Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Maybelline Color Sensational Lipstick

Het is prachtig weer buiten en dat motiveert me altijd om een lekkere vrolijke lipstick te dragen, het maakt je zomerse look toch altijd net even wat meer af. Ik kreeg van Maybelline verschillende kleuren Color Sensational Lipsticks toegestuurd die allemaal voor een bepaald humeur of gevoel moeten staan. Je ziet hier acht hele diverse kleuren met ook allemaal een totaal andere finish en ik laat ze maar wat graag aan jullie zien!

Maybelline Color Sensational Lipstick

Misschien ken je de Maybelline lipsticks wel? Ik heb een tijdje geleden ook al een aantal nieuwe kleuren aan jullie laten zien. Ik vind het leuk dat een drogisterij merk zoals Maybelline steeds meer durft te experimenteren met kleuren en finishes en het is niet allemaal zo saai en veilig meer. Maybelline heeft de lipsticks in verschillende soorten onderverdeeld en die herken je aan de soort dop. Zo is de matgrijze dop voor de matte lipsticks, de rode dop voor de rode kleuren en zo worden ook de andere kleuren onderverdeeld.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Ik heb dus acht prachtige kleuren gekregen en allemaal een eigen naam en nummer hebben. Omdat je niet door de huls heen kan kijken vind ik handig dat de sticker onder op de lipstick aangeeft welke kleur er in de verpakking zit. De kleuren komen trouwens goed overeen met de werkelijke kleuren, dat vind ik een pluspunt, vaak wijkt de sticker heel erg af van de originele kleur en dat is best misleidend.

Maybelline Color Sensational Lipstick

En dit zijn ze dan, acht prachtige kleuren lipstick. De kleuren die je hier van links naar rechts ziet zijn:

 • Siren In Scarlet
 • Nude Embrace
 • Lady Red
 • Pink Hurricane
 • Fuchsia Flash
 • Smoky Rose
 • Berry Bossy
 • Plum Passion

Maybelline Color Sensational Lipstick

Maybelline heeft kleuren in vier expressies onderverdeeld, namelijk Flirty, Fearless, Powerfull en Bold. Ik denk dat je al meteen kan raden wat waar bij hoor. De Flirty kleuren zijn natuurlijk roze, Fearless de paarse kleuren, Powerfull de nude tinten en de Bold kleur is rood. Ik vind de lipsticks er trouwens prachtig uitzien en hebben een heerlijke substantie. Ze zijn lekker romig en glijden echt over de huid heen en laten meteen kleur achter. De lipsticks hebben een goede dekking maar zijn niet intens dekkend, dat zien jullie wel bij onderstaande swatches terug.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Van links naar rechts zie je hier de matte lipsticks: Siren In Scarlet, Nude Embrace en Smoky Rose. De kleuren dekken prachtig, zijn vrij matte en zien er gewoon heel erg mooi uit.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Dan hebben we drie glanzende kleuren die ook erg mooi gekleurd zijn. Van links naar rechts heb je hier: Lady Red, Pink Hurricane en Fuchsia Flash.

Maybelline Color Sensational Lipstick

En dan natuurlijk nog de twee Fearless kleuren in het paars: Berry Bossy en Plum Passion die ook een mooie dekking hebben. Alleen ik vind de kleuren wel erg veel op elkaar lijken.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Maybelline Color Sensational Lipstick

Siren In Scarlet

Ik weet niet waarom, maar als ik de naam Scarlet zie staan dan moet ik ook meteen aan de kleur rood denken. Het is een prachtige rode lipstick die fijn aanbrengt en een mooie dekking heeft.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Maybelline Color Sensational Lipstick

Nude Embrace

Ligt het aan mij of is te trend met echte nude tinten een beetje voorbij. Nude Embrace is een prachtige kleur maar hij moet je wel staan, ik weet niet of dat bij mij het geval is.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Maybelline Color Sensational Lipstick

Smoky Rose

Dit is mijn persoonlijke favoriet, een mooie nude roze matte kleur die makkelijk aanbrengt en je look zeker even wat extra’s geeft zonder dat het heel ingrijpend is.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Maybelline Color Sensational Lipstick

Lady Red

Deze glanzende rode lipstick maakt je look zeker af als je van rood houdt. Hij heeft geen knallende dekking waardoor hij ook heel erg draagbaar is.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Maybelline Color Sensational Lipstick

Pink Hurricane

Deze kleur neemt me een beetje terug naar de ’00 waarbij parelmoer glansjes bij lipsticks helemaal in waren. Nee, ik ben er niet meteen fan van, helaas.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Maybelline Color Sensational Lipstick

Fuchsia Flash

Lekker knallen met barbie roze lippen doe je zeker met deze lipstick. Zelf vind ik het een beetje te veel van het goede, maar aan de andere kant is het wel heel erg gaaf voor de zomer.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Maybelline Color Sensational Lipstick

Berry Bossy

Hou je van paars, maar wil je niet meteen zo een knallende kleur dragen? Dan ben je met deze kleur aan het goede adres! Eigenlijk vind ik hem wel heel erg gaaf!

Maybelline Color Sensational Lipstick

Maybelline Color Sensational Lipstick

Plum Passion

Hetzelfde liedje als met de lipstick hierboven, alleen deze is volgens mij net iets zachter, ook erg mooi, dat is zeker!

Maybelline Color Sensational Lipstick

Ik heb het al in eerdere reviews gezegd over de Maybelline lipsticks, ik vind ze fijn! Ze hebben mooie kleuren, fijne structuur, brengen prettig aan en ruiken ook nog eens erg lekker! De lipsticks zijn niet nieuw dus je kan ze gewoon nu al in het Maybelline schap vinden of online zoals bijvoorbeeld bij bol.com voor € 12,49 per stuk. Eerlijk gezegd vind ik dat best aan de prijs voor ‘gewone’ fijne lipsticks maar vaak zijn er wel leuke acties waardoor je ze voor een stuk minder kan kopen!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

 1. Heel mooie kleuren! Smokey Rose trok me meteen al aan bij de eerste foto, en jouw mond-foto’s bevestigden dit. :) En toch vind ik Pink Hurricane ook mooi hoor! Ik houd juist van glans op de lippen; dan lijken ze meteen voller. ;) Ik ga eens kijken in de winkel!

 2. Scarlet is een roodtint, dus dat het je aan de kleur rood doet denken is niet meer dan logisch! Ik vind het hele mooie lipsticks, Maybelline doet het op dat front écht goed.

 3. Hoi Aranka, wat een mooie kleuren! Leuk dat je nu 2 foto’s onder elkaar zet (met en zonder lach :-)). Je zegt soms zelf wel eens dat je niet zo goed bent in het netjes stiften, maar ik vind het er super uit zien!! Smokey Rose is een prachtig kleurtje.

 4. Fijne lipsticks altijd van Maybelline, vooral de matte omdat deze niet meteen mega droog en matt zijn.
  Wat een bijzonder mooie foto’s heb je gemaakt trouwens.

 5. Wauw ziet er goed uit! Ook complimenten voor de foto’s en swatches trouwens. Kan me nog herinneren dat er “laatst” heel veel commentaar was dat je het niet goed/scheef etc. had aangebracht. Nu zit het er echt super mooi op! Complimenten! :D

 6. Smokey Rose en Berry Bossy vind ik de leukste kleuren! Smokey Rose staat je ook heel goed! Die nude kleur maakt je denk ik wat bleek, maar staat niet gek verder.

 7. Hihi, ik denk dat je bij Scarlet moet denken aan rood, omdat scarlet een rode kleur is! Ik vind zowel de foto’s, verpakkingen als kleuren heel mooi. Smokey Rose is m’n favoriet. Een beetje saai, zo heb ik m’n lipstick graag.

 8. Ze zijn stuk voor stuk prachtig als je het mij vraagt. Inderdaad fijn dat maybelline het nu niet meer op safe speelt, kom maar op met de (felle) kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *