Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lancôme Monsieur Big Mascara

Lancôme Monsieur Big Mascara

Als ik de verhalen moet geloven moet dit een van de beste mascara’s op dit moment zijn. Stiekem geloof ik dat verhaal wel een beetje want Lancôme staat redelijk goed bekend als het om mascara’s gaat. Ik heb al veel goede verhalen over de Lancôme Monsieur Big Mascara gehoord en kan hem dan eindelijk zelf ook testen! Ik ben erg benieuwd!

Lancôme Monsieur Big Mascara

Lancôme Monsieur Big Mascara

Volgen jullie mij al op Instagram?

Speciaal voor de zomer komt Lancôme met een bruine Monsieur Big Mascara, maar voor de rest is de mascara helemaal hetzelfde als de zwarte variant. De mascara zit in een mooi doosje verpakt maar is wel wat schreeuweriger dan de andere verpakkingen van Lancôme, daar moet ik wel even aan wennen. Op de verpakking staat dat de mascara wel 12x meer volume geeft en 24 uur lang perfect blijft zitten. Nou, van deze beloftes hou ik wel!

Lancôme Monsieur Big Mascara

De mascara ziet er voor Lancôme begrippen wel een beetje saai en opvallend uit door het roze opdruk. Normaal is het merk vrij klassiek en heeft het niet zulke felle kleuren. Maar goed, de mascara is van stevig materiaal gemaakt en voelt ook echt luxe aan in je hand. Ik vind het een mooie mascara, maar het uiterlijk niet heel erg bij het merk passen maar dat kan natuurlijk ook persoonlijk zijn.

Lancôme Monsieur Big Mascara

Lees ook: Lancôme L’Absolu Lacquer

Het borsteltje heeft klassieke haren maar het borsteltje zelf loopt wel rond zodat je makkelijk de buitenste haartjes van mascara kan voorzien en vaak zorgt het ook voor een mooiere krul. Hier zie je ook goed dat de mascara bruin is in plaats van zwart, maar eerlijk gezegd zie ik dat amper terug op mijn wimpers (maar dat komt ook omdat ik zwarte wimpers van mijzelf heb). Het borsteltje bevat best veel product en daar hou ik van want dat zorgt vaak voor lekker veel volume.

Lancôme Monsieur Big Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Lancôme Monsieur Big Mascara

Mijn wimpers met de Lancôme Monsieur Big Mascara.

Lancôme Monsieur Big Mascara

Lees ook: Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Zoals je ziet geeft de mascara veel lengte, krul en volume! Ik ben echt onder de indruk van deze mascara en het werkt echt super fijn, je hoeft hem namelijk maar een paar keer aan te brengen en dan zit hij al top! Ook blijft hij zo vast zitten als een huis en loopt niet uit of brokkelt af gedurende de dag. En van de bruine kleur zie je bij mij niet veel terug, het staat alleen net even wat zachter. Maar wil je liever een zwarte mascara, dan is deze mascara er ook gewoon in het zwart.

Lancôme Monsieur Big Mascara

Ik ben groot fan geworden van de Lancôme Monsieur Big Mascara. Het heeft en fijn borsteltje en doet alles wat ik zoek in een mascara. Helaas moet je daar wel voor betalen want de Lancôme Monsieur Big Mascara is niet goedkoop. De mascara kost € 33,88 en is onder andere bij de Douglas te koop. Zijn er nog meer fans van deze mascara hier?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Ik gebruik altijd l’ancome hyonose drama! SUPER mascara. En ik koop m altijd met korting of n setje met korting!! Het is zeker duurder maar zo veel fijner dan alle andere merken… en je doet er best lang mee…

  2. Wauw! Ik ben niet heel vaak meer onder de indruk van een mascara maar deze keer wel hoor :) Ik ga ‘m onthouden voor tijdens een nieuwe 25% kortingsactie haha.

  3. Ik vind het effect echt super mooi eruit zien! Het is deze maand 40% korting bij Ici Paris op mascara’s dus wie weet ga ik hem nog aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *