Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Musthave: hairmilk voor het haar

Musthave: hairmilk voor het haar

Een tijdje geleden kwam NIVEA met de Hairmilk collectie op de markt. Een lijn waar ik meteen heel erg benieuwd naar was, want een melk voor je haar, wat moet ik me daar van voorstellen? Ik ken wel een reinigingsmelk voor het gezicht, maar een melk om het haar mee schoon te maken en te verzorgen kende ik nog niet. Tijd om hier dus meer over uit te zoeken en natuurlijk het product goed uit te testen!

Musthave: hairmilk voor het haar

Een hairmilk wat is dat?

De nieuwe NIVEA Hairmilk Collectie is geïnspireerd op de Hairmilk die NIVEA in 1912 ontwikkelde voor de dagelijkse reiniging van het haar. Deze lijn geeft de beste verzorging voor fijn, normaal en dik haar, dat droog en beschadigd is. Door de toevoeging van melkproteïnen wordt de haarstreng tot in de vezels versterkt en het haaroppervlak verzacht, zonder het haar te verzwaren. De innovatieve formule is daarnaast verrijkt met NIVEA’s verzorgende bestanddeel Eucerit! Dit vormt een beschermend laagje om het haar, om het tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Het resultaat moet heerlijk zacht, soepel en veerkrachtig haar zijn voor elke haarstructuur! NIVEA komt dus met speciale lijnen voor normaal, fijn en dik haar die het droge en beschadigde haar weer oppeppen en juist niet verzwaren.

Musthave: hairmilk voor het haar

NIVEA Hairmilk Shampoo & Conditioner voor normaal haar

De eerste variant voor normaal haar vinden we in een mooie blauwe verpakking met ook blauwe accenten op de stickers, die staan voor het normale haar. NIVEA heeft er ook voor gekozen deze lijn in de donkerblauwe NIVEA verpakkingen te stoppen, dus niet zoals de rest van de haircare in de gebruikelijke lichtblauwe flessen. Zo kun je de producten dus extra makkelijk herkennen! Ik vind de verpakking er mooi en strak uitzien, het straalt echt NIVEA uit!

Musthave: hairmilk voor het haar

Voor degenen die normaal haar hebben is deze combinatie het meest geschikt. De shampoo en conditioner verzorgen het beschadigde en droge haar intensief door de toegevoegde melkproteïnen. We zien op de ingrediëntenlijst het bestandsdeel Eucerit op de tweede regel voorbij komen, gevolgd door de melkproteïnen. NIVEA stopt dus echt rijkelijk hun beloofde ingrediënten in het product, dat is goed om te zien.

Musthave: hairmilk voor het haar

De shampoo heeft een echte romige melkachtige structuur, die trouwens heerlijk ruikt naar de klassieke NIVEA geur. De shampoo is dus vrij melkachtig en komt gemakkelijk uit de verpakking. Soms wil ik nog wel eens te enthousiast zijn en knijp ik iets te hard. Zonde eigenlijk, want je hebt maar heel erg weinig nodig! De shampoo schuimt rijkelijk, laat mijn haar heerlijk ruiken en spoelt makkelijk uit. Mijn haar voelt na het wassen al best vol en zacht aan, erg prettig!

Musthave: hairmilk voor het haar

In tegenstelling tot de shampoo is de conditioner vrij dik en lobbig. Hierdoor gebruik je niet al te veel en dat is ook helemaal niet nodig. De conditioner verdeelt makkelijk over het haar en ik laat het even in de puntjes intrekken. Na het wassen van mijn lichaam, spoel ik het uit en heb ik heerlijk zacht haar, erg prettig!

Musthave: hairmilk voor het haar

NIVEA Hairmilk Shampoo & Conditioner voor fijn haar

Zelf heb ik heel veel fijn haar en daarom is deze lijn het meest geschikt voor mij. Je herkent de lijn voor fijn haar aan de roze stickers. De collecties bestaan trouwens uit een shampoo en conditioner en dan kan je er nog een aanvullende wonderspray bij kopen. In de shampoo zit 250 ml en in de conditioner 200 ml. Normaal zou ik dat vervelend vinden, maar de conditioner is veel zuiniger en dikker in gebruik dus gebruik je veel minder. De verhoudingen kloppen hierbij dus wel!

Musthave: hairmilk voor het haar

De shampoos en conditioners hebben de juiste verzorging voor elk soort haar. Dit is de lijn voor fijn haar en dat zie je meteen in de ingrediënten terug, deze lijst is een stukje korter omdat het niet door heel dik haar heen hoeft te dringen. De shampoo en conditioner zorgen ervoor dat mijn haren ook minder snel breken en dat ik lekker schoon en luchtig haar heb. De structuren van de shampoo en conditioner zien er overigens hetzelfde uit als bij de normale variant.

Musthave: hairmilk voor het haar

NIVEA Hairmilk Shampoo voor dik haar

En dan hebben we als laatst nog de shampoo voor dik haar met de gele opdruk dat net iets meer verzorging bied dan de rest omdat het natuurlijk veel dieper moet indringen dan normaal en fijn haar. Op dit moment is er alleen een shampoo van, maar het staat op de planning om er ook een conditioner van uit te brengen. Tot die tijd kun je de shampoo prima combineren met een conditioner van de normaal of fijn haar lijn.

Musthave: hairmilk voor het haar

Zoals je ziet heeft deze shampoo net iets meer ingrediënten om het haar optimaal te kunnen verzorgen en voeden. Ook met mijn fijne haar is deze shampoo prima te gebruiken en voelt het heel erg luchtig en schoon aan.

Musthave: hairmilk voor het haar

Naast de shampoo en conditioner zijn er ook nog de NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays voor fijn en normaal haar. Deze geven jouw haar een ultieme boost na het wassen of tijdens het stylen. De formule combineert zeven effectieve oplossingen voor droog en beschadigd haar in één spray! De zeven oplossingen zijn:

  • Verzorgt Intensief
  • Hitte Bestendig
  • Geeft Volume
  • Geeft Glans
  • Versterkt
  • Ontklit
  • Voedt

Musthave: hairmilk voor het haar

Door de samenstelling en de toevoeging van Eucerit geven de NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays een goede verzorging voor fijn en normaal haar. De sprays hebben een bijzondere formule die je haar verzorgt op de bovenstaande zeven punten. Het haar wordt intensief verzorgd, is beschermd tegen de hitte van stylingapparaten en is ook nog eens makkelijk door te kammen. De nieuwe NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays geven het haar volume en glans, versterken het haar, waarbij de variant voor de normale haarstructuur voedt en de variant voor de fijne haarstructuur haarbreuk tegengaat.

Musthave: hairmilk voor het haar

De sprays zitten in een makkelijke – hoe kan het ook anders – sprayflacon. De spray brengt makkelijk aan op het haar met een fijne nevel, wel moet je voor gebruik de flacon even schudden. De structuur is heel licht en soort van melkachtig. Je kan de spray aanbrengen op handdoekdroog of droog haar. Zelf vind ik het heel prettig de wonderspray na het wassen aan te brengen op mijn natte haar. De spray maakt mijn haar heerlijk zacht, laat het nog lekkerder ruiken en verzwaart mijn haar niet.

Musthave: hairmilk voor het haar

Ik was heel erg benieuwd naar de NIVEA Hairmilk collectie en de producten hebben mij positief verrast! Het zijn fijne basisproducten die goed hun werk doen en erg prettig in gebruik zijn. Mijn persoonlijke favoriet is natuurlijk die voor het fijne haar, omdat ik zelf fijn haar heb. Ik gebruik de shampoo en conditioner elke dag in combinatie met de wonderspray. Ik merk echt dat het super fijn werkt, mijn haar is goed schoon, voelt luchtig aan, heeft volume en ruikt ook nog eens heel erg lekker. De producten zijn ook goed te betalen. Voor de shampoo’s betaal je € 2,99, de conditioners € 2,99 en de wondersprays € 5,99 en je koopt ze onder andere bij de supermarkt en drogisterij.

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *