Zoek
Sluit dit zoekvak.

NARS Audacious Lipsticks

NARS Audacious Lipsticks

NARS is zo een make-up merk waar je bij weg kwijlt achter de computer maar dat je helaas niet zo makkelijk kan kopen. Tenminste dat was altijd zo, want in Nederland werd het niet verkocht. Als ik dan op een vakantiebestemming was waar ze het wel verkochten was ik helemaal gelukkig en sloeg ik zeker in, maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! NARS is namelijk bij de Bijenkorf te koop en zo kunnen we eindelijk voelen, swatchen en kopen in eigen land!

NARS Audacious Lipsticks

Je hebt een aantal erg bekende producten van het merk zoals de highlighter, blushes, bronzers en foundations en concealers. Maar ook de lipsticks zijn erg populair en daarvan kreeg ik er twee met een leuke verpakking in samenwerking met de Bijenkorf. Ik neem aan dat het een doosje was als perssample en dat je hem niet zo koopt, maar het idee is in ieder geval leuk. Ik vind de standaard verpakking van NARS in ieder geval ook altijd erg mooi, simpel maar luxe.

NARS Audacious Lipsticks

De lipsticks die ik heb gekregen hebben de kleuren (of namen, hoe je het wilt noemen) Anita en Annabella. Leuk dat NARS geen gekke namen verzint maar gewoon namen van personen voor hun lipsticks gebruikt. Daarin vind ik NARS wel erg tof, de producten hebben allemaal namen die andere merken juist niet gebruiken. Ik kan alleen aan de verpakking niet zien welke kleuren het zijn dus ben daar wel erg benieuwd naar geworden.

NARS Audacious Lipsticks

NARS Audacious Lipsticks

Als je de lipsticks uit het doosje haalt zie ik echt twee prachtige lipsticks die er super luxe uitzien. Ze zijn aan de zware kant door de aluminium verpakking die sluit met een magnetische sluiting. De lipsticks vind ik echt heel erg mooi, misschien wel de mooiste die ik in mijn bezit heb.

NARS Audacious Lipsticks

NARS Audacious Lipsticks

Rechts zie je de kleur Annabella en rechts zie je de kleur Anita. Ik weet van veel verhalen dat de kleur Anita ontzettend populair is en ik snap meteen waarom. Het is echt zo een natuurlijke tint die bij heel veel vrouwen mooi staan. Wil je toch iets gewaagder gaan dan is Annabella ook een prachtige kleur! De lipsticks hebben echt een geweldige pigmentatie, zijn romig en hebben een mooie matte finish.

NARS Audacious Lipsticks

NARS Audacious Lipsticks

Anita

Dit is echt zo een kleur dat waarschijnlijk iedereen goed staat. Het is echt ‘my lips but better’ en ik vind hem super mooi. De lipstick glijdt echt over mijn lippen heen en laat een prachtige kleur achter. Dit is echt mijn favoriet!

NARS Audacious Lipsticks

NARS Audacious Lipsticks

Annabella

Deze kleur is wat gewaagder en een prachtige klassiek rode kleur. Ik moet zeggen dat hij mij eigenlijk wel heel erg goed staat en ik hem erg mooi vind. Ook deze glijdt echt over de lippen heen en laat een prachtige kleur achter, wauw.

NARS Audacious Lipsticks

Ik snap wel waarom ook de lipsticks van NARS zo ontzettend populair zijn, ze zijn gewoon prachtig! Helaas moet je voor een lipstick wel diep in de buidel tasten want ze kosten € 31,00 per stuk. Maar ik neem aan dat je een NARS lipstick niet dagelijks koopt en het vaak voor een speciaal iets is en dan laat deze lipstick je zeker niet in de steek. NARS is sinds kort te koop bij de Bijenkorf. Zijn er hier nog meer NARS fans?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. De Nars audacious lipsticks zijn zoooo onwijs mooi en ze hebben zo’n fijne structuur he! Ik vind deze kleuren jou heel erg mooi staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *