Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: L’Oréal Infaillible 3-second setting mist

 L'Oréal Infaillible 3-second setting mist

Wanneer je make-up draagt wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Ik heb helaas een vette huid en daardoor smelt de make-up vrij snel van mijn gezicht af, zonde! Een goede primer als basis en een fijne setting spray is daardoor echt een must om te gebruiken. L’Oréal heeft sinds kort iets nieuws, de L’Oréal Infaillible 3-second setting mist. Blijkbaar is dit echte en geweldig product, want heel social media gaat los over deze spray.

 L'Oréal Infaillible 3-second setting mist

De nieuwe L’Oréal 3-second Setting Mist Setting Spray

De L’Oréal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist is een setting spray die ervoor zorgt dat je make-up er tot 36 uur lang fantastisch uit blijft zien. De setting spray droogt in 3 seconden en fixeert je make-up, waardoor hij niet uitloopt, geen vlekken achterlaat en niet plakkerig aanvoelt. De formule biedt tal van voordelen: hij is geschikt voor alle make-uptexturen, werkt als een onzichtbare beschermlaag, is transferproof, waterproof, veegvast en hitte- en zweetbestendig. Met andere woorden, je make-up gaat nergens heen! De verstuiver verspreidt microfijne nevel die je gemakkelijk en snel gelijkmatig over het gezicht sprayt.

 L'Oréal Infaillible 3-second setting mist

Deze setting mist is onmisbaar als je wilt dat je make-up look lange tijd mooi blijft zitten. Het zorgt ervoor dat je make-up niet vervaagt en in fijne lijntjes gaat zitten. De L’Oréal Infaillible 3-second setting mist kan gebruikt worden in combinatie met alle soorten make-up.

 L'Oréal Infaillible 3-second setting mist

De eerste indruk van de L’Oréal setting spray

Ik kocht de L’Oréal Infaillible 3-second setting mist bij de Kruidvat tijdens een leuke kortingsactie en wat mij opviel is dat de verpakking heel erg klein is, hier doe je zeker geen hele tijd mee. Het flesje heeft maar 75 ml en ik merk dat hij na 2 weken al redelijk op is, want je sprayt toch altijd veel te veel op.

De L’Oréal Infaillible 3-second setting mist heeft een hele fijne nevel en sprayt heel gemakkelijk. Ik vind hem fijn aanbrengen en niet dat je dikke druppels voelt of meteen een zeiknat gezicht. Wel voelt mijn gezicht wel een beetje trekkerig aan na het aanbrengen en voelt mijn haar aan de haargrens wat krokant zoals een haarlak. Gelukkig trekt dat gevoel wel snel weg. De geur is trouwens ook vrij aanwezig, maar gelukkig vind ik de spray erg lekker ruiken.

 L'Oréal Infaillible 3-second setting mist

Hoe gebruik je de L’Oréal Infaillible 3-second setting mist

Hoe gebruik je de setting spray? Nou super simpel! Schud de fles en spray in cirkelvormige bewegingen op droge make-up, gedurende 3 seconden. Eén keer sprayen dekt het volledige gezicht en laat daarna goed opdrogen. De spray is gelukkig snel opgedroogd en voelt daarna niet trekkerig (de eerste paar seconden wel, daarna niet meer) of plakkerig aan op het gezicht.

 L'Oréal Infaillible 3-second setting mist

L’Oréal Infaillible 3-second setting mist review

Zoals ik al zei heb ik een vette huid en verdwijnt mijn make-up gedurende de dag als sneeuw voor de zon. Dat is vaak ook de reden waarom ik geen foundation draag, want binnen een paar uur is het al verdwenen. Wanneer ik zonder een setting spray ’s avonds mijn make-up eraf haal, haal ik helemaal geen foundation, concealer of bronzer make-up weg, dan blijft er gewoon een schoon wattenschijfje over.

Maar wanneer ik de L’Oréal Infaillible 3-second setting mist heb gebruikt haal ik ’s avonds nog heel veel foundation en andere make-up resten van mijn gezicht af. Ik was zelfs een beetje verbaasd, want dit gebeurt echt nooit.

Ik denk dat wanneer je een normale tot droge huid hebt de make-up echt heel goed blijft zitten. Ik heb zelf echt een hele vette huid en op mijn t-zone was de foundation wel iets verdwenen, maar op de rest van mijn gezicht zat het nog perfect en dat is normaal nooit zo.

Ik ben dus echt onder de indruk van de L’Oréal Infaillible 3-second setting spray en kan hem je zeker aanraden! De L’Oréal Infaillible 3-second setting mist is voor € 10,99 te koop bij de drogisterijen en online.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *