NARS Audacious Lipsticks

NARS Audacious Lipsticks

NARS is zo een make-up merk waar je bij weg kwijlt achter de computer maar dat je helaas niet zo makkelijk kan kopen. Tenminste dat was altijd zo, want in Nederland werd het niet verkocht. Als ik dan op een vakantiebestemming was waar ze het wel verkochten was ik helemaal gelukkig en sloeg ik zeker in, maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! NARS is namelijk bij de Bijenkorf te koop en zo kunnen we eindelijk voelen, swatchen en kopen in eigen land!

NARS Audacious Lipsticks

Je hebt een aantal erg bekende producten van het merk zoals de highlighter, blushes, bronzers en foundations en concealers. Maar ook de lipsticks zijn erg populair en daarvan kreeg ik er twee met een leuke verpakking in samenwerking met de Bijenkorf. Ik neem aan dat het een doosje was als perssample en dat je hem niet zo koopt, maar het idee is in ieder geval leuk. Ik vind de standaard verpakking van NARS in ieder geval ook altijd erg mooi, simpel maar luxe.

NARS Audacious Lipsticks

De lipsticks die ik heb gekregen hebben de kleuren (of namen, hoe je het wilt noemen) Anita en Annabella. Leuk dat NARS geen gekke namen verzint maar gewoon namen van personen voor hun lipsticks gebruikt. Daarin vind ik NARS wel erg tof, de producten hebben allemaal namen die andere merken juist niet gebruiken. Ik kan alleen aan de verpakking niet zien welke kleuren het zijn dus ben daar wel erg benieuwd naar geworden.

NARS Audacious Lipsticks

NARS Audacious Lipsticks

Als je de lipsticks uit het doosje haalt zie ik echt twee prachtige lipsticks die er super luxe uitzien. Ze zijn aan de zware kant door de aluminium verpakking die sluit met een magnetische sluiting. De lipsticks vind ik echt heel erg mooi, misschien wel de mooiste die ik in mijn bezit heb.

NARS Audacious Lipsticks

NARS Audacious Lipsticks

Rechts zie je de kleur Annabella en rechts zie je de kleur Anita. Ik weet van veel verhalen dat de kleur Anita ontzettend populair is en ik snap meteen waarom. Het is echt zo een natuurlijke tint die bij heel veel vrouwen mooi staan. Wil je toch iets gewaagder gaan dan is Annabella ook een prachtige kleur! De lipsticks hebben echt een geweldige pigmentatie, zijn romig en hebben een mooie matte finish.

NARS Audacious Lipsticks

NARS Audacious Lipsticks

Anita

Dit is echt zo een kleur dat waarschijnlijk iedereen goed staat. Het is echt ‘my lips but better’ en ik vind hem super mooi. De lipstick glijdt echt over mijn lippen heen en laat een prachtige kleur achter. Dit is echt mijn favoriet!

NARS Audacious Lipsticks

NARS Audacious Lipsticks

Annabella

Deze kleur is wat gewaagder en een prachtige klassiek rode kleur. Ik moet zeggen dat hij mij eigenlijk wel heel erg goed staat en ik hem erg mooi vind. Ook deze glijdt echt over de lippen heen en laat een prachtige kleur achter, wauw.

NARS Audacious Lipsticks

Ik snap wel waarom ook de lipsticks van NARS zo ontzettend populair zijn, ze zijn gewoon prachtig! Helaas moet je voor een lipstick wel diep in de buidel tasten want ze kosten € 31,00 per stuk. Maar ik neem aan dat je een NARS lipstick niet dagelijks koopt en het vaak voor een speciaal iets is en dan laat deze lipstick je zeker niet in de steek. NARS is sinds kort te koop bij de Bijenkorf. Zijn er hier nog meer NARS fans?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  chucky1012
  23 januari 2018 at 07:45

  Zulke prachtige kleuren en het staat je mooi!

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  23 januari 2018 at 08:03

  ik vind anita wel echt een mooie tint :D

 • Reply
  Kelly
  23 januari 2018 at 08:06

  Annabella vind ik echt Gorgeous!

 • Reply
  Merel
  23 januari 2018 at 08:55

  Volgens mij bedoelde je ‘links zie je de kleur annabella’, supermooie lipsticks, als mijn bankrekening het aankon…

 • Reply
  Rachel
  23 januari 2018 at 09:27

  wauw wat mooi en dan vooral de anita!!!

 • Reply
  Britt
  23 januari 2018 at 10:21

  Wat een mooie lipsticks, qua uiterlijk maar ook qua kleuren! Hoelang blijven ze ongeveer zitten?

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  23 januari 2018 at 10:32

  Wauw, Anita is prachtig!

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  23 januari 2018 at 11:38

  Annabella vind ik denk ik wat mooier, Anita is voor mij iets te roze. Zo leuk dat Nars nu te koop is bij de Bijenkorf!

 • Reply
  Manon
  23 januari 2018 at 12:05

  Mooie kleuren, vooral de kleur Anita past heel erg goed bij mij!

 • Reply
  nicolished
  23 januari 2018 at 13:19

  De Nars audacious lipsticks zijn zoooo onwijs mooi en ze hebben zo’n fijne structuur he! Ik vind deze kleuren jou heel erg mooi staan.

 • Reply
  TypischKim
  23 januari 2018 at 14:17

  Ik vind Anita erg mooi!

 • Reply
  aboutsbstyle
  23 januari 2018 at 16:11

  ik ben zo blij dat nars in nederland te koop is, ik hoop alleen dat er meer vestigingen komen en gaan verkopen ook. liefs soraya

 • Reply
  Mimi
  23 januari 2018 at 16:48

  Beiden staan je mooi! Heerlijk merk is Nars, heb er al meerdere favorieten van.

 • Reply
  Dana
  23 januari 2018 at 20:59

  Ik vind beide zoooo mooi! Beide gaan op mijn verlanglijstje :)

 • Reply
  Mariska
  23 januari 2018 at 21:01

  Ik vind ze beide wel heel mooi!

 • Reply
  Laura
  24 januari 2018 at 01:08

  Super pretty! Vooral de kleur Anita!

 • Reply
  Annika
  24 januari 2018 at 14:16

  Prachtige lipsticks! Jammer dat er hier geen Bijenkorf meer zit.

 • Laat een reactie achter