Search
Close this search box.

Lancôme Matte Shaker

Lancôme Matte Shaker

Deze schatjes lagen me al veel te lang aan te staren om getest te worden. Lancôme is één van mijn favoriete high end merken op het gebied van beauty, het merk trekt me gewoon heel erg. De verpakkingen zien er altijd prachtig uit, de kleuren spreken me vrijwel altijd aan en de producten zijn natuurlijk van goede kwaliteit. Het is dus niet zo gek dat ik groot fan ben! Ik kan dan ook niet wachten deze matte shakers te testen.

Lancôme Matte Shaker

De Matte Shaker is er in zeven verschillende kleuren en hebben een mooie afwisseling van nude tot diep rood en knallend roze. Ik vind vooral de verpakkingen er heel erg leuk uitzien en ben dan ook heel erg benieuwd naar de werking. Ik weet van vorige Juicy Shaker varianten dat de structuur heel dun is en een vrij subtiele dekking heeft, zal dat bij deze ook zo zijn? Of hebben ze echt een vrij dikke substantie dat het meteen dekkend opdroogt, ik heb geen idee!

De Matte Shaker belooft met zijn innovatieve formule een kleureneffect dat dubbel zo sterk is als een klassieke lippenstift te geven, terwijl hij twee keer dunner op de lippen ligt. De matte, vloeibare lipstickformule is comfortabel, droogt de lippen niet uit en is nauwelijks voelbaar. Dat klinkt goed, laten we het gaan testen.

Lancôme Matte Shaker

Ik vind de verpakkingen er echt geweldig uitzien, het doet zijn naam zeker eer aan, want de verpakking ziet er echt uit als een cocktail shaker! Leuk is dat je aan de onderkant meteen kan zien welke kleur het is. De dop is makkelijk open te draaien en daar vind je dan de applicator in. Het klinkt misschien vrij logisch, maar je moet de shaker wel goed schudden voor gebruik.

Lancôme Matte Shaker

Je hebt hem echt goed geschud als je het balletje heen en weer hoort gaan is hij klaar voor gebruik. Toen ik de applicator uit de verpakking haalde dacht ik meteen, gaat dit kleine beetje mijn lippen goed bedekken? In het begin zijn ze vrij waterig omdat het pigment natuurlijk naar beneden is gezakt. Swatch dus eerst even wat van te voren zodat het natte voor een groot gedeelte weg is en schud daarna weer goed, daarna komt er al veel meer pigment vanaf!

Lancôme Matte Shaker

De originele shakers hebben een hele waterige substantie – wel erg prettig – en hebben amper pigment. Deze matte varianten doen het dus al een stuk beter! Maar omdat ik gewend ben dat matte lipstick of lipgloss vaak heel erg gepigmenteerd is valt dit een beetje tegen. Maar goed, dit zijn natuurlijk alleen de swatches op de huid, ik ben erg benieuwd wat ze doen op de lippen! Van links naar rechts zie je de kleuren:

  • Energie Peach
  • Red’y in 5
  • Magic Orange
  • Pink Power
  • Kiss Me Chérie
  • Pink Power
  • Yummy Pink

Er zijn 7 kleuren maar ik zie nu pas dat ik een kleur dubbel heb gekregen, Pink Power heb ik blijkbaar twee keer gekregen. Er is ook nog een mooie nude tint met de naam Beige Vintage.

Lancôme Matte Shaker

Lancôme Matte Shaker

Energie Peach

Deze kleur vind ik denk het mooiste van allemaal. Het is een prachtige nude kleur met een perzik ondertoon. Hij dekt heel mooi op de lippen maar is niet echt matte.

Lancôme Matte Shaker

Lancôme Matte Shaker

Red’y in 5

Dit is een mooie dieprode kleur die echt van mijn lippen af knalt. Hij is een beetje waterig, maar ziet er wel heel erg mooi uit van een afstandje.

Lancôme Matte Shaker

Lancôme Matte Shaker

Magic Orange

De naam zegt het natuurlijk al, dit is een echte oranje kleur. Op mijn lippen ziet hij erg heel mooi en subtiel uit!

Lancôme Matte Shaker

Lancôme Matte Shaker

Pink Power

Dit is een echte roze knaller! Hij is helaas wel iets vlekkerig, maar daarom zeker niet minder mooi.

Lancôme Matte Shaker

Lancôme Matte Shaker

 

Kiss Me Chérie

Een dieprode kersenkleur, tenminste dat is wat ik denk als ik hem in de verpakking zie. Op de lippen is hij wat subtieler maar wel mooi!

 

Lancôme Matte Shaker

Lancôme Matte Shaker

Yummy Pink

Fuchsia roze kleuren pak ik er eigenlijk nooit bij maar als ik deze kleur zie op mijn lippen maakt het me vrolijk, het staat me eigenlijk best goed! Mooie zomerse kleur!

Lancôme Matte Shaker

Het eerste wat me opvalt is dat de Matte Shakers eigenlijk helemaal niet zo matte zijn, ze hebben vrijwel allemaal een subtiele glans. Ook zijn ze vrij waterig en daardoor is de dekking op de foto’s niet altijd even egaal. Maar ik denk dat ik het geheim van de producten heb ontdekt. De Matte Shakers trekken helemaal in de lippen waardoor ze daarna matte zijn als je wat hebt gegeten of gedronken. De kleur is amper van je lippen af te krijgen, ook met een olie. Ik heb zo nog 1,5 dag van mijn roze lippen genoten, ideaal!

De Matte Shakers van Lancôme zitten ontzettend comfortabel op je lippen, ruiken prettig en brengen aardig makkelijk aan als je het eenmaal onder de knie hebt. Ze kosten € 24,43 en zijn onder andere bij de Douglas en ICI Paris XL te koop. Wat vinden jullie van deze Matte Shakers?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Ik vind ze er zo leuk uitzien en ook mooie kleuren maar van dit merk verwacht ik wel een betere dekking en helemaal voor de prijs. Dit kun je ook wel van Essence kopen en die zien er dan beter uit op je lippen. Hier gaat het puur om de verpakking

  2. Staan je goed! Vind het zelf voor de prijs niet een must. Zelfde soort effect kan je ook krijgen van budgetmerken (weliswaar zonder te shaken, maar sheer lipsticks zien er uiteindelijk niet anders uit :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *