Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Labello Hyaluron Lip Moisture Plus

Ik vind het ontzettend belangrijk, maar ook heel erg fijn om mijn lippen goed te verzorgen. Ik heb namelijk een hekel aan droge lippen. Het liefst heb ik ze lekker zacht en gehydrateerd. Alleen daar is wel wat hulp voor nodig. Een lippenbalsem is dan natuurlijk het antwoord! Labello heeft sinds kort de nieuwe Labello Hyaluron Lip Moisture Plus. Deze lippenbalsem belooft de lippen zichtbaar voller en gladder te maken. Tijd voor een review!

Vollere en gladdere lippen met de Labello Hyaluron Lip Moisture Plus

De nieuwe Labello Hyaluron Lip Moisture Plus zorgt er niet alleen voor dat de lippen intensief gehydrateerd zijn, het geeft ze ook nog eens een stralende look. De lippenbalsem is doordrenkt met een innovatieve technologie om je lippen diep in de opperhuid te hydrateren en ze zichtbaar voller en gladder te maken. En dat allemaal door het ingrediënt: hyaluronzuur!

Hyaluronzuur is tegenwoordig een heel bekend beauty ingrediënt dat bekend staat om zijn hydraterende werking, ook niet gek dat dit ingrediënt dan ook verwerkt wordt in een lippenbalsem. Ben benieuwd of deze Labello dan ook echt zo fijn is als dat ik denk.

Zeg dag tegen droge en gebarsten lippen

De formule van de Labello Hyaluron Lip Moisture bevat puur hyaluronzuur en een vernieuwde technologie zorgt voor een niet plakkerige en super lichte textuur. Naast dat de lippenbalsem makkelijk is om aan te brengen, geeft het de lippen ook nog eens een goede hydratatieboost. Hallo volle en zachte lippen!

Een lippenbalsem met een intensieve hydratatie

Maar volle lippen is niet het enige wat je krijgt van deze Labello Hyaluron Lip Moisture. Deze lippenbalsem beschermt en hydrateert de lippen niet alleen van buitenaf. Nee, hyaluronzuur is een hydraterend ingredient dat ook de natuurlijke productie van hyaluronzuur in het lichaam activeert. De oliën en wassen in de formule leggen daarnaast ook nog een laagje op de lippen dat waterverlies beperkt en de vochtopslag van de lippen ondersteunt. Daarnaast zorgt de formule er ook nog eens voor dat de fijne lijntjes rondom de lippen minder zichtbaar worden.

Ingrediënten Labello Hyaluron Lip Moisture

Zoals ik al zei zit de lippenbalsem vol oliën en wassen en dat zie je ook zeker terug op de ingrediëntenlijst. Ook het ingrediënt hyaluronzuur zie je terug komen op de lijst: Sodium Hyaluronate. Wel vrij onderaan de lijst en dat vind ik jammer. Ik vraag me dan altijd af hoe effectief het nog is.

De Labello Hyaluron Lip Moisture lippenbalsem zit in de klassieke en herkenbare Labello verpakking, alleen deze variant heeft een zilverkleurige dop. Het is een ideaal formaat om gemakkelijk mee te nemen of even in je zak te stoppen. De lippenbalsem heeft een hele subtiele geur die ik persoonlijk wel lekker fris vind.

Labello Hyaluron Lip Moisture review

Wanneer ik de Labello Hyaluron Lip Moisture Plus lippenbalsem aanbreng op de lippen, glijdt de stick echt als zachte boter over mijn lippen heen. Dat vind ik fijn, want dan hoef ik niet zo hard op de lippenbalsem te drukken. Je ruikt meteen de frisse geur, maar daar merk je na het aanbrengen niets meer van.

Mijn lippen voelen super zacht en gehydrateerd aan. Ja, ik vind deze lippenbalsem heel erg prettig aanvoelen. Of het mijn lippen echt gladder en voller doet lijken weet ik niet, maar ik vind het er we verzorgt uitzien. Ik merk niet echt dat mijn lippen meer gehydrateerd zijn dan anders. Maar met de lippenbalsem op voelen mijn lippen heel erg prettig aan.

Ik vind de Labello Hyaluron Lip Moisture Plus lippenbalsem echt heel erg fijn. Of het ook echt al zijn beloftes waar maakt weet ik niet, maar los daarvan is dit product super fijn. Mijn lippen zijn zacht, hebben geen nare geur of plakkerig gevoel en het brengt super makkelijk aan.

De Labello Hyaluron Lip Moisture Plus is te koop bij de drogisterijen en online voor € 5,99 per stuk. Heel eerlijk, dat vind ik best prijzig voor een lippenbalsem. Gelukkig zijn er vaak goede acties met Labello producten en hij is wel echt erg fijn.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *