Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: MAC Cosmetics Stack Mascara

MAC Stack Mascara2

Ik vind het heerlijk om nieuwe producten uit te testen, zeker als er een hele hype rondom gaande is. De nieuwe MAC Stack mascara is zo’n product. Ik zie het overal voorbij komen op social media. De mascara belooft namelijk ontzettend veel volume te geven met een lift en lengte. In het verleden heb ik wel eens een mascara van MAC getest en daar was ik best enthousiast over. Is de MAC Stack mascara de moeite waard?

MAC Stack Mascara6

Wat belooft de MAC Stack mascara?

De mascara zit in een prachtige verpakking en het wordt meteen duidelijk dat de mascara heel wat belooft. Het is een mascara die je in lagen kan opbouwen voor het effect dat jij wenst. De volume en lengte van de wimpers is op te bouwen met deze mascara. Groot op de verpakking staat ook dat 95% van de gebruikers (111 vrouwen) dit effect hebben ervaren.

MAC Stack Mascara1

Het geheim van deze mascara zit hem in het borsteltje. Het is een siliconen borstel die haartjes heeft als bloemblaadjes, hierdoor worden de wimpers goed van een laagje mascara voorzien. Zelf ben ik groot fan van de siliconen borsteltjes (die geven wat mij betreft het beste volume) dus ben erg benieuwd.

MAC Stack Mascara3

Laten we eerlijk zijn, de verpakking va de mascara is echt fantastisch. Ik vind hem erg heel erg mooi en luxe uitzien. Hij voelt ook echt luxe en zwaar aan. Een pareltje voor je make-up tafel als je het mij vraagt!

MAC Stack Mascara4
MAC Stack Mascara5

Hier zie je het borsteltje wat beter, je kunt goed zien dat het om een siliconen borstel gaat. De borstels loopt taps toe waardoor de haartjes gemakkelijk voorzien kunnen worden van een laagje mascara. Ook zie je dat er veel mascara op de borstel zit en dat zorgt vaak voor veel lengte en volume (en soms ook aan elkaar plakkende wimpers).

MAC Stack Mascara8

MAC Stack mascara review

Hier zie je mijn ene oog met de MAC Stack mascara (links, lijkt me duidelijk) en rechts zonder mascara. Ik heb hier een laagje aangebracht en het geeft meteen al een heel mooi en duidelijk effect. De mascara lift mijn wimpers, geeft ze lengte en zeker ook volume. De mascara klontert een heel klein beetje, maar dat vind ik verder niet storend.

MAC Stack Mascara7

De mascara geeft (vind ik) een prachtig effect met veel lengte en volume. Precies wat ik wil. Wel vind ik dat de mascara vrij heftig ruikt (niet stinkt), maar ik ruik hem wel duidelijk na het aanbrengen, hier moet je wel tegen kunnen. De mascara blijft de hele dag op zijn plek zitten en geeft geen zwarte waas af gedurende de dag. Het verwijderen gaat ook heel simpel, wanneer de mascara in aanraking komt met water snelt het als sneeuw voor de zon en is het makkelijk met een wattenschijfje te verwijderen. Je kunt hier alleen ook uit concluderen dat de mascara totaal niet waterproof is.

MAC Stack Mascara

Ik ben erg enthousiast over de MAC Stack mascara. Hij doet wat hij belooft, blijft goed zitten en geeft een mooi effect. De MAC Stack mascara is alleen niet heel goedkoop, je betaalt er € 33,00 voor. Persoonlijk vind ik dat best veel geld en voor minder heb je vergelijkbare mascara’s. De MAC Stack mascara is bij alle MAC verkooppunten te koop, onder andere de Douglas. Wat vinden jullie van deze mascara?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Aparte , luxe verpakking en het resultaat is ook mooi !
    Deze mascara is deze week in de aanbieding bij Douglas voor 24,75€ .
    Ik ga hem in ieder geval bestellen voor die prijs met de hoop dat deze mascara mij ook goed bevalt en misschien wel een blijvertje is voor mij😊

  2. Het gaat er juist om dat je meerdere lagen (stacks) moet aanbrengen voor een extremer effect. Ziet het er dan ook nog goed uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *