Lancôme Monsieur Big Mascara

Als ik de verhalen moet geloven moet dit een van de beste mascara’s op dit moment zijn. Stiekem geloof ik dat verhaal wel een beetje want Lancôme staat redelijk goed bekend als het om mascara’s gaat. Ik heb al veel goede verhalen over de Lancôme Monsieur Big Mascara gehoord en kan hem dan eindelijk zelf ook testen! Ik ben erg benieuwd!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Speciaal voor de zomer komt Lancôme met een bruine Monsieur Big Mascara, maar voor de rest is de mascara helemaal hetzelfde als de zwarte variant. De mascara zit in een mooi doosje verpakt maar is wel wat schreeuweriger dan de andere verpakkingen van Lancôme, daar moet ik wel even aan wennen. Op de verpakking staat dat de mascara wel 12x meer volume geeft en 24 uur lang perfect blijft zitten. Nou, van deze beloftes hou ik wel!

De mascara ziet er voor Lancôme begrippen wel een beetje saai en opvallend uit door het roze opdruk. Normaal is het merk vrij klassiek en heeft het niet zulke felle kleuren. Maar goed, de mascara is van stevig materiaal gemaakt en voelt ook echt luxe aan in je hand. Ik vind het een mooie mascara, maar het uiterlijk niet heel erg bij het merk passen maar dat kan natuurlijk ook persoonlijk zijn.

Lees ook: Lancôme L’Absolu Lacquer

Het borsteltje heeft klassieke haren maar het borsteltje zelf loopt wel rond zodat je makkelijk de buitenste haartjes van mascara kan voorzien en vaak zorgt het ook voor een mooiere krul. Hier zie je ook goed dat de mascara bruin is in plaats van zwart, maar eerlijk gezegd zie ik dat amper terug op mijn wimpers (maar dat komt ook omdat ik zwarte wimpers van mijzelf heb). Het borsteltje bevat best veel product en daar hou ik van want dat zorgt vaak voor lekker veel volume.

Mijn wimpers zonder mascara.

Mijn wimpers met de Lancôme Monsieur Big Mascara.

Lees ook: Lancôme Summer Look Bronze & Glow

Zoals je ziet geeft de mascara veel lengte, krul en volume! Ik ben echt onder de indruk van deze mascara en het werkt echt super fijn, je hoeft hem namelijk maar een paar keer aan te brengen en dan zit hij al top! Ook blijft hij zo vast zitten als een huis en loopt niet uit of brokkelt af gedurende de dag. En van de bruine kleur zie je bij mij niet veel terug, het staat alleen net even wat zachter. Maar wil je liever een zwarte mascara, dan is deze mascara er ook gewoon in het zwart.

Ik ben groot fan geworden van de Lancôme Monsieur Big Mascara. Het heeft en fijn borsteltje en doet alles wat ik zoek in een mascara. Helaas moet je daar wel voor betalen want de Lancôme Monsieur Big Mascara is niet goedkoop. De mascara kost € 33,88 en is onder andere bij de Douglas te koop. Zijn er nog meer fans van deze mascara hier?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Beantwoorden
  Mirte
  10 september 2018

  Wauw deze mascara heeft wel een heel mooi effect maar helaas voor mijn budget toch iets te duur..

 • Beantwoorden
  Kim
  10 september 2018

  Ik gebruik altijd l’ancome hyonose drama! SUPER mascara. En ik koop m altijd met korting of n setje met korting!! Het is zeker duurder maar zo veel fijner dan alle andere merken… en je doet er best lang mee…

 • Beantwoorden
  Femke | LaFemmeFem.nl
  10 september 2018

  Ohhh wauw, wat geeft deze mascara een mooi effect. Ik vind het uiterlijk van de mascara ook wat schreeuwerig, vooral voor de vaak elegante verpakking van het merk.. maar man, wat geeft deze mascara een mooi effect :-)!

 • Beantwoorden
  Suzanne
  10 september 2018

  Als je echt lange wimpers hebt, geeft deze af op je wenkbrauw bot in de loop van de dag. Bij tubing mascara’s heb je dat niet

 • Beantwoorden
  Elke
  10 september 2018

  Deze komt op mijn wishlist! Deze geeft echt een mooi effect!

 • Beantwoorden
  aboutsbstyle
  10 september 2018

  Wat een mooi effect en super! Ik ben wel nieuwsgierig geworden, Alleen dan wel zwart van kleur voor mij. Liefs soraya

 • Beantwoorden
  Lindsey Beljaars
  10 september 2018

  Wauw! Wat een prachtig effect zeg!

 • Beantwoorden
  chucky1012
  10 september 2018

  Wauwie…
  Prachtig resultaat ;-)

 • Beantwoorden
  Mariska
  10 september 2018

  De prijs vind ik best wel hoog, maar het effect vind ik er wel erg mooi uitzien!

 • Beantwoorden
  Nelleke
  10 september 2018

  Wat een effect,vind hem super,maar wel prijzig

 • Beantwoorden
  Natascha - BeautyOpinie
  10 september 2018

  Wauw! Ik ben niet heel vaak meer onder de indruk van een mascara maar deze keer wel hoor :) Ik ga ‘m onthouden voor tijdens een nieuwe 25% kortingsactie haha.

 • Beantwoorden
  nicolished
  11 september 2018

  Ik vind het effect echt super mooi eruit zien! Het is deze maand 40% korting bij Ici Paris op mascara’s dus wie weet ga ik hem nog aanschaffen.

 • Geef een reactie