Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Review: Labello Vegan Naturally Lippenbalsem

Labello Vegan Naturally Lippenbalsem

Steeds meer eten wordt vervangen door een vegan alternatief, maar ook de beautyindustrie blijft niet achter. Zo komt Labello met een vegan lippenbalsem. De Labello Vegan Naturally lippenbalsem is verrijkt met hennepzaadolie en biologische sheaboter. Ik vind Labello altijd erg fijn om bij me te hebben, ben dus erg benieuwd naar deze vegan variant!

Labello Vegan Naturally Lippenbalsem6

Veganistische Labello

Een lippenbalsem is een lippenbalsem, tenminste zo denk ik vaak. Maar wat als je je lippenbalsem kan vervangen door een vegan variant, kleine moeite met een positief effect. De Labello Vegan Naturally lippenbalsem, belooft geen bijzondere dingen. Het is gewoon een lippenbalsem met een formule die beschermt en hydrateert tot 24 uur lang! De lippenbalsem is geschikt voor dagelijks gebruik op normale tot droge lippen.

Labello Vegan Naturally Lippenbalsem2

Zoals je wel kan raden is deze Labello dus vegan met 100% natuurlijke ingrediënten. Met andere woorden, het product maakt geen gebruik van ingrediënten met een dierlijke oorsprong. Ik vind dit een goede en positieve ontwikkeling.

Labello Vegan Naturally Lippenbalsem1

Labello Vegan Naturally Lippenbalsem ingrediënten

De Labello wordt als een klassieke Labello omschreven, alleen dan vegan. Daarnaast is de lippenbalsem verrijkt met hennepzaadolie en biologische sheaboter om je lippen de hele dag mooi glad en soepel te houden en ze te beschermen tegen uitdroging. Als je naar de ingrediëntenlijst kijkt zie je ook veel oliën terug.

Labello Vegan Naturally Lippenbalsem4
Labello Vegan Naturally Lippenbalsem5

De verpakking van de lippenbalsem heeft de klassiek Labello vormgeving. De dop is alleen van een mintgroene kleur met daarop cannabisbladeren. Van mij had dat niet gehoeven, maar goed. De lippenbalsem is zelf trouwens ook groen van kleur. Ik schrok hier wel een beetje van, want ik wil natuurlijk geen groene lippen.

Labello Vegan Naturally Lippenbalsem7

Mijn lippen zonder lippenbalsem.

Labello Vegan Naturally Lippenbalsem8

Mijn lippen met de Labello Vegan Naturally lippenbalsem. De lippenbalsem is heerlijk zacht en glijdt echt over de lippen heen. De lippenbalsem is niet te zacht waardoor hij wel goed in vorm blijft. Van de groene kleur zie je gelukkig helemaal niets terug, hij is mooi transparant.

Wel heeft de Labello een bijzondere geur, niet een typische cannabisgeur, maar wel wat kruiderig en ik vind het niet perse heel lekker, maar ook niet storend.

Labello Vegan Naturally Lippenbalsem3

Ik heb de Labello Vegan Naturally lippenbalsem nu een paar weken in gebruik en ik vind hem echt heel prettig in gebruik. ’s Ochtends als ik mijn make-up heb gedaan smeer ik mijn lippen altijd in met een lippenbalsem. Dat is deze al sinds een paar weken en mijn lippen voelen echt heerlijk zacht en gehydrateerd aan. En ik heb nog geen last gehad van gebarsten lippen, dat is ook positief!

De Labello Vegan Naturally Lippenbalsem is vanaf nu te koop bij drogisterijen en online voor € 5,99.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

  1. Ik heb deze ook gekocht, leuk dat groene kleurtje :) En ik vindt het naar een soort snoepje ruiken, licht zoetig kruidig. Heerlijk niet verkeerd :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *