Review: NARS Climax Mascara

Review: NARS Climax Mascara

Dit is hem, de mascara die wonderen moet gaan verrichten. Hij wordt door verschillende beautyliefhebbers al tot aan de hemel geprezen en je kunt je voorstellen dat ik daarom heel erg benieuwd ben geworden naar deze mascara. Het is de NARS Climax mascara en hij belooft zoveel volume dat het lijkt alsof je nepwimpers hebt.

Review: NARS Climax Mascara

Review: NARS Climax Mascara

Hij ziet er in ieder geval spectaculair uit, deze NARS Climax mascara. Hij heeft een luxe uitziende rode huls met daarop alleen de naam van de mascara en natuurlijk het merk. Het geheim van deze mascara is dat je hem in meerdere lagen kunt aanbrengen. Ga je voor een subtiel of juist een dramatisch effect? De mascara belooft hierbij niet te klonteren of er als spinnenpoten uit te gaan zien. Na het aanbrengen hebben de wimpers een prachtige krul en voelen ze nog zacht en flexibel aan.

Review: NARS Climax Mascara

Review: NARS Climax Mascara

Het borsteltje is gemaakt van normale haren maar heeft wel langere haren dan normaal en in de vorm van een zandloper. Normaal ben ik niet zo weg van dit soort borsteltjes omdat ze eigenlijk niet heel erg veel voor je wimpers doen. Maar omdat veel mensen zo enthousiast over deze mascara zijn geef ik het toch een kans. De mascara belooft met deze vorm overal goed bij te kunnen en te voorzien van een laagje mascara. Ik ben benieuwd want ik vind de borstel er vrij droog uitzien (ik bedoel hiermee dat er niet echt veel mascara op zit).

Review: NARS Climax Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Review: NARS Climax Mascara

Mijn wimpers met de NARS Climax mascara. Ziet er goed uit inderdaad! Maar ik vind dat ik vooral lengte en krul heb gekregen, het volume is ik persoonlijk een beetje.

Review: NARS Climax Mascara

De mascara geeft prachtige lengte en een krul aan je wimpers, maar de volume vind ik wel een beetje magertjes en daar hou ik juist van. De mascara blijft wel de hele dag netjes op zijn plek zitten en verliest ook niet zijn lengte of krul, dat is zeker positief.

Review: NARS Climax Mascara

Hou je van lange wimpers met krul? Dan is deze mascara zeker iets voor jou! Ik zelf vind hem fijn maar ik zoek liever toch iets meer volume en zou hem dus niet opnieuw aanschaffen. De NARS Climax mascara kost € 25,00 wat ik niet eens heel gek veel geld vind voor een high-end mascara. De NARS Climax Mascara is te koop bij de Bijenkorf in geselecteerde filialen en online. Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat gekregen producten

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  racheltjuh
  8 november 2018 at 09:17

  hij ziet er zeker al leuk uit en prijs valt inderdaad mee maar ik vind het borsteltje al niks dus ik zou hem laten liggen ;)

 • Reply
  Kelly
  8 november 2018 at 10:21

  Ik houd ook van iets meer volume, maar hij is zeker mooi! Gave vormgeving ook. :)

 • Reply
  Quinty
  8 november 2018 at 10:42

  Hij ziet er echt prachtig uit! Het effect valt me wel een beetje tegen. Voor mijn gevoel is mijn essence mascara net zo goed en dat scheelt toch wel in de prijs.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  8 november 2018 at 12:48

  Ik vind dit zo’n mooie mascara!! Mijn favoriet op dit moment.

 • Reply
  Evelien
  8 november 2018 at 14:15

  Wat een mooi effect geeft hij! En de prijs valt me stiekem nog wel mee. Ik dacht dat hij duurder zou zijn. Maar alsnog jammer dat hij niet enorm veel volume geeft, dat vind ik ook het belangrijkste!

 • Reply
  Vera
  8 november 2018 at 14:52

  Ohh ik vind het effect echt heel mooi! Ik ga hem vanavond even aanschaffen. Ik heb best volle wimpers van mezelf dus lengte en krul is perfect.

 • Reply
  Jess
  8 november 2018 at 15:05

  Ik vind hem er prachtig uitzien op jouw wimpers!

 • Reply
  Mariska
  8 november 2018 at 18:33

  Ik vind hem wel heel mooi eigenlijk, mooie wimpers heb jij ook!

 • Reply
  Nicole
  13 november 2018 at 13:47

  Ik moet zeggen dat ik het effect heel erg mooi vind bij je! Je hebt van jezelf natuurlijk ook al hele mooie lange wimpers maar deze mascara versterkt dat echt wel. Wel jammer dat hij niet ook nog behoorlijk wat volume geeft. Toch lijkt het me wel een fijne mascara, ik gebruik namelijk vaak eerst een verlengende mascara en dan daarbovenop een volume mascara.

 • Laat een reactie achter