Palette

Het palette ziet er schattig en misschien toch wel een beetje kinderlijk uit. Ook aan het luxe gevoel ontbreekt het. Het is namelijk een kartonnen palette wat dan ook vrij goedkoop aanvoelt. Ik vind het palette er wel leuk uitzien, maar het zou niet meteen mijn persoonlijke voorkeur hebben. Maar mocht je fan zijn van kinderlijke verpakking of zelf nog wat jonger zijn, dan is het helemaal prima. Ik denk dat Only You zich met dit complete palette ook richt op de jongere doelgroep.

Only You Love Palette

Op de achterkant van het palette staat alles netjes en duidelijk uitgelegd wat je in het doosje kan verwachten en hoe het eruit ziet door middel van en foto. Ik vind het er prima en leuk uitzien.

Only You Love Palette

Het kartonnen palette schuift zich open als een soort van lade in het andere doosje. Dan Zie je meteen het palette in alle glorie. Zoals ik al zei zitten er vier blush kleuren in, twee highlighters en twaalf verschillende kleuren oogschaduw. Het palette is qua formaat niet heel erg groot dus de pans zijn vrij klein en dat vind ik wel een nadeel. Elke pan is eigenlijk veel te klein voor de kwast die je daarvoor wilt gebruiken, zelfs de oogschaduw pans.

Only You Love Palette

Maar dat maakt het vrij complete palette dan wel weer compact zodat je het gemakkelijk met je mee kan nemen. Maar of dat nou zo een goed idee is weet ik niet, het palette schuift namelijk heel snel uit de huls en je wilt natuurlijk niet dat het palette los in je tas ligt. Desondanks dat allemaal vind ik het palette er wel leuk en fleurig uitzien.

Only You Love Palette

Het palette is meer dan compleet en heeft mooie kleuren die je goed met elkaar kan combineren en waar je mooie looks mee kan maken. Je kunt hier dus zeker mee uit de voeten. Of je nou van natuurlijk of wat heftiger houdt, het kan allemaal met dit palette. En aan highlighter en blush hoef je ook niet meer te denken, dat zit hier ook gewoon in.

Only You Love Palette

Dit zijn swatches van de bovenste rij met blushes! De structuur is heel zacht en poederig, maar toch zien de blushes er prima uit met een goed pigment.

Only You Love Palette

In het midden vinden we twee highlighters, ééntje met een gouden kleur en ééntje met een bronzen kleur. Ik vind beide highlighters heel erg mooi en hebben een goede pigmentatie.

Only You Love Palette

Hier zien we de zes swatches van de kleuren links. De oogschaduws zijn enorm romig waardoor ze veel kleur afgeven maar ook wel een ravage in de pan achterlaten.

Only You Love Palette

En hetzelfde geldt eigenlijk voor de kleuren rechts, prachtige pigmentatie maar de oogschaduws zijn zo zacht dat het palette er niet meer echt netjes uitziet.

Only You Love Palette

En dan hou je dit over na alleen een subtiel swatch rondje, niet echt heel erg mooi. Ik zie het wel vaker bij goedkopere paletten met een hoge pigmentatie. Ben benieuwd of deze heftige pigmentatie ook stand houdt tijdens het aanbrengen en swatchen.

Only You Love Palette

Only You Love Palette

Ik heb gekozen voor de paarse oogschaduw en vind mijn look eigenlijk wel heel erg goed gelukt. Maar ik moet wel eerlijk toegeven dat de kwast het product minder goed oppakt en dat de kleuren na het blenden beduidend minder werden. Ik heb hier dus meerdere lagen aangebracht om het goed uit te laten komen. En ook is het toch nog een beetje vlekkerig geworden zoals je kan zien.

Only You Love Palette

Het palette van Only You is alleen bij de ICI Paris XL te koop voor € 10,95 wat ik een prima prijs vind. Het is een uitgebreid en vrij compleet palette en voor dat geld zie je dat niet weinig. De kwaliteit is goed, maar niet geweldig. Maar aan de andere kant, dat verwacht ik ook niet van een merk zoals dit. Het heeft me dus zeker in positieve zin verrast. Wat vinden jullie van dit vrolijke palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *