Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NYC Shine In A Minute Nail Polish

NYC Shine In A Minute Nail Polish

NYC is een leuk budgetvriendelijk merk dat gewoon bij de Kruidvat te koop is. Het is een prima merk met leuke basics, maar eigenlijk snuffel ik nooit in het schap. De prijzen zijn laag en de kwaliteit is niet altijd even geweldig, de producten zijn vrij saai en standaard. Dit alles breekt het merk wel een beetje, tenminste zo ervaar ik het. Maar het merk heeft nieuwe Shine In A Minute lakken die ik toch wel even wilde testen.

NYC Shine In A Minute Nail Polish

NYC heeft hetzelfde moederbedrijf als Rimmel en de beloftes van deze nieuwe lakken lijken heel erg op de 60 Seconds lakken van Rimmel. De lakken beloven namelijk in een minuut te drogen en een prachtige glans te hebben. Meer belooft deze lak eigenlijk niet, maar een snelle droogtijd en glans is altijd mooi meegenomen.

NYC Shine In A Minute Nail Polish

In totaal zijn er dus drie nieuwe kleuren die ik er leuk en fris vind uitzien, maar zeker niet spannend. Het zijn vrij standaard en veilige kleuren. Jammer, ze hadden best wel wat meer kunnen uitpakken met de zomer in het vooruitzicht.

NYC Shine In A Minute Nail Polish

De kleuren die je van links naar rechts ziet zijn de kleuren: Upper East Side, Pink Fashion Week en Times Square. Ik vind het leuk dat de namen ook echt matchen met de bekende stad New York.

NYC Shine In A Minute Nail Polish

NYC belooft dat je met de lakken heel gemakkelijk kunt lakken omdat ze een plat kwastje hebben met een afgeronde onderkant. Het klopt inderdaad dat de lakken makkelijk hun werk dus en redelijk snel droog zijn. Ze zijn natuurlijk niet helemaal uitgehard binnen een minuut, maar je kunt wel weer voorzichtig dingen doen. Laten we naar de swatches kijken, voor iedere lak heb ik twee laagjes gebruikt.

NYC Shine In A Minute Nail Polish

Upper East Side

Deze kleur heeft een mooie nude tint die erg fris en klassiek op de nagels staat. Dekt goed met twee laagjes.

NYC Shine In A Minute Nail Polish

Pink Fashion Week

Het is een vrij veilige en standaard kleur deze Pink Fashion Week, maar het is zeker een prachtige kleur.

NYC Shine In A Minute Nail Polish

Times Square

Bij dit beroemde plein in New York denk ik niet meteen aan rood, maar de kleur is zeker wel mooi. Hij is een klein beetje sheer waardoor hij net niet lekker in twee laagjes dekt.

NYC Shine In A Minute Nail Polish

Het zijn leuke basic lakjes de NYC Shine In A Minute Nail Polishes. Maar echt boeiend vind ik ze niet, de kleuren zijn vrij standaard en niet echt vernieuwend. Je kunt de nieuwe kleuren NYC Shine In A Minute Nail Polish kopen voor € 2,49 bij het Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *