L’Oréal Paradise Extatic Mascara

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Dít is hem dan, de nieuwe mascara van L’Oréal waar vrijwel elke beauty liefhebber het over heeft. Deze mascara moet de beste drogisterij mascara ooit zijn en ook nog eens een dupe zijn van de bekende en vooral geliefde Better Than Sex mascara van Too Faced. Dat hij geliefd en gewild is, is zeker want ik kreeg mails en berichtjes of ik hem alsjeblieft wilde testen en reviewen. Na menig drogisterij in de stad te hebben gehad vond ik hem toevallig bij de Etos hier om de hoek. Ik ben razend benieuwd, is dit echt zo een geweldige mascara?

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Goed, de verpakking ziet er op het eerste gezicht goed uit. L’Oréal verkoopt haar mascara nooit in dit soort doosjes dus het trekt meteen je aandacht, is het dan echt zo anders? De mooie rose gouden verpakking geeft meteen wat informatie over de mascara. Het belooft namelijk intens volume, lange wimpers en het is vooral heel makkelijk aan te brengen. Je vind een afbeelding van het borsteltje op de voorkant en en voor- en na effect van de mascara.

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Op de achterkant vind je de beloftes wat verder uitgewerkt met boeiende cijfers. Ook vinden we een hele lijst met ingrediënten van deze mascara. De mascara bevat trouwens maar 6,4 ml wat ik vrij weinig vind voor een mascara, normaal zit er minimaal toch wel 10 ml in. Ben dus ook erg benieuwd of deze mascara snel op of uitgedroogd is.

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

En zo ziet de mascara er zelf uit, L’Oréal heeft bij deze mascara voor een hele simpele huls gekozen, dat zie je niet vaak bij het merk. Maar desondanks dat het zo een simpele huls is vind ik hem wel erg mooi. De mascara heeft in Nederland de naam Paradise Extatic, maar onder andere in de VS heet hij: Lash Paradise Voluminous en daar gaan ze helemaal los over deze mascara. Ik ben eigenlijk al zo bevooroordeeld dat hij inderdaad heel goed is, of ontzettend gaat tegenvallen door alle lovende verhalen.

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Het borsteltje heeft inderdaad iets weg van de Too Faced Better Than Sex mascara, maar heeft toch wel verschillen. Het borsteltje van L’Oréal heeft veel meer haartjes en het borsteltje van Too Faced loopt veel meer uit elkaar qua vorm. Ik vind het borsteltje er goed uitzien, hij bevat ook veel mascara waardoor het vaak wel veel volume geeft. Ik ben benieuwd, ik mag hem eindelijk gaan testen!

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Mijn wimpers met de Paradise Extatic mascara.

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Waar moet ik beginnen. Ik ben op het eerste gezicht zeker tevreden, maar ik ben niet omver geblazen door het effect. Het effect is zeker mooi, maar niet bijzonder of echt geweldig. Ten eerste brengt de mascara inderdaad heel makkelijk aan en dat doet hij zonder te klonteren. De mascara is heel gemakkelijk op te bouwen in verschillende lagen en heb hier één laag aangebracht. Het eerste wat me opvalt is dat de wimpers heel mooi gesepareerd worden en een mooie lengte krijgen. Alleen de body van de mascara mis ik nog een beetje, maar dat is natuurlijk een persoonlijke kwestie. Voor de rest vind ik het echt een mooie mascara, maar niet bijzonder.

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Ik vind de L’Oréal Paradise Extatic Mascara oprecht een prettige mascara, maar niet een hele bijzondere mascara waar je voor naar de winkels moet rennen. Hij brengt makkelijk aan, verlengt je wimpers mooi en geeft ook nog eens een heel mooi resultaat. Ik ga deze mascara zeker met veel plezier gebruiken maar of ik hem weer opnieuw zou kopen weet ik niet. De houdbaarheid is trouwens ook een beetje twijfelachtig, aan het eind van de dag had ik helaas wel iets last van een zwarte waas onder de ogen.

De L’Oréal Paradise Extatic Mascara is vanaf nu te koop bij verschillende drogisterijen en bol.com voor € 14,99 wat ik een prima prijs vind. Wat vinden jullie dan deze gehypte mascara?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  chucky1012
  10 augustus 2017 at 07:55

  Wauw…
  Prachtig resultaat en een geweldige volume.
  Het staat je goed.

  Xoxo

 • Reply
  Susan
  10 augustus 2017 at 08:26

  Ik vind het resultaat zeker niet tegenvallen maar ook niet mega bijzonder eigenlijk.Gewoon een prima mascara!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  10 augustus 2017 at 09:22

  Ik vind het resultaat erg goed! maar inderdaad niet heel bijzonder.

 • Reply
  Lisanne
  10 augustus 2017 at 10:28

  Ik heb hem op vakantie gekocht. Niks mis mee maar ik koop hem niet opnieuw omdat mijn Hema mascara net zo goed is, voor een veel lagere prijs.

  • Reply
   Anneke
   22 september 2017 at 08:29

   Hi Lisanne, welke mascara van Hema is jouw favoriet? Ik ben sindsdien ook helemaal om met Hema mascara’s :)

 • Reply
  Willemse
  10 augustus 2017 at 11:24

  Ik was zo nieuwsgierig geworden na al die lovende berichten die je over deze mascara hoort. Goede marketing of zou het echt een wimper wonder zijn? Heel fijn z’on duidelijke en eerlijke review.

 • Reply
  Mariska
  10 augustus 2017 at 12:42

  Ik vind hem wel mooi, maar ik zou eerder die nieuwe van Essence proberen. Kijken of die net zo goed is :)

 • Reply
  femketje
  10 augustus 2017 at 13:53

  ik vind het toch geen verkeerd resultaat :D

 • Reply
  Laura | I scream beauty
  10 augustus 2017 at 15:19

  Ik vind het zeker wel een mooi resultaat! Ik ga ‘em zeker weten proberen!

 • Reply
  cindy1969
  10 augustus 2017 at 20:55

  Ik heb hem tijdens mijn vakantie in Florida gekocht 2 maanden geleden, en meteen een back up gekocht door de lovende reviews die ik las. Hij is fijn, in het begin vond ik hem fijner dan mijn favoriete van Chanel, maar ben er inmiddels van teruggekomen. Hij droogt heel snel uit, en dan is het lastig om hem goed aan te brengen. Goede mascara, maar niet de beste!

 • Reply
  Jessie
  11 augustus 2017 at 11:50

  bedankt voor je review, deze sla ik over!
  fijn weekend :)

 • Reply
  checkeredblouse
  11 augustus 2017 at 13:40

  Ik vind de verpakking van de Amerikaanse lash paradise toch mooier. Resultaat ziet er goed uit!

 • Reply
  Britt
  11 augustus 2017 at 20:00

  Ik vind het een mooie mascara! Ik denk dat dit effect voor mij echt goed zou zijn :)

 • Reply
  nicolished
  13 augustus 2017 at 13:39

  Ik vind het resultaat wel erg mooi, maar het is inderdaad niet mind-blowing. Gewoon een prima mascara zo te zien!

 • Reply
  Laura Grothues
  6 september 2017 at 10:16

  Voor mijn wimpers is dit zeker een prima mascara. Prijs/kwaliteit voldoet aan mijn eisen. Ik heb veel en lange wimpers, en deze mascara doet wat het beloofd.

 • Reply
  Nelleke
  1 oktober 2017 at 20:40

  Ik vind het een prima mascara,ga hem zeker proberen

 • Reply
  Sophie
  24 juli 2018 at 21:44

  Ik weet dat deze blogpost al een tijdje geleden is maar ik wilde toch eigenlijk wat vragen. Ik heb deze mascara zelf ook maar bij mij komt er super veel uit meteen. Als ik deze mascara dus aanbreng heb ik meteen spinnenpootjes en heel veel klontjes. Hoe kan ik dit het beste voorkomen met deze mascara? Xxx

 • Laat een reactie achter