L’Oréal Paradise Pomade Extatic

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

Naast de nu al ontzettend populaire Paradise Extatic mascara van L’Oréal komt het merk ook met een Paradise Pomade Extatic uit. Ook dit moet weer een dupe zijn van een heel bekend wenkbrauw product, namelijk de Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills. Zelf heb ik die producten nog nooit getest maar ik hoor er alleen maar positieve verhalen over en weet dat heel veel mensen het met veel plezier gebruiken. Je kan je voorstellen dat ik dus heel erg benieuwd naar deze variant van L’Oréal ben!

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

De pomade ziet er op het eerste gezicht leuk en catchy uit. De verpakking is van plastic gemaakt en voelt wel een beetje goedkoop aan, vooral de dop. In de dop vind je trouwens een handig kwastje om het product mee aan te brengen. Maar ik hoorde al meteen dat het kwastje niet echt je van het was dus dat je wellicht beter je eigen kwastje kan gebruiken. Maar voor degenen die geen kwastje hebben is het fijn dat het erbij zit, anders brengt het product ook zo lastig aan.

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

De L’Oréal Paradise Pomade Extatic komt in drie verschillende kleuren naar Nederland:

 • 101 Blonde
 • 102 Brunette
 • 103 Chatain

De namen zeggen natuurlijk genoeg over de kleuren en ik heb de donkerste kleur Chatain gekregen. Ik was eerst een beetje huiverig of deze te donker voor mij zou zijn maar dat valt heel erg mee. De kleuren hebben namelijk vrijwel allemaal een koele ondertoon en dat maakt de match al een stuk makkelijk. Ook zijn de pomades op te bouwe in intensiteit dus je kunt zelf bepalen hoe heftig je je wenkbrauwen wil aanzetten.

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

Het kwastje haal je dus heel makkelijk uit de dop en het kwastje is klein en heeft een schuin afgesneden vorm. Het kwastje kun je trouwens ook andersom in de verpakking klikken, maar zelf vind ik dat niet echt heel erg handig in gebruik.

L’Oréal Paradise Pomade Extatic
L’Oréal Paradise Pomade Extatic

Als de dop van de pomade af draait krijg je een handig potje met daarin het product. Je haalt het product er af met een kwastje en dat werkt heel gemakkelijk. De structuur is romig, maar niet té waardoor je teveel gebruikt of meteen je hele kwastje in het product wegzakt.

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

De pigmentatie is zoals ik zei niet heel erg intens, maar zelf vind ik dat wel fijn met wenkbrauwproducten. Hierbij kun je namelijk wel heel goed de intensiteit opbouwen en voor de gewenste dekking gaan. Sommige producten zijn zo intens dat het ineens lijkt alsof je plak wenkbrauwen hebt, niet mijn persoonlijke favoriet. Zoals je hier kan zien klontert de textuur wel een beetje, maar als je je wenkbrauwen daarna even doorkamt met een borsteltje zie je daar niets meer van.

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

Mijn wenkbrauw zonder product.

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

Mijn wenkbrauw met de L’Oréal Paradise Pomade Extatic in de kleur Chatain. Ik had het van te voren niet verwacht, maar de kleur matcht echt heel erg mooi met mijn wenkbrauwen. De dekking heb ik subtiel gehouden maar het ziet er wel echt heel erg mooi. De gaten zijn opgevuld en je kunt er strak en precies mee werken, ik ben enthousiast!

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

En van een afstandje vind ik het er helemaal mooi uitzien. De kleur is echt perfect voor mij en het gebruikersgemak vind ik erg prettig. Je kunt er heel gemakkelijk een intense streep mee zetten en mijn wenkbrauwen zien er echt heel erg mooi en verzorgd uit. Ik breng trouwens altijd onder mijn wenkbrauwproduct een primer aan zodat ze de hele dag goed in vorm blijven (met mijn vette huid) en zo blijven ze ook de hele dag in vorm!

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

Over de mascara was ik enthousiast, maar ik vond hem niet meteen bijzonder. Over de L’Oréal Paradise Pomade Extatic ben ik echt enthousiast. Ik vind het echt een heel erg fijn product voor niet al te veel geld en ik vind het helemaal een wonder dat een drogisterij product zo een goede match qua kleur heeft. De L’Oréal Paradise Pomade Extatic is vanaf nu te koop voor € 14,99 bij verschillende drogisterijen en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Susan
  25 augustus 2017 at 08:24

  Vind het resultaat heel mooi! Toffe verpakking ook.

 • Reply
  Simone
  25 augustus 2017 at 08:37

  Heel mooi resultaat! Overweeg ook om hem uit te gaan proberen

 • Reply
  bychristiana
  25 augustus 2017 at 09:21

  Wat een goed resultaat, de kleur is inderdaad helemaal matchy matchy. Dit vind ik ook wel wat, ik gebruik nu precies zo’n soort kwastje met een ander ‘los’ product, en dat vind ik inderdaad erg fijn werken.

 • Reply
  Laura | I scream beauty
  25 augustus 2017 at 09:43

  Klinkt goed! Ik vind de verpakking zo mooi!

 • Reply
  Ellen
  25 augustus 2017 at 09:46

  Hoe schattig ziet dit eruit! Het ziet er ook nog eens mooi uit op de wenkbrauwen dus nu wil ik het al helemaal!

 • Reply
  chucky1012
  25 augustus 2017 at 10:16

  Zo mooi en prachtig resultaat!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 augustus 2017 at 10:36

  Klinkt echt heel erg goed!!!

 • Reply
  Annika
  25 augustus 2017 at 14:06

  Staat je goed! Ben benieuwd of de blonde kleur een goede match is voor mij.

 • Reply
  Danielle
  25 augustus 2017 at 16:02

  Dat ziet er echt heel goed uit. Maar ik ben meer van de poeder.

 • Reply
  femketje
  25 augustus 2017 at 19:35

  ik vind het effect wel erg mooi :D

 • Reply
  Mariska
  25 augustus 2017 at 22:27

  Ik vind het er ook wel mooi uitzien eigenlijk :) mooie kleur ook! En de verpakking vind ik echt prachtig haha!

 • Reply
  Jolet
  28 augustus 2017 at 19:34

  Wat voor primer gebruik je onder je wenkbrauwen? Gewoon een normale gezichtsprimer?

 • Reply
  Aicha
  1 september 2017 at 13:57

  Deze lijkt mij heel fijn om te gebruiken, alleen is het jammer dat de laatste kleur de ‘donkerste’ is. Donker vindt ik het zeker niet, ik heb zelf pikzwarte wenkbrauwen. :(

 • Laat een reactie achter