Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Marianne Fleece Panty

Marianne Fleece Panty

Ik vind een dunne zwarte panty echt heel leuk onder een jurkje of rok staan, alleen met dit koude weer vinden mijn benen dat niet heel erg leuk. Alleen daar is tegenwoordig een oplossing voor, een Fleece Panty of ook wel Second Skin Legging genoemd. Maar de meeste varianten kwamen rechtstreeks van AliExpress en hadden een hele kleine maat. Daar past deze dame van 1.90 met maat 44 niet in. Toevallig kwam ik een Fleece Panty van Marianne tegen in een maat XXL en ik test hem uit!

Marianne Fleece Panty7

Marianne Fleece Panty Review

Ik zocht op Google naar Fleece Panty’s en ik kwam vooral heel veel panty’s en leggings van AliExpress of SHEIN tegen. Juist de modellen die ik niet wil, want deze zijn gewoon veel te klein voor mij. En de one size fits al, daar geloof ik al helemaal niet in. Maar ook kwam ik deze Fleece Panty van Marianne tegen in maat XXL en die wilde ik wel eens proberen. Ik heb al vaker van dit merk gehoord en ze hebben hele fijne en goede kwaliteit panty’s. Ik bestelde hem in een zwarte kleur online en was heel benieuwd.

Marianne Fleece Panty2

Fleece Panty Voering

De Marianne Fleece Panty zit in een mooie (Nederlandse!) verpakking en ziet er prima uit. Niet als AliExpress meuk wat in een plastic zakje binnen komt. Ik heb wel het idee dat ik echt kwaliteit krijg en dat is mij ook wel wat waard. De look like skin panty is gemaakt van 66% polyester, 14% polyamide en 20% elastaan. De Fleece Panty voering voelt wel heel zacht aan, maar ik denk wel dat je er heel statisch van wordt.

Het is dus een gewone panty met fleece voering aan de binnenkant, het heeft het uiterlijk van een gewone panty en houdt je benen lekker warm en zit comfortabel.

Marianne Fleece Panty1

De maat van de Fleece Panty, past het?

Ik zocht expres naar een fleece panty die een normale maatvoering had. De meesten zijn one size fits al (wat natuurlijk helemaal niet waar is) of gaan maar tot en met maat L. Ik ben zelf bijna 1.90 dus heb daar al een grotere maat voor nodig en heb zelf ook een maat 44, dus ik heb zeker weten een maat XXL nodig om zo’n panty goed te kunnen passen. Gelukkig heeft de Marianne Fleece Panty verschillende maten van S tot en met XXL. Ik kocht de XXL die goed moet zijn voor de maten 44 tot 48.

Goed, maar pas ik de panty? Ja, ik pas hem en hij zit ook erg comfortabel en warm. Door het fleece laagje is hij minder rekbaar dan een gewone panty, maar ik kan hem makkelijk aan krijgen. Hij zit nét goed in mijn kruis, maar voor de zekerheid draag ik er wel een strakke onderbroek overheen zodat hij niet afzakt. Maar helaas moet ik dan vrijwel met elke panty omdat ik gewoon te lang ben. Dus heb je een maatje meer of ben je heel lang, dan kun je zeker deze panty proberen!

Marianne Fleece Panty5
Marianne Fleece Panty4

Hoe is de kleur van de fleece panty?

Waar ik al een beetje bang voor was is de kleur, ik hoor eigenlijk alleen maar gemengde verhalen over de fleece panty’s, want vaak zijn de kleuren niet heel natuurlijk. Of ze zijn veel te grijs of veel te bruin. Helaas moet ik ook toegeven dat het met deze panty niet anders is. Hij is namelijk vrij bruin en ik weet niet of ik dat heel erg mooi vind. De panty zelf is ook niet zwart, maar bruin. Ja, dan is het logisch dat hij ook bruinig doorschijnt.

Grappig is wel dat deze panty dus aparte voeten heeft. De voeten van deze panty zijn zonder fleece. Dus wil je warme voeten hebben, dan moet je er nog wel sokken overheen aantrekken.

Marianne Fleece Panty3

Fleece Panty wassen

De binnenkant van de panty is gemaakt van heerlijk zacht huidskleurige fleece. Hij zit echt heel lekker en ik moet toegeven, ook heerlijk warm! Je kunt de fleece panty trouwens ook gewoon wassen, maar wel alleen op 30 graden. Hij mag niet in de droger en ook niet gestreken worden. Ik denk dat de lagen dan van elkaar af kunnen gaan en door het synthetische materiaal gaat krimpen.

Marianne Fleece Panty8

En dan heb ik hier de fleece panty aan. Ik heb expres voor zwarte schoenen en een zwart rokje gekozen, zodat je goed het verschil kan zien. Het ziet er niet héél gek uit, maar hij is toch wel heel erg bruin. Ik weet het niet zo goed, ik denk niet dat ik de kleur een schot in de roos vind. Maar misschien zit het tussen mijn oren en is er niets geks aan de hand.

Marianne Fleece Panty6

Mijn ervaring met een fleece panty

Ik wilde heel graag een fleece panty hebben omdat ik dan op een leuke en warme manier mijn jurkjes en rokjes in de winter kan dragen. Alleen, ik vond het erg lastig een goede maat te vinden. Nou heb ik die gevonden met het merk Marianne, alleen de kleur is nog niet helemaal matchend. Het zit wellicht tussen mijn oren, maar ik weet nog niet zeker of ik dit naar het werk durf aan te trekken. Wat vinden jullie van de kleur?

De Marianne Fleece Panty is in verschillende winkels en online te koop voor rond de € 20,00. Hebben jullie al een Fleece Panty geprobeerd?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

 1. Tip van Flip die t hele jaar door panty’s draagt: de panty’s van Snag (Snag tights) zijn dikker én stevig. Ze hebben ze in allerlei kleuren!
  In de winter draag ik er een losse thermolegging onder, als het echt te koud is, maar das niet snel.
  Goede kwaliteit, maatvoering is perfect, ook als je langer bent, of dik :) Rekken in lengte en breedte mee, ik hoef er geen onderbroek over te dragen. Je kunt ze lekker hoog optrekken ook :)

 2. Als je zelf niet helemaal tevreden bent over de kleur, kan waarschijnlijk niemand je er van overtuigen dat het gewoon goed staat hahaha
  Maar zelfs bij zwarte laarsjes en jurkje vind ik het echt niet misstaan.
  Staat oprecht leuk hoor.

 3. Ik vind ’t er prima uitzien op je foto! Misschien even vergelijken met 1 been deze fleece panty en andere been een normale waar je je huid doorheen ziet… 😊

  Ik ben erg benieuwd naar, of ie ook mooi blijft na meerdere keren dragen? Ik heb er 1 van shein. En na al 2x een paar uurtjes dragen heb ik een beschadiging op m’n knie van ’t met de knieën over elkaar zitten…

 4. Onlangs deze fleece panty gekocht. De kleur vind ik inderdaad net iets te grijs in plaats van zwart. Dat heb ik opgelost door er soms een dunne zwarte panty overheen te doen. De lengte van de panty is inderdaad goed en dat hij bij de voeten niet is gevoerd vind ik juist fijn. Op die manier passen mijn pumps beter. Als hij bij de voeten ook gevoerd was met fleece dat zouden mijn schoenen te veel uitrekken en niet meer lekker zitten met een gewone panty ( eind van de winter) ik hoop dat er binnenkort een iets donkerdere variant komt. Ook weer niet te do ker anders kan je net zo goed een zwarte legging aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *