Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Review: L’Oréal Unlimited Mascara

Review: L’Oréal Unlimited Mascara

Ik stop vanaf nu met zoeken naar de perfecte mascara, want ik heb hem eindelijk gevonden. Ik stel jullie voor aan de Unlimited mascara van L’Oréal. Ik kocht hem omdat Danny gel nodig had en het tweede L’Oréal product gratis was en ik hier stiekem wel benieuwd naar was. En ik kan jullie vertellen, ik ben razend enthousiast!

Review: L’Oréal Unlimited Mascara

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ik heb niet heel erg veel met het merk L’Oréal maar ik vind wel dat ze de beste mascara’s maken. Zo zijn de Paradise Extatic en Million Lashes Fatale mascara’s groot favoriet van mij. Maar nu is daar een nieuwe mascara van L’Oréal bijgekomen, de Unlimited mascara.

Review: L’Oréal Unlimited Mascara

Deze mascara belooft je wimpers te liften en dit tot wel 24 uur te laten zitten. Je wimpers krijgen dus een mooie krul en lengte. Het speciale borsteltje (wat je hieronder ziet) zorgt ervoor dat je overal gemakkelijk bij kunt. Als ik het zo hoor is het niet een hele spectaculaire mascara, maar misschien ben ik daarom wel zo onder de indruk.

Oja, de mascara heeft trouwens ook iets bijzonders, hij belooft waterproof te zijn met koud water en met warm water kun je het zo verwijderen. In het begin was ik daar een beetje sceptisch over maar het is echt waar. In de regen blijft de mascara perfect zitten en zo is de mascara dus ook met een gewone make-up remover erg lastig te verwijderen. Maar sta ik onder de douche, dan smelt het zo van mijn wimpers af, best gek!

Review: L’Oréal Unlimited Mascara
Review: L’Oréal Unlimited Mascara

De mascara kun je gewoon gebruiken maar je kunt het steeltje ook knikken zodat je met een hoek van 45 graden makkelijker bij alle haartjes kunt. Het klinkt heel leuk en in het begin doe je dat 2 keer, maar daarna is de lol er wel vanaf en merk je eigenlijk dat het niet zo gek veel verschil maakt.

Het borsteltje is gemaakt van siliconen haartjes en daar ben ik persoonlijk blij mee, dat zijn de fijnste borsteltjes die er zijn en ook voor lekker veel volume zorgen. Zeker het basic borsteltje dat je hier ziet zonder al te veel poespas. Het borsteltje bevat lekker veel product en heeft aflopende haren. Als je het mij vraagt de perfecte combinatie voor volume. Laten we naar de mascara gaan kijken.

Review: L’Oréal Unlimited Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Review: L’Oréal Unlimited Mascara

Mijn wimpers met de L’Oréal Unlimited Mascara. Ik ben echt onder de indruk, dit is met aan paar keer aanbrengen bereikt. Dit is echt wat ik zoek in een mascara.

Review: L’Oréal Unlimited Mascara

Ik ben echt heel erg enthousiast over deze mascara, het is precies wat ik zoek en het maakt al mijn verwachtingen waar. Het is makkelijk in gebruik, je hebt snel resultaat, veel volume, blijft goed zitten en is ook nog eens goed betaalbaar in de aanbieding.

Ik had deze mascara op en mijn moeder zei zelfs: “Heb je een nieuwe mascara? Deze moet zeker voor volume zorgen?”. Inderdaad, ik had een nieuwe mascara en hij zorgt zeker voor volume.

Review: L’Oréal Unlimited Mascara

Het is duidelijk, dit is echt mijn nieuwe favoriete mascara en ik sta er eigenlijk ook niet van te kijken, ik vind vrijwel elke mascara van L’Oréal erg fijn en dat is deze dus ook. Goedkoop is hij niet met zijn € 17,99 maar gelukkig is L’Oréal heel vaak in de aanbieding. De L’Oréal Unlimited Mascara is te koop bij drogisterijen en bol.com (waar hij nu in de aanbieding is). Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Ik heb de blauwe (waterproof) variant. Hij werkt echt ontzettend goed , ik heb alleen toch af en toe nog moeite met hem met water verwijderen. Ik moet zeker 4 keer mijn watje nat maken en als het water te koud is dan gaat die niet goed weg. Maar los van het verwijderen is het echt een top mascara.
   Ps. Ik kan niet goed tegen olie make up remover ,daarom dacht ik dat dit een goede oplossing was

 1. Ik heb deze mascara ook een tijdje,heb hele lange wimpers van mijzelf,maar zijn stijl heb met deze mascara een mooie kruk erin,wil geen andere meer

 2. Ik heb deze mascara 1x getest maar vond dat hij mijn wimpers zo hard maakt en daar hou ik niet van. Ik was helaas niet onder de indruk maar nu denk ik, ik ga hem weer opnieuw proberen!

 3. Ik zag ‘m toevallig vandaag voorbij komen op bol.com en herkende ‘m meteen vanuit je thumbnail. Je hebt me nu wel heel erg nieuwsgierig gemaakt, dus ik ga deze zeker onthouden. Ik vind zelf die siliconen borsteltjes ook echt het fijnst werken!

 4. Hoi aranka wat een leuke revieuw en een supermooi resultaat! Ik ga deze ook maar aanschaffen! Ik heb alleen 1 vraagje je hebt van deze mascara de zwarte verpakking en de blauwe verpakking. Op de mascara van de blauwe verpakking staat ook echt waterproof maar uit jouw revieuw begrijp ik dat deze dat ook is? Weet jij dan het verschil met de blauwe variant? Groetjes!

  1. Oh wat stom, dat is de informatie van de nieuwe mascara van Maybelline. Hij is dus niet waterproof maar hij blijft wel echt heel goed zitten! Zal de tekst even aanpassen ☺️

 5. Ik ben ook enthousiast, wel nu een paar keer gebruikt en dan werkt hij het beste.
  Ik heb helaas wel af en toe panda ogen, (warmte) maar door een coating maak ik het wel waterproof .

 6. Op zich hele fijne mascara. Je krijgt er echt prachtige volle wimpers mee maar….. Het eraf halen gaat dus niet alleen met water. Het is helaas geen tubing mascara, wat ik dacht en je hebt echt wel iets van olie of reiniger nodig. En echt waterproof is ie ook niet want hij geeft hele kleine zwarte stipjes af of m’m wenkbrauwbot

 7. Haha wat lief dat je moeder het ook gelijk opviel dat je een nieuwe mascara op had! Ik vind het effect wel echt heel erg indrukwekkend. Dat had ik niet verwacht.

 8. Met warm water af te wassen. Top. Maar hoe houdt hij dan met sporten (zweet en hitte) en op vakantie (warmte en zwemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *