Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

Het is heerlijk zomerweer en als je nog niet op vakantie bent geweest of je hebt nog niet lekker in de zon liggen bakken, heb je waarschijnlijk nog best een bleke huid. En aangezien het zomer is, is het wel lekker een zomers tintje te hebben. Zelf ben ik niet echt fan van een zelfbruiner voor in het gezicht of een te donkere foundation gebruiken, maar deze Sun-Kissed Drops van Lancaster zijn wel ontzettend handig. Je voegt een paar druppels toe aan je dagcrème en hebt daarna een prachtig zongebruind tintje. Ik test het uit!

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

Het is al lang bekend dat wij er graag zomers uit willen zien. Het is nog net geen wedstrijdje aan het eind van de zomer om te kijken wie het bruinst is geworden. En ik maak me er zelf ook schuldig aan, ik wil maar wat graag bruin op vakantie worden! Natuurlijk doe ik dit wel op een gezonde manier! Maar soms moet je natuur gewoon een handje helpen en dat kan met deze handige druppels. Laat dat bruine tintje op mijn gezicht maar komen.

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

De naam van het product zegt het natuurlijk al 365 dagen per jaar een mooie bruine tint, dat kan gewoon! Het werkt heel simpel, tijdens de applicatie versterken de karamelkleurige kleurdeeltjes direct de teint van de huid. Het resultaat is een natuurlijke bruining dat eruit ziet alsof je lekker van de zon hebt genoten. Na het aanbrengen beloven er geen strepen of oranje kleur te komen. Ook stimuleert het Tan Activator Complex, elke dag na het aanbrengen de aanmaak van melanine.

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

Het fijne aan dit product is dat het eigenlijk niet kan misgaan. Je kunt de intensiteit die je zelf mooi vindt, bereiken door één tot drie druppels van de 365 Sun-Kissed Drops aan je dagcrème toe te voegen. Maar gebruik je geen dagcrème, dan zou je het ook aan je serum of foundation kunnen toegeven als je dat prettig vind. Rechtstreeks op de huid zal ik niet aanraden want dat smeert niet echt lekker uit en is dan vrij heftig.

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

De verpakking is handig gemaakt en lekker handzaam. Aangezien je elke keer maar één of twee druppels nodig hebt doe je heel lang met deze verpakking. De tube is voorzien van een handig tuitje waarmee je gemakkelijk het product kan doseren. Ik vind het gebruikersgemak erg prettig.

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

Zoals ik al zei is het product rechtstreeks op de huid vrij heftig en kan je het ook niet helemaal mooi en natuurlijk uitwerken. Ik doe deze foto’s er even tussen zodat je een idee krijgt hoe donker de druppels zijn en hoeveel teint het aan de huid zal toevoegen.

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

En zo ziet het er dan uit in combinatie met een dagcrème. Het krijgt een heel mooi en natuurlijk tintje die je straks subtiel op de huid zult terug zien. Het product is trouwens geurloos, dus het krijgt geen vreemde geur als je het mengt met andere producten die eventueel een andere geur zouden hebben.

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

Mijn gezicht zonder iets te dragen.

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

Mijn gezicht ingesmeerd met dagcrème en twee druppels van de Lancaster 365 Sun-Kissed Drops. Je ziet heel subtiel een bruiner tintje komen, heel erg mooi. Het product mengt moeiteloos met mijn dagcrème en brengt makkelijk aan. Ik vind het echt een heel erg mooi resultaat. Omdat de dagcrème en de druppels in de huid trekken blijft het kleurtje ook goed zitten. Het is trouwens geen permanent effect, na het verwijderen van je make-up of douchen verdwijnt de kleur weer. Maar het stimuleert wel de natuurlijke bruinig dus dat kan wel sneller gaan!

Lancaster 365 Sun-Kissed Drops

Ik vind de Lancaster 365 Sun-Kissed Drops verrassend fijn! Ik gebruik ze nu een paar weken in samenwerking met mijn dagcrème en geniet elke dag van een mooi subtiel tintje, ik ben er echt blij mee! De Lancaster 365 Sun-Kissed Drops kosten € 32,00 per verpakking en zijn onder andere bij de Douglas, ICI Paris XL en andere warenhuizen te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik zie eerlijk gezegd geen verschil.. maar als je hierna je foundation erover zou aanbrengen dan heb je toch weer dezelfde kleur als altijd? Of moet je dan ook een donkerdere foundation hiervoor aanschaffen?

    1. Daar zeg je me wat! Helemaal niet over nagedacht en inderdaad, met foundation zie je er dan weer niets van. Ik denk dat het dan ook bedoeld is om te gebruiken zonder foundation, voor een natuurlijk kleurtje!

  2. klinkt goed maar gebruik het niet en zal het niet gebruiken, gaat bij mij altijd vlekken en ja heel slecht maar ik ga lekker onder de zonnebank :D

  3. Ik zie het verschil eigenlijk niet! Denk ook niet dat ik snel zoiets zou gebruiken, dan zou ik nog eerder voor een ‘gewone’ zelfbruiner gaan. :)

  4. Klinkt als een erg fijn product! En super fijn dat je het zelf ook kan doseren. Helemaal betreft je winter/zomer tint. Ik ben in de winter een stuk bleker! Ik zie d’r voor mezelf alleen nog niet helemaal de extra toevoeging van in omdat ik nu ook een fijne BB-cream heb (met een tint waar ik tevreden over ben!), maar dat verschilt natuurlijk per persoon! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *