Search
Close this search box.

Max Factor Lash Crown Mascara

Max Factor Lash Crown Mascara

De mascara’s van Max Factor waren een paar jaar geleden dé mascara’s, misschien wel de beste mascara’s op dat moment. Helaas voor het merk kwamen er steeds meer goede mascara’s bij en werd het merk iets meer naar de achtergrond geschoven. Maar ze zijn terug met een hele nieuwe mascara. Ik moet er wel meteen bij zeggen dat dit een hele andere mascara is dan is gewend ben. Het borsteltje heeft namelijk een hele bijzondere vorm! Ik ben erg benieuwd wat deze Lash Crown met mijn wimpers gaat doen.

Max Factor Lash Crown Mascara

Max Factor lanceert een hele nieuwe mascara, maar zorgt er toch voor dat iedereen meteen ziet dat het een mascara van het merk zelf is. De dop heeft een andere vorm dan normaal en die moet natuurlijk naar een kroon verwijzen. Ik vind de naam en de verpakking leuk gekozen en ziet er stijlvol en volwassen uit. Precies wat het merk ook wil uitstralen. De Lash Crown mascara komt in twee varianten op de markt: een normale variant en natuurlijk en een waterproof versie.

Max Factor Lash Crown Mascara

De belofte van de mascara is heel simpel, het belooft volle, lange en mooi gescheiden wimpers. Klinkt goed als je het mij vraagt, maar die beloftes zien we wel vaker voorbij komen. Maar Max Factor pakt het totaal anders aan dan alle andere merken. Het geheim zit hem namelijk in het borsteltje, die is namelijk heel anders dan alle andere borsteltjes. Of misschien neemt het borsteltje ons wel een beetje terug in de tijd…

Max Factor Lash Crown Mascara

Want ken je nog de mascara’s met een kammetje? Dat is deze mascara eigenlijk ook, maar dan in een modern jasje. De ene kant is namelijk een soort van kammetje en de andere kant heeft een een heel klein uitstekend borsteltje met haartjes zodat je goed in de hoekjes kan werken. Ik heb al veel soorten mascara borsteltjes voorbij zien komen, maar dit eigenlijk nog niet eerder. Ik ben erg benieuwd naar de werking!

Max Factor Lash Crown Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Max Factor Lash Crown Mascara

Mijn wimpers met de Max Factor Lash Crown Mascara.

Max Factor Lash Crown Mascara

Het eerste wat mij opvalt is dat de mascara meteen zijn beloftes waar maakt. Mijn wimpers zijn lang, vol en mooi van elkaar gescheiden. Natuurlijk ben je benieuwd naar de werking van het borsteltje en eigenlijk was dat prima. Ik moest wel even wennen aan dat je maar één kant kan gebruiken, maar het kleine borsteltje is echt heel handig om de hoekjes mee te bedekken. Eigenlijk ben ik best enthousiast!

Max Factor Lash Crown Mascara

De mascara blijft ook lang zitten en geeft niet af of loopt uit. Al met al is het echt een prima mascara. Wel vind ik het effect wat magertjes, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Als je meer van natuurlijk wimpers houdt dan is dit zeker een goede mascara voor jou. De nieuwe Max Factor Lash Crown Mascara is vanaf nu te koop bij de drogisterijen en bol.com. Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Mooi effect! Maar ik blijf toch bij mijn favoriete mascara en dat is Masterpiece van Max Factor. Gebruik ik al jaren en werkt echt perfect voor mijn wimpers.

  2. Oh ja, dit vind ik dus echt een heel mooi resultaat. Precies wat ik verwacht van een mascara eigenlijk! Ik heb nu een mascara van Collistar in gebruik en die is ook erg mooi.

  3. ik hou van de mascara’s van max factor,mijn favoriet is velvet volume,maar deze wil
    ik wel proberen,heb lange wimpers en hou wel van een natuurlijke look.
    Ik vind het heel mooi bij jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *