Review: Maybelline Snapscara Mascara

Automatische concepten

Naar deze mascara was ik echt ontzettend benieuwd. Je ziet hem overal voorbij komen op de reclame en het is een intens zwarte mascara die zorgt voor natuurlijk uitziend volume zonder klontjes. Mijn aandacht heeft het in ieder geval zeker getrokken en nu is het tijd de mascara uit te testen!

Mijn dagboek komt morgen online vanwege de drukte met het klussen waardoor ik geen tijd heb om mijn dagboek te maken. Sorry!

Automatische concepten
Automatische concepten

Volgen jullie mij al op Instagram?

De mascara zit in een simpele kartonnen verpakking. Ik vind het fijn dat de meeste mascara’s tegenwoordig apart verpakt zitten. Het is zeker niet beter voor het milieu, maar je weet in ieder geval wel zeker dat je niet al een half uitgedroogde mascara te pakken hebt omdat hij al tig keer open en dicht gedraaid is.

Op de verpakking staan een aantal belangrijke beloftes van de mascara. Zo geeft de mascara meteen volume en is hij super snel verwijderd met warm water. Ook vind je helemaal onderaan nog de ingrediënten. De mascara bevat trouwens 9,5 ml, wat niet heel weinig is maar ook zeker niet veel.

Automatische concepten
Automatische concepten

Als eerst vind ik de huls van de mascara er erg leuk uitzien. Je ziet het nu niet op de foto’s, maar aan de zijkant staan ook nog allemaal oogjes afgebeeld, heel leuk. Het mascara heeft een gebogen borsteltje met gewone haartjes en heeft een normaal formaat. Op het eerste gezicht is het dus niet een heel bijzonder borsteltje als je het mij vraagt.

De mascara belooft makkelijk aan te brengen en meteen resultaat te laten zien. Laten we dat maar snel gaan testen.

Automatische concepten

Mijn wimpers zonder mascara.

Automatische concepten

Mijn wimpers met de Maybelline Snapscara. Ik moet zeggen, ik ben best onder de indruk! Ik heb inderdaad snel dit resultaat bereikt en door het gebogen borsteltje kom ik makkelijk overal bij. De mascara belooft niet te klonteren en dat doet hij inderdaad ook niet, ik ben best tevreden!

Automatische concepten

Ook de andere beloftes komt deze mascara na. Hij blijft perfect zitten en is dus smudge-proof. Aan het eind van de dag is de mascara ook makkelijk te verwijderen en een make-up remover of gewoon warm water, ideaal! De mascara geeft ook lekker veel lengte en dat is iets wat meteen opvalt.

Automatische concepten

Ik vind de Maybelline Snapscara een hele mooie mascara en het komt alle beloftes na. Alleen als ik heel eerlijk moet zijn mis ik de ‘extra’ volume wel een beetje waar ik altijd naar opzoek ben, iets wat de L’Oréal Unlimited Mascara wel heeft. De Maybelline Snapscara is voor € 13,99 te koop bij onder andere de drogisteren en bol.com. Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Edith-Sofia
  11 maart 2019 at 06:58

  Lijkt me een fijne mascara, borsteltje ziet er fijn uit! Mooi resultaat, alleen jammer dat hij weinig volume geeft.

 • Reply
  Tineke
  11 maart 2019 at 07:17

  Mooie review al ga ik dan eerder voor de mascara die je onderin het artikel aanraadt volume is wel erg belangrijk en ik ben nog steeds op zoek naar een goede mascara.
  Liefs

  • Reply
   Karlijn
   11 maart 2019 at 15:46

   wat een hele fijne is (vind ik persoonlijk) is van Chanel inimitable Intense. Geeft veel volume!

 • Reply
  chucky1012
  11 maart 2019 at 07:25

  Fijne en goede review.
  Prachtig resultaat ??

  Xoxo

 • Reply
  Bianca
  11 maart 2019 at 07:48

  Komt je diary later vandaag? Deze mascara vind ik ook heel fijn om te gebruiken x

  • Reply
   Aranka
   11 maart 2019 at 08:11

   Morgen vanwege de drukte ?

 • Reply
  Vera
  11 maart 2019 at 08:10

  Borsteltje ziet er heel erg fijn uit. Mis inderdaad alleen een beetje de volume, wel separeert die mooi je wimpers!

 • Reply
  rachel
  11 maart 2019 at 09:46

  het klinkt goed en vind het er ook mooi uit zien alleen ben ik nooit zo fan van die borsteltjes, misschien toch maar een keer proberen

 • Reply
  Mariska
  11 maart 2019 at 10:30

  Ben op zich wel heel benieuwd nu naar deze mascara. Heb er zowel goede als minder goede reviews over gelezen. Het is wel ideaal dat je het ook kunt verwijderen met warm water.

 • Reply
  Kelly
  11 maart 2019 at 16:35

  Ik vind deze er prima uit zien, fijn prijsje ook! :)

 • Reply
  Marloes
  11 maart 2019 at 18:27

  Fijne review! Het resultaat is erg mooi.

 • Reply
  Ayla
  15 maart 2019 at 16:52

  Vast niet de reactie waar je op hoopte, maar: wat heb jij supermooie wimpers van jezelf zeg! Geen mascara meer bij nodig!

 • Reply
  Matanja
  22 maart 2019 at 08:17

  Het resultaat ziet er mooi uit bij jou maar jij heb van jezelf al lange gekrulde wimpers, dat is iets waar ik alleen van kan dromen.
  Ik heb korte, stugge wimpers waar met geen ene mascara lengte of krul in te krijgen is, ik moet altijd eerst de Dior primer gebruiken, als ik dat niet gebruik voordat ik mascara opdoe dan zie je uberhaup niet dat ik wimpers heb maar…..ik geef niet op want ik ga deze ook proberen…

 • Laat een reactie achter