Search
Close this search box.

Dé tip om fris en fruitig op te staan

Dé tip om fris en fruitig op te staan

Wallen tot onder aan je knieën, een doffe huid alsof je een zwart wit filter gebruikt hebt? Je kent het wel, opstaan en eruit zien alsof je geen seconde slaap hebt gezien, helaas hebben we daar allemaal wel eens last van volgens mij. Ik heb er de laatste tijd vooral last van, ik gun mezelf nu ‘rust’ en ik lijk af en toe wel een spook. Je kunt aan de slag gaan met een hele laag make-up, maar dat is ook niet alles. Wat nou als je gewoon een wondercrème op je gezicht kan smeren en fris en fruitig opstaat, klinkt ideaal toch?

Dé tip om fris en fruitig op te staan

Wist je dat als je slaapt de huid druk bezig is zichzelf te herstellen en te vernieuwen? De combinatie van het welbekende Q10 van NIVEA en pure vitamine C werkt samen met de huid om dit proces te ondersteunen en zorgt ervoor dat de huid ‘s nachts tot wel 50 procent meer zuurstof opneemt. Hierdoor herstelt de huid zich sneller gedurende de nacht waardoor je er iedere ochtend fris en fruitig uitziet. Maar naast de nachtcrème zijn er natuurlijk ook aanvullende producten voor overdag. De dagcrème zorgt voor een stralende en energieke huid gedurende de dag en de oogcontourcrème om de doffe en vermoeide huid rond de ogen op te frissen. Dit klinkt als een hele fijne verzorging voor de huid en ben dan ook heel erg benieuwd naar de werking!

Dé tip om fris en fruitig op te staan

De lijn bestaat dus uit een drietal producten die in de welbekende NIVEA verpakkingen zitten. Ik vind de uitstraling van de NIVEA producten altijd erg mooi en toch ook wel basic en toegankelijk. In de ronde pot zit de dagcrème, in het kleine tubetje de oogcrème en in de grote blauwe tube de nachtcrème. NIVEA heeft trouwens echt over de verpakking en de ingrediënten nagedacht, want Vitamine C wordt minder werkzaam als er teveel zuurstof en lucht bij komt. Daarom zijn de tubes van aluminium gemaakt en het mondje moet je eerst openen door het naar boven te bewegen. De dagcrème bevat een derivaat van Vitamine C en daardoor geen pure Vitamine C waardoor het niet oxideert en daarom niet lucht dicht afgesloten hoeft te worden zoals de oog- en nachtcrème.

Dé tip om fris en fruitig op te staan

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Dagcrème

Met een lekkere dagcrème begin je natuurlijk de dag goed, tenminste ik wel. Deze dagcrème zorgt ervoor dat de huid gedurende de dag energie krijgt door de toegevoegde Q10 en Vitamine C. Maar misschien is het wel even leuk te vertellen wat Q10 nou eigenlijk is? Q10 is in het kort een huideigen co-enzym dat de energieproductie in de cellen stimuleert. Als je ouder wordt vermindert de hoeveelheid Q10 in de huid. Dat betekent dat de huidcellen minder beschermd zijn en minder energie krijgen om zich te vernieuwen. De huid veroudert, verslapt en krijgt rimpels. Maar door Q10 wordt de huid weer gladder, steviger en straalt weer die jeugdige energie uit. Het is dus een heel erg goed middel tegen huidveroudering!

Dé tip om fris en fruitig op te staan

De dagcrème belooft dus de vermoeide en doffe huid weer energie te geven. De huid wordt meteen intensief gehydrateerd en ziet er meteen beter uit. Ook fijn is dat er een SPF15 met UVA en UVB bescherming in zit. Ook vermindert de crème trouwens de tekenen van vermoeidheid, eerste rimpels en zorgt dus voor een gladdere en frisse huid.

Dé tip om fris en fruitig op te staan

De crème zit in een handige pot van 50 ml die afgesloten is met een aluminium velletje. De crème is dik en ruikt echt heerlijk fris naar de welbekende NIVEA geur. De crème is vrij rijk maar brengt wel makkelijk op het gezicht aan en smeert prettig uit. Zelf heb ik – gelukkig – nog geen last van rimpels, maar ik voel wel meteen wat van de crème. Mijn huid voelt voller en heel zacht aan, erg prettig. En de geur maakt ook echt heel veel goed, heerlijk! Het is dus een dagcrème waar je meteen wat van merkt en blijft niet als vettig laagje op de huid liggen.

Dé tip om fris en fruitig op te staan

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Oogcontourcrème

Naast het verzorgen van het gezicht is het natuurlijk ook belangrijk de huid rondom de ogen te verzorgen en die heeft wel een iets andere verzorging nodig. De oogcontourcrème verfrist de doffe en vermoeide huid rond de ogen. Ook door middel van de toegevoegde Q10 en de Vitamine C. Vitamine C is een zeer effectief antioxidant die de huidstructuur versterkt, waardoor de huid meer voedingsstoffen en zuurstof kan opnemen en huidveroudering wordt tegengegaan. De combinatie met elkaar is dus goud waard.

Dé tip om fris en fruitig op te staan

De oogcrème belooft eigenlijk hetzelfde als de dagcrème, maar dan voor de tere huid rondom de ogen. Je brengt hem al kloppend aan in de huid en laat het daarna intrekken. De bedoeling is dat het de huid intensief hydrateert en de lijntjes opvult voor een frisse en wakkere uitstraling.

Dé tip om fris en fruitig op te staan

De oogcrème heeft een lichtere substantie dan de dagcrème en trekt ook wat makkelijker in de huid. Ik vind hem erg fijn en verfrissend om hem te gebruiken. Zelf gebruik ik hem graag voor mijn dagcrème en gebruik een klein dotje en klop die in de huid. Ik voel ook meteen een stuk minder moe aan onder mijn ogen en dat is erg prettig!

Dé tip om fris en fruitig op te staan

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème

En dan hebben we het product wat echt niet kan missen en vaak wel vergeten wordt, de nachtcrème! Een goede nachtcrème is zo belangrijk omdat ’s nachts je huid herstelt en vaak wel een extra handje aan hulp kan gebruiken. Zoals ik al zei neemt de huid ‘s nachts tot wel 50 procent meer zuurstof op door de werking van deze crème en zorgt het daarom voor een frisse en uitgeruste huid de volgende dag. Een perfecte basis om de dag dus mee te beginnen. Zo zonde dat veel mensen altijd hun nachtcrème vergeten, niet meer doen dus!

Dé tip om fris en fruitig op te staan

De crème laat ’s nachts dus je huid dieper ademen en geeft het nieuwe energie. Maar naast dat doet het natuurlijk ook waar je de Q10 lijn bekend om staan, de tekenen van stress te verminderen, de doffe huid en lijntjes aan te pakken en natuurlijk de gladdere huid.

Dé tip om fris en fruitig op te staan

Het valt me meteen op dat de nachtcrème een lichtere structuur heeft en dat ben ik eigenlijk niet gewend van een nachtcrème. Vaak zijn die erg rijk en vettig en deze helemaal niet. Je merkt met het uitsmeren wel dat hij toch wat voller is en iets op de huid blijft liggen, maar met een nachtcrème heb ik daar geen problemen mee. Na het slapen merk ik inderdaad dat mijn huid en glad en mooi vol uitziet, erg prettig! En de geur voor het slapen gaan is ook heel erg lekker!

Dé tip om fris en fruitig op te staan

Ik ben echt verrast door de toevoeging aan het Q10 assortiment van NIVEA. De producten zijn basic, maar hebben tegelijkertijd een hele fijne en kwalitatief goede werking en beloven gewoon dingen die ze waarmaken. De lijn is voor iedereen geschikt en kan door jong en oud gebruikt worden. Ik vind het zelf erg fijn om de producten preventief te gebruiken, want voorkomen is natuurlijk beter dan genezen! De NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy zijn vanaf nu te koop voor de adviesprijs van € 15,99 per stuk bij de supermarkten en drogisterijen. Wil je meer informatie over de NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy producten, ga dan naar de website van NIVEA.

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Jeetje, dit is wel één groot reclame verhaal. De crèmes doen wat ze beloven… Rimpels verwijderen? Kan niet, dat lukt tot op de dag van vandaag geen enkele crème. En doe mij maar crèmes in tubes of pompjes, potjes zijn onhygiënisch en werkstoffen gaan verloren.

  2. Het is echt tijden geleden dat ik iets van Nivea gebruikt heb, het laatste is denk ik een oog make-up remover geweest. Over het algemeen word ik vooral fris en fruitig wakker als ik écht goed geslapen heb;-) En ach, anders doen mijn foundation en concealer ook wonderen.

  3. Zelf heb ik al eerder een crème van Nivea gehad en vond ik altijd erg fijn. Preventief rimpelcrème gebruiken op mijn 22e lijkt me een beetje vroeg, maar ik zal mijn moeder tippen over dit product!

  4. Dit is helaas toch een artikel waarbij ik twijfel aan de authenticiteit en de eerlijke mening omdat het “advertorial” schreeuwt. Jammer… een kritische noot was prettig geweest

  5. Heb de nachtcreme nu een aantal keren gebruikt maar vind dat mijn gezicht (en handen) de volgende ochtend vreemd ruikt. Een soort van branderige geur…….
    Net alsof de vitamine C mijn huid ge-etst heeft?

  6. door het gebruik van Q10plus creme worden mijn ogen pijnlijk, branderig, ben een paar dagen gestopt met het gebruik van de nivea creme en heb er geen last meer van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *