Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: L’Oréal Telescopic Lift Mascara

LOreal Telescopic Lift Mascara1

Mijn favoriete mascara op dit moment de is de L’Oréal Telescopic Lift Mascara. Ik zag hem voorbij komen bij de DM in Duitsland voor een leuk prijsje en mijn favoriete Sky High mascara was op dus besloot hem mee naar huis te nemen. Ik ben altijd al fan geweest van de mascara’s van L’Oréal en was dan ook erg benieuwd naar de nieuwe L’Oréal Telescopic Lift Mascara. Is dit de nieuwe bestseller van L’Oréal wat betreft mascara?

LOreal Telescopic Lift Mascara2

Langere, vollere en gelifte wimpers met L’Oréal Telescopic Lift Mascara

Wil jij graag langere, vollere en gelifte wimpers? Dan zit je helemaal goed met de nieuwe Telescopic Lift mascara van L’Oréal Paris. Deze mascara zorgt voor meer dan 5 millimeter lengte, direct volume en lift. Tenminste dat beloven ze. Dit komt mede door het innovatieve borsteltje. Het borsteltje heeft pinnetjes met een dubbel haakje aan het einde. Deze haakjes pakken elk wimperhaartje vast en geven jouw wimpers zo lengte, volume en lift tot 36 uur lang.

Geen zorgen over vegen of vlekken: deze mascara geeft de hele dag niet af. De formule voelt de hele dag comfortabel en licht aan op de wimpers en is verrijkt met ceramidencomplex. Ceramide werkt als een natuurlijk cement wat de wimpers verzorgt en versterkt. Nou dat klinkt als een veelbelovende mascara!

Het borsteltje van de L’Oréal Telescopic Lift Mascara

Zoals je net al kon lezen is het een bijzonder borsteltje. Voor het mooiste effect kan je deze mascara het beste in twee stappen aanbrengen. Gebruik eerst de platte, brede kant van het borsteltje om je wimpers te liften. Vervolgens kam je jouw wimpers met de andere kant van het borsteltje voor separatie, volume en lengte. Goed, laten we dat dan maar meteen uittesten!

LOreal Telescopic Lift Mascara5

Hier zie je mijn wimpers zonder mascara.

LOreal Telescopic Lift Mascara6

Dit zijn mijn wimpers met de L’Oréal Telescopic Lift mascara. Ik heb de mascara zoals aangegeven aangebracht. Eerst met de ene kant en daarna de andere kant. En inderdaad, je krijgt er prachtige lange wimpers van met een mooie lift.

LOreal Telescopic Lift Mascara7

L’Oréal Telescopic Lift mascara review

Laten we voorop stellen, ik ben echt fan van deze mascara. Het effect is echt prachtig en het blijft super goed zitten. Het zakt niet in gedurende de dag, het geeft niet af en brokkelt niet af. Maar toch zijn er wel een paar noemenswaardige puntjes.

Het borsteltje prikt met het aanbrengen best snel in de ogen en dat voelt niet echt prettig. Ook belooft de formule licht en comfortabel aan te voelen. Nou daar ben ik het niet mee eens, mijn wimpers zijn keihard (maar daarom blijft het wel goed zitten). Het verwijderen gaat inderdaad heel simpel met een make-up remover en smelt ook gemakkelijk met een cleanser.

Alleen doordat je wimpers zo hard zijn gedurende de dag merk ik wel dat mijn wimpers snel uitvallen. Ga dus zeker niet per ongeluk slapen met deze mascara als je wimpers je heilig zijn. Voor de rest, geweldige mascara!

LOreal Telescopic Lift Mascara

Ik kan er duidelijk over zijn, dit is echt mijn favoriete mascara. Het effect is echt super mooi, ik krijg veel volume, krul, en lengte wat de hele dag perfect blijft zitten. De L’Oréal Telescopic Lift mascara is voor € 21,99 te koop bij de drogisterijen en bol.com waar hij nu mooi afgeprijsd is! Ik zou zeggen, ben je nog opzoek naar een nieuwe mascara, koop deze!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Dank voor je review! Ik vind het niet erg als m’n wimpers hard worden door de mascara, maar dat het borsteltje makkelijk in m’n oog prikt vind ik dan weer wat minder. Ik ben niet super handig, haha. Lengte, volume en lift zijn dan wel weer heel welkom. Wellicht dat ik ‘m eens ga proberen!
    En super fijn dat je weer meer eigen verhalen en review op je site zet!

    1. Ja ik heb de smaak weer te pakken, vind het stiekem ook wel heel erg leuk om te doen. Maar ‘helaas’ werk ik vaak 40 uur in de week dus dan is het lastig te combineren.

  2. Ik vind deze mascara geweldig, het blijft goed zitten, mijn wimpers voelen niet zwaar aan. En ik heb geen last van tranende ogen wat ik bij veel mascara wel heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *