Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Labello Caring Beauty Red & Nude

Labello Caring Beauty Red Nude1

In elke tas of jaszak heb ik wel een lippenbalsem zitten, vooral de laatste tijd heb ik ontzettend last van droge lippen. Ik ben sinds kort helemaal fan van de Labello Hemp Seed Oil lippenbalsem omdat deze mijn lippen super zacht maakt. Maar Labello heeft sinds kort iets nieuws, de klassieke lippenbalsem, maar dan met een kleurtje. Nee, geen subtiel kleurtje, maar een duidelijk zichtbare rode en nude kleur.

Labello Caring Beauty Red Nude

De nieuwe Labello Caring Beauty met een kleurtje

Afgelopen jaren hebben we onze mond vaak verstopt achter een mondkapje. Nu alle regels weer versoepeld zijn mogen de lippen weer gezien worden. Daarnaast vond ik het ook verschrikkelijk om een lippenbalsem of lipstick te dragen met een mondkapje. Het gaf namelijk af of plakte er aan vast, niet ideaal. We zijn allemaal gek op mooie en verzorgde lippen en daar helpt Labello graag een handje aan mee. Een gewone lipstick kan de lippen uitdrogen, maar deze Labello Caring Beauty lippenbalsems verzorgen de lippen juist.

Labello Caring Beauty Red Nude3
Labello Caring Beauty Red Nude4

Labello Caring Beauty Red – € 3,99

Er zijn twee varianten van de lippenbalsem met een kleurtje, nude en deze rode variant. Eigenlijk is de Labello gewoon een Labello, maar dan met toegevoegde pigmenten zodat het een duidelijke kleur aan de lippen geeft. De formule bevat 3 belangrijke ingrediënten die bekend staan om hun verzorgende eigenschappen: sheaboter, biologische amandelolie en vitamine E. Deze zie je dan ook terug komen in de ingrediëntenlijst.

Labello Caring Beauty Red Nude5
Labello Caring Beauty Red Nude6

Labello Caring Beauty Nude – € 3,99

Naast de opvallendere rode kleur, is er de subtielere variant, de nude kleur. De formule van de lippenbalsems bestaat uit ingrediënten met een natuurlijke oorsprong van 98% en een licht bloemige geur. Ik vind het de typische Labello geur. Daarnaast is de Labello Caring Beauty lippenbalsem op te bouwen in intensiteit. Ga je voor een subtiele kleur met één laagje of juist meer kleur met twee of drie laagjes.

Labello Caring Beauty Red Nude7

De lippenbalsems hebben de klassieke lippenbalsem vormgeving. Ik had misschien verwacht dat de lippenbalsem in de vorm van een lipstick wat gegoten, maar ook deze heeft een afgeronde bovenkant. Je kunt er wat minder precies mee aanbrengen, maar dit zorgt bij mij niet voor problemen. De lippenbalsems zelf zitten in een donkerblauwe huls die niet doorschijnt. Dat vind ik wel prettig want vaak wordt de dop helemaal vies wanneer er een kleurtje aan zit.

Labello Caring Beauty Red Nude8

Dit zijn de swatches van beide kleuren. Links zie je rood en rechts zie je de nude tint. Qua pigmentatie hebben ze een gemiddelde tot sheer dekking. Het is en blijft natuurlijk een lippenbalsem, dus ik had geen knallende kleuren verwacht. Maar alsnog vind ik er voor een lippenbalsem best veel kleur aan zitten.

De lippenbalsems glijden over de huid en brengen heel gemakkelijk aan, dat vind ik fijn.

Labello Caring Beauty Red Nude9

Hier draag ik de lippenbalsem met de nude kleur. Ik moet eerlijk toegeven dat deze kleur mij niet heel goed staat, maar hij brengt wel heel makkelijk aan. Hij heeft best wat dekking, maar mocht je last van velletjes hebben dan hoopt de kleur daar wel op en zie je dat van dichtbij. Dat is wel iets waar je rekening mee moet houden.

Labello Caring Beauty Red Nude10

De rode tint staat een stuk beter en geeft een mooie subtiele kleur af, hier hou ik wel van. De houdbaarheid van de lippenbalsem is natuurlijk niet al te best. Omdat je lippen zacht en vettig blijven, is de kleur na wat te drinken of wat te eten weg. Maar gelukkig kun je het daarna wel weer heel gemakkelijk aanbrengen.

Labello Caring Beauty Red Nude2

Hou je van een subtiel kleurtje op je lippen en verzorg je graag je lippen? Dan zijn de Labello Caring Beauty lippenbalsems in Red en Nude iets voor jou. Ze kosten € 3,99 per stuk en zijn te koop bij de drogisterijen en online.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *