Zoek
Sluit dit zoekvak.

NIVEA Micellar Shampoo

NIVEA Micellar Shampoo

Ik ben groot fan van micellair water, dat is geen geheim. Ik reinig elke dag trouw mijn gezicht met een micellair water omdat ik dit één van de fijnste manieren vind om mijn gezicht te reinigen, vooral omdat het zo grondig gebeurt. Maar NIVEA komt met iets waar ik echt ontzettend benieuwd naar ben, een micellar shampoo om je haar op dezelfde effectieve manier te reinigen zoals een micellair water met het gezicht doet. Je snapt natuurlijk dat ik hier ontzettend benieuwd naar ben en het heb uitgetest!

NIVEA Micellar Shampoo

Ik denk dat jullie het ondertussen al wel weten, maar micellen zijn ontzettend effectief bij het reinigen van de huid, maar ook van het haar! Micellen trekken vuil aan waardoor het haar grondig maar zacht gereinigd wordt en haar en hoofdhuid optimaal verzorgd worden. Op het gezicht werkt het fantastisch, dus waarom zou het voor je haar niet ook werken? NIVEA komt met twee verschillende shampoos die micellen bevatten. Eentje voor normaal tot vet haar (de blauwe variant) en eentje voor de gevoelige en kwetsbare hoofdhuid (roze). Je hebt maar een beetje van deze shampoo nodig om je haar grondig te wassen. Het zijn ontzettend milde shampoos zonder siliconen die het haar dus niet verzwaren en de natuurlijke pH-balans behouden.

NIVEA Micellar Shampoo

NIVEA Micellar Shampoo

NIVEA Comforting Micellar Shampoo 400 ml – € 4,99

De comforting variant is verrijkt met waterlelie-extract en is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. De formule reinigt mild het haar zonder de hoofdhuid te irriteren en versterkt het haar voor verbeterde elasticiteit. Als je de fles open maakt ruik je als eerst de heerlijk frisse maar subtiele zoete geur van de shampoo die ik zelf erg lekker vind.

Je hebt maar een klein beetje van de shampoo nodig en verdeelt dit over je natte haar. De shampoo schuimt rijkelijk en ruikt erg lekker. Na het uitspoelen voelt mijn haar lekker zacht aan, zelfs zonder een conditioner te gebruiken. Na het drogen voelt mijn haar nog steeds zacht en luchtig aan. Je merkt inderdaad goed dat er geen siliconen in zitten en mijn haar voelt en ziet er heel luchtig uit waardoor het meteen meer volume krijgt, ideaal. Ik heb zelf gelukkig geen last van een gevoelige hoofdhuid dus ik weet niet of het daar goed tegen werkt, maar mijn ervaring is in ieder geval positief!

NIVEA Micellar Shampoo

NIVEA Micellar Shampoo

NIVEA Purifying Micellar Shampoo 400 ml – € 4,99

Jullie weten ook allemaal dat ik een vette huid heb en helaas blijft het daar niet bij, maar haren worden daardoor ook super snel vet en moet het daarom ook iedere dag wassen. Deze shampoo is verrijkt met verfrissend citroenmelisse-extract en is bedoeld voor normaal tot vet haar en hoofdhuid. De shampoo ruikt inderdaad ook erg fris naar citroen en geeft mij een heel fris en schoon gevoel, lekker om de dag ook mee te beginnen.

Deze shampoo is ook zuinig in gebruik en schuimt rijk als je hem aanbrengt en inmasseert op nat haar. Ik vind de frisse geur heel erg lekker en ook verkwikkend werken, erg prettig. De shampoo maakt mijn haar zacht onder de douche en heb ook niet het idee dat ik mijn conditioner mis. Na het drogen van mijn haar voelt het haar lekker fris en luchtig aan en zeker niet vet. Ik merk ook dat het echt wat voor mijn hoofdhuid doet want vaak aan het eind van de dag krijg ik al vettige slierten maar nu met deze shampoo helemaal niet, super fijn!

NIVEA Micellar Shampoo

Ik denk dat de combinatie van micellen in een shampoo een gouden combinatie is. Het is gebleken met de enorme trend van micellaire reinigers voor het gezicht en ik denk dat het een hele goede is om verder te gaan met het haar. Ik ben in ieder geval ontzettend te spreken over de producten en de Purifying variant is mijn favoriet. De prijs van € 4,99 vind ik ook erg goed voor een fles van 400 ml waar je zeker een hele tijd mee doet. Naast de NIVEA Hairmilk waar ik al tig flessen van heb versleten is dit zeker een nieuwe favoriet. Wil je meer informatie over de nieuwe Micellar Shampoos van NIVEA? Ga dan even naar hun website. De NIVEA Micellar Shampoos zijn te koop bij supermarkten, drogisterijen en online.

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ah ik was hier al onwijs benieuwd naar, ik ben ook een fan van miccelair water haha. Ga zeker deze shampoos eens proberen!

  2. Ik was heel nieuwsgierig om die goede berichten te lezen en was best argwanend toen ik in de spiegel keek. En wat blijkt: mijn haar is totaal ontoonbaar! Het enige voordeel is dat het lekker ruikt……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *