Search
Close this search box.

Review: L’Oréal Elvive Dream Lengths Wonder Water

LOreal Elvive Dream Lengths Wonder Water1

Soms kom ik nieuwe dingen tegen waar ik meteen heel erg nieuwsgierig naar ben. Zo ook dit L’Oréal Elvive Dream Lengths Wonder Water. Ik zag het staan bij de Kruidvat en het trok meteen mijn aandacht. Dit water belooft namelijk je haar binnen 8 seconden te transformeren. Het moet je haar een glansboost geven en zijdezacht laten aanvoelen. Ik ben benieuwd.

LOreal Elvive Dream Lengths Wonder Water

L’Oréal Elvive Dream Lengths Wonder Water review

De verpakking ziet er meteen flitsend uit, daarom werd mijn aandacht in eerste instantie getrokken. Maar het product belooft ook een aantal dingen. De L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths Wonder Water transformeert lang haar binnen 8 seconden, voor een schitterende glans en zijdezacht gevoel. Dankzij de allernieuwste innovatie het merk, namelijk lamellaire technologie, vitaliseerd het de haarvezel. Hieronder de voordelen van het product op een rijtje:

 • Maakt het haar tot wel 10x zachter
 • Geeft het haar een schitterende glans
 • Siliconenvrije vloeibare formule
LOreal Elvive Dream Lengths Wonder Water3

Hoe gebruik je de L’Oréal Paris Elvive Wonder Water

 1. Breng aan op de lengtes en de punten nat haar, na het gebruik van shampoo.
 2. Maak tijdens het aanbrengen een “Z” patroon over het haar.
 3. Masseer in voor 8 seconden.
 4. Spoel uit. Vermijd contact met de ogen.
 5. Gebruik indien nodig een conditioner.

Achterop de verpakking vinden we wat meer informatie over het product. De verpakking bevat 200 ml en je hebt 20 ml nodig om je haar te verzorgen, maar wel 2 tot 3 doses als je lang of dik haar hebt. Ik vind het product vrij prijzig (€ 11,99) dus je betaalt minimaal meer dan een euro voor een wasbeurt.

Daarnaast vind ik het ook bijzonder dat je indien nodig nog een conditioner zou moeten gebruiken? Ik had verwacht dat dit product deze stap zou vervangen. Dus ik snap eigenlijk de meerwaarde van dit product niet zo goed, want een conditioner geeft mijn haar ook zachtheid en glans.

LOreal Elvive Dream Lengths Wonder Water5

Het product is inderdaad zo dun als water en kleurloos. Het ruikt lekker fris naar de standaard L’Oréal Dream Length lijn geur die ik erg lekker vind. Maar ik moet wel zeggen doordat het product zo dun is heb ik het idee dat ik de helft meteen door het doucheputje spoel, dat vind ik jammer.

LOreal Elvive Dream Lengths Wonder Water4

Want het aanbrengen gaat ook niet zonder slag of stoot. Je moet het product op nat haar aanbrengen en na het wassen, kortom, iedereen gebruik dit product onder de douche. Alleen het dopje is zo mini dat ik deze nergens kan neerleggen of vasthouden zonder dat het in mijn putje verdwijnt. Ik breng vervolgens het product aan op mijn haar, maar spoel volgens mij ook meteen de helft weg omdat het zo dun is, zonde!

Lees mijn review: L’Oreal Elvive Dream Lengths Heat Mask

LOreal Elvive Dream Lengths Wonder Water6

L’Oréal Elvive Dream Lengths Wonder Water mijn ervaring

Tijdens en na het wassen voelt mijn haar inderdaad lekker zacht aan en het verzwaart niet, mijn haar zit mooi en luchtig. Alleen heel eerlijk gezegd snap ik het nut van dit product niet. Het product is vrij duur, totaal niet handig en zuinig in gebruik en doet niets meer of minder dan een gewone conditioner. Het ziet er leuk uit, klinkt goed, maar bijzonder is het zeker niet.

LOreal Elvive Dream Lengths Wonder Water2

Mijn advies? Hou lekker die € 11,99 in je zak en gebruik gewoon een conditioner of masker die jij prettig vind. Je kunt zelf ook een conditioner of masker uitzoeken zonder siliconen, het aanbod is tegenwoordig reuze. De L’Oréal Elvive Dream Lengths Wonder Water kost € 11,99 en is onder andere te koop bij drogisterijen en online.

Hebben jullie de L’Oréal Elvive Dream Lengths Wonder Water al geprobeerd en wat vonden jullie er van?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

 1. Tja, ik heb het ook geprobeerd. Was m’n haar altijd boven de wasbak dus dan is het in je punten smeren wel makkelijker, maar of het echt iets toevoegt? Denk het niet inderdaad.

 2. Voegt inderdaad weinig toe.
  Ik gebruik gelijksoortige producten van bv Redken en deze werken wel heel fijn.
  En in de aanbieding niet eens zoveel duurder dan deze van Elvive.
  Ik begrijp het principe maar het resultaat is niet wat je zou mogen verwachten.

 3. Voor mijn lange dikke haren doet het niks, maar mijn moeder zweert er bij. Ze doet het er in na het douchen en spoelt het de volgende ochtend uit… niet de bedoeling maar haar haren zien er zichtbaar mooier uit.

  Heb inmiddels de 7 sec van glisskur. Flink goedkoper, makkelijk in gebruik en het werkt!

 4. het ruikt lekker en onder de douche voelt het heel glad aan maar
  heb het ook een aantal keren gebruikt maar heb nu echt heel dood haar
  ben er mee gestopt
  als het in de buurt van je ogen komt brand het heel erg dus vraag me af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *