Review: Labello Crayon Lipstick collectie

Review: Labello Crayon Lipstick

Ik denk dat iedereen wel eens een Labello in zijn zak of tas heeft zitten. Labello staat bekend om zijn fijne lippenbalsems die we allemaal fanatiek smeren. Maar nu dacht Labello, laten we eens wat anders doen, laten we een lipstick maken in drie verschillende kleuren! Ik vertel je graag meer over deze Labello Crayon Lipsticks.

Review: Labello Crayon Lipstick

Lees ook: Vernieuwde Labello Classic

Kies je voor een leuke kleur op je lippen of toch een verzorgende lippenbalsem? Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen want Labello biedt het beide tegelijkertijd aan! Labello komt met een lipstick in dekkende kleuren mét de verzorgende eigenschappen die je van Labello gewend bent. De nieuwe Labello Crayon Lipsticks komen in de kleuren Coral Crush, Poppy Red en Hot Pink.

Review: Labello Crayon Lipstick

De nieuwe lipsticks bestaan voor ruim 80 procent uit verzorgende ingrediënten, zoals jojoba- en avocado-olie, voor optimale hydratatie van de lippen. Ideaal voor de komende wintermaanden. Bovendien zijn de lipsticks vrij van minerale oliën.

Review: Labello Crayon Lipstick

Lees ook: Labello Fruity Shine Watermelon

Ik vind de verpakkingen er leuk en handig uitzien. Ze zien er speels uit en hebben een makkelijk draaisysteem zodat je de lipstick gemakkelijk omhoog kunt draaien. De lipsticks zijn heel handzaam waardoor je ze gemakkelijk mee kunt nemen en zelfs in je zak kunt stoppen.

Review: Labello Crayon Lipstick

Door de fijne punt zijn de lipsticks makkelijk en precies aan te brengen, zelf vind ik het erg prettig werken. De verpakking is stevig zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je de dop ineens verliest. Ik ben vooral heel erg blij met het draai mechanisme, vaak zie je bij dit soort producten dat je ze nog moet slijpen en dan haak ik al af.

Review: Labello Crayon Lipstick

Lees ook: Labello Fruity Shine Cherry

De Labello Crayon Lipsticks zijn met één laagje al volledig dekkend, maar voor een nóg intensiever effect zijn de kleuren met meerdere lagen op te bouwen. Als je ze gaat opbouwen vind ik ze wel een beetje viezig en nep ogen, maar ik vind een laagje al een mooie kleur afgeven. Van links naar rechts zie je de kleuren: Hot Pink, Coral en Poppy Red.

Review: Labello Crayon Lipstick

Coral

Normaal ben ik niet zo een fan van koraaltinten, maar deze vind ik wel staan moet ik eerlijk toegeven. Het is een mooi subtiel kleurtje.

Review: Labello Crayon Lipstick

Hot Pink

Hou je van wat meer kleur, ga dan voor de Hot Pink variant. Het is een lekkere knallende kleur die je iedere dag kunt dragen, erg mooi!

Review: Labello Crayon Lipstick

Poppy Red

Ben je meer een fan van rood, dan is er Poppy Red. Een mooie klassiek rode kleur die heel veel mensen goed zal staan.

Review: Labello Crayon Lipstick

De Labello Crayon Lipsticks vind ik er leuk uitzien en ze werken ook nog eens prettig. Je brengt de Labello Crayon Lipstick makkelijk aan, ze hebben mooie kleuren, dekken prima en voelen erg prettig aan op de lippen. De prijs vind ik eerlijk gezegd best aan de hoge kant, namelijk € 6,99. De Labello Crayon Lipsticks zijn te koop bij drogisterijen.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Edith
  8 januari 2019 at 07:04

  Woow, super gepigmenteerd, had ik niet verwacht! Erg mooie kleuren.

 • Reply
  Tessa
  8 januari 2019 at 07:35

  Ik heb de roze in Duitsland gekocht. Daar zijn ze ongeveer €2 goedkoper. Ik vind ze erg fijn.

 • Reply
  rachel
  8 januari 2019 at 09:21

  wat een geinige labello zo maar idd prijzig ja

 • Reply
  Beautyjuf
  8 januari 2019 at 09:43

  Wat zijn ze goed gepigmenteerd, hè? Ook qua verzorging vind ik ze fijn. Alleen dat prijskaartje… Om eerlijk te zijn, vind ik ze een tikkeltje te duur.

 • Reply
  Kimberley
  8 januari 2019 at 10:41

  Doet me denken aan de chubby sticks van Clinique, maar dan de budget versie. De kleuren staan je goed!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  8 januari 2019 at 11:11

  Ik vind ze echt top! Goed gepigmenteerd!

 • Reply
  Kelly
  8 januari 2019 at 11:53

  Oeh, dit ziet er verrassend goed uit! Toffe kleurtjes ook. De prijs valt mij reuze mee!

 • Reply
  Mimi
  8 januari 2019 at 16:42

  Geinig idee maar sla toch over omdat ik nog geen geschikte kleur zie. Jou staan ze leuk trouwens.

 • Reply
  Evelien
  8 januari 2019 at 19:38

  Wat een leuke kleuren! Ik vind vooral Hot Pink superleuk staan bij jou. Dit is echt ideaal als je wel een kleurtje wilt, maar geen lipstick heel precies wilt aanbrengen.

 • Reply
  Darina
  9 januari 2019 at 15:12

  Wat een mooie kleurtjes. Ik wist niet dat Labello deze had. Ik ga zeker even kijken.

 • Reply
  Mariska
  9 januari 2019 at 18:24

  Ik vind ze eigenlijk ook wel wat te duur als ik het moet zeggen, maar ze zien er wel goed uit en zou ze best eens willen proberen.

 • Reply
  Thea
  10 februari 2019 at 13:14

  Ik heb ze alledrie gekocht! Ze blijven ook goed zitten zelfs na het eten is het niet helemaal weg. Tot vandaag bij kruidvat tweede labello voor 1 euro…
  Ben blij dat ik ze heb

 • Laat een reactie achter