Search
Close this search box.

Nordik Sense Thermotherapy

Nordik Sense Thermotherapy

Kennen jullie het nieuwe merk Nordik Sense? Waarschijnlijk niet, of jullie hebben het toevallig al bij de Albert Heijn zien staan tijdens het boodschappen doen. Nordik Sense is een nieuw merk met een heel vriendelijk prijskaartje dat geïnspireerd is op de eeuwenoude Noorse kuurtraditie. Ik vind de producten er leuk uitzien en ik ben heel erg benieuwd naar de werking. Ik vertel jullie er snel meer over!

Nordik Sense Thermotherapy

Nordik Sense heeft een hele leuke theorie achter hun producten:

Tegenwoordig is vrijwel iedereen druk, drukker, drukst. Maar dagelijks slaan we een fijne douche niet over. Een uitgelezen kans om een ideaal ontspanningsmoment voor jezelf te creëren, vindt Nordik Sense. De producten zijn volledig gebaseerd op een eeuwenoude Noorse kuurtraditie, waarbij cycli van fijne warme en koude belevingen worden opgevolgd door een periode van ultieme rust. Door het totaal plaatje van shower gels, shower oils, shower scrubs en bodylotions prikkelt het nieuwe merk verschillende zintuigen, waardoor het badkamerritueel een volledige beleving wordt. Mede door de heerlijke geuren zijn ontspanning en harmonie binnen handbereik tussen de dagelijkse hectiek door.

Ik vind het een leuke theorie en ik vind het vooral leuk dat de producten ontzettend betaalbaar zijn. In totaal zijn er drie verschillende lijnen met allemaal een shower gel, shower oil, scrub en een body lotion. De lijnen zijn duidelijk te herkennen aan de kleur van de verpakking en hieronder vertel ik jullie daar meer over.

Nordik Sense Thermotherapy

Nordik Sense Thermotherapy

Nordik Sense Thermotherapy

Nordic Sense Warming range Body Lotion – € 4,99

“De warming productlijn zorgt voor een volledige verwarmende sensatie. Warmte en gemoedsrust vloeien voort uit het gebruik van de producten uit deze lijn: raak totaal ontspannen, zowel je lichaam als je geest.”

Toen ik dit las was ik meteen enthousiast om de body lotion te gaan testen, want ik dacht dat dit warm zou worden op de huid als een soort van tijgerbalsem. Helaas was dat niet meteen het geval dus was een beetje teleurgesteld. Wellicht omdat ik hele verkeerde verwachtingen van het product had. Wel ruikt de bodylotion heel erg lekker warm (volgens mij naar amandel) en de body lotion smeert super makkelijk uit, maakt de huid zacht en trekt goed in. Desondanks dat het mijn huid niet echt warm maakt krijg ik er wel echt een warm gevoel van.

Nordik Sense Thermotherapy

Nordik Sense Thermotherapy

Nordik Sense Thermotherapy

Nordic Sense Relaxing range Shower Oil – € 5,99

“Wil je in opperste staat van ontspanning raken, dan is de relaxing productlijn het antwoord. Kamille zorgt er in deze producten voor dat je dat ontspan momentje kunt creëren. Waan je even in een andere wereld, laat de drukte achter je om daarna helemaal herladen terug te komen.”

Heel eerlijk, eigenlijk gebruik ik nooit producten die echt duidelijk olie bevatten of dus echt een olie zijn. Met mijn vette huid is dat gewoon niet zo een goede combinatie. Deze olie voor onder de douche is ook echt rijk en hecht zich tijdens het wassen echt aan de huid waardoor het gehydrateerd wordt. Je moet dus wel even iets meer moeite doen (maar niet hinderlijk) om deze olie van je lichaam af te wassen in vergelijk met een shower gel. Maar daarna heb je wel een heerlijk zachte en lekker ruikende huid. Voor mensen met een droge huid is dit dus echt een aanrader!

Nordik Sense Thermotherapy

Nordik Sense Thermotherapy

Nordik Sense Thermotherapy

Nordic Sense Relaxing range Shower Gel – € 3,99

In diezelfde lijn heb ik ook nog een shower gel gekregen die een best dikke structuur heeft. Dat vind ik eigenlijk wel fijn want zo is het niet meteen in het doucheputje verdwenen. De gel verdeelt makkelijk over de huid en laat een subtiel schuimlaagje achter. De ontspannende geur van kamille vind ik echt erg lekker. Ja, dit is wel even een relax momentje.

Nordik Sense Thermotherapy

Nordik Sense Thermotherapy

Nordik Sense Thermotherapy

Nordic Sense Cooling range Cooling Scrub – € 4,99

“Wil je verfrissing, dan is de cooling productlijn precies wat je nodig hebt. Geef jezelf hernieuwde energie in een handomdraai door de verfrissing van je geest en het pure, zuivere gevoel dat je aan het gebruik van de cooling producten overhoudt.”

Hierbij dacht ik ook weer dat deze producten misschien menthol zouden bevatten voor een verkoelend effect, maar dat is ook niet het geval. De producten ruiken heel fris en zuiver, erg lekker voor bijvoorbeeld in de zomer of na het sporten. De scrub is best een flinke want er zitten vrij grote scrubdeeltjes in wat het denk ik minder geschikt maakt voor mensen met een gevoelige huid. Ik heb zeker geen gevoelige huid en vond hem soms al een beetje heftig, maar hij doet zijn werk wel!

Nordik Sense Thermotherapy

Ik vind de producten van Nordik Sense echt wel een verrijking van het Albert Heijn assortiment. De producten zien er mooi en volwassen uit en zijn te gebruiken voor man en vrouw want ze hebben niet echt een typische mannelijke of vrouwelijke geur. Ik vind ze oprecht fijn en hebben ook een erg leuke prijs. De producten van Nordik Sense zijn vanaf nu te koop bij de Albert Heijn en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

18 reacties

 1. Zelf ken ik het merk ook nog niet :o maar wel nice dat ze vrijwel unisex zijn, dan steelt mijn man mijn bloemig en zoet ruikende producten niet meer zo snel als de zijne op zijn ;)

 2. Ik heb de groene variant. Het spul is oké maar niet echt bijzonder. Jammer dat een ander merk, namelijk le petit Marseillait ervoor moest wijken, want dat waren pas heerlijke doucheproducten.

 3. waar kan je Nordik Sense nog kopen? AH en Etos verkopen het niet meer en ik kan het ook op de site nergens meer vinden. Ik had altijd de groene versie; Relaxing. Hoop iets te horen. Groet Mieke

 4. hallo

  waar kan ik de nordik sense bodylotion kopen of bestellen.ben bij veel winkels geweest maar nergens
  kan ik het bin jullie bestellen
  wou graag 2 x de bodylotion de warme

 5. Aardige review, maar hoe komt het dat AH niets meer van Nordik Sense aanbiedt, en… ik vandaag allerlei Nordik Sense producten bij de plaatselijke Etos in een 70% korting graaibak mocht zien? Toch niet zo mooi als omschreven?

 6. Ja zeg ik kan Nordik Sense nergens meer vinden en zou het graag aanschaffen, alles raakt op bij mij. Wie weet raad ? Elisabeth

 7. Ha ze hebben weer iets nieuws bedacht! :-) Waren de gels gedumpt (70% korting in de graaibak), nu heeft men de douche-olie, voor de ‘oude vertrouwde’ prijs… :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *