Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Review: Kruidvat Tanning Beautifying Drops

Kruidvat Tanning Beautifying Drops2

Zo na de winter kunnen we allemaal wel een kleurtje gebruiken. Nu is de zon nog niet zo aanwezig dat je buiten meteen een kleurtje krijgt en naar de zonnebank gaan is niet het gezondste alternatief. Gelukkig hebben we tegenwoordig zelfbruiners om jezelf gemakkelijk wat meer kleur te geven. Populair zijn de Collistar Magic Drops, maar deze zijn ook vrij prijzig. Nu heeft Kruidvat eigen merk Tanning Beautifying Drops die jouw gezicht een mooi bruin kleurtje geven voor een zacht prijsje. Ik test ze voor jullie uit.

Kruidvat Tanning Beautifying Drops

Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops

Ze gaan helemaal viral op social media en iedereen op Tiktok heeft het erover, de Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops. Ze zouden namelijk een een dupe zijn van de bekende Collistar Magic Face Drops, alleen dan voor veel minder geld. Nou gebruikte ik vroeger graag de Collistar druppeltjes en was wel benieuwd naar dit alternatief, zeker omdat mijn gezicht wel een kleurtje gebruiken kan.

De Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops koop je voor € 9,99 bij de Kruidvat en daar krijg je een flesje van 30 ml voor. Voor de Collistar druppels betaal je € 37,00 per 30 ml dus het is inderdaad een stuk goedkoper. Maar werkt het ook en is het echt een dupe? Ik deel graag mijn ervaring met jullie.

Kruidvat Tanning Beautifying Drops3

Hoe werken de Kruidvat Tanning Beautifying Drops

Eerst is het handig om wat meer informatie te geven over het product. Met de Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops druppels krijg je een zonnige gloed waarvan je zelf de intensiteit bepaalt. De druppels zorgen ervoor dat de gebruinde kleur van de huid versnelt, verdiept en verlengt. Dit door middel van een drievoudige bruinigsactivator die ook nog eens zorgt voor een langdurig stralende teint.

De druppels geven je huid meteen een natuurlijk ogende zonnige gloed en ontwikkelt gedurende de dag door middel van een zelfbruiner het natuurlijke bruiningsproces. Dit door middel van melanine, algenextract en de peptiden. Hierdoor krijg je ook een gehydrateerde huid en worden de fijne lijntjes minder.

Het product belooft na 2 uur een zongekuste gloed en na 4 weken een gladde en egale huid. Maar ook een betere hydratatie van de huid!

Kruidvat Tanning Beautifying Drops4

Hoe gebruik je de tanning drops?

De Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops breng je aan op de huid in de ochtend of in de avond. Zelf vind ik de avond het fijnst na een gereinigde huid. Scrubben zorgt voor een beter en egaal effect, dus dat doe ik ook onder de douche met een gezichtsscrub voordat ik de druppeltjes aanbreng. Ik ben gewend dit soort producten door een dagcrème te mengen, maar daar staat hier niets over in de gebruiksaanwijzing. Ik breng het dus puur op mijn gezicht aan na de verzorging.

  • 2 tot 3 druppels voor een subtiele frisse bruine gloed
  • 4 tot 5 druppels voor een stralende bruine teint

Let op: was je handen goed na het gebruik! Het is een zelfbruinend product en als je je handen niet goed schoonmaakt krijg je gedurende de dag bruine handen en/of vlekken en dat wil je natuurlijk niet!

Kruidvat Tanning Beautifying Drops6

Ik vind de verpakking van het product er best prima uitzien, het ziet er niet meteen heel erg luxe uit zoals bijvoorbeeld de verpakking van Collistar, maar het ziet er ook niet heel cheap uit. Het flesje is gemaakt van glas en daarop zit een handig pipetje waar je het product gedoseerd mee kan aanbrengen op de huid.

Kruidvat Tanning Beautifying Drops5

Het pipetje werkt echt prima en pakt gemakkelijk het product op. Daarna druppel ik wat op mijn gezicht en smeer het uit. Het product is zelf bruin van kleur en ruikt (vind ik zelf) heel lekker fris. Echt een heerlijke geur heeft het tijdens het aanbrengen. Dat vind ik wel fijn, want vaak ruiken zelf bruinende producten een beetje chemisch, deze totaal niet.

Het effect van de Kruidvat Tanning Drops

Goed en dan hier de voor en na foto’s. Ik heb hier drie druppels aangebracht voor een subtiel resultaat en inderdaad, het resultaat is heel subtiel. Je moet goed kijken waar het verschil maar je ziet dat de huid iets warmer is geworden en minder rood is. Het is ook lastig qua licht het helemaal goed te krijgen omdat ik de foto’s natuurlijk op verschillende momenten van de dag heb genomen.

Kruidvat Tanning Beautifying Drops9

Maar omdat ik ook benieuwd was wat het nou echt op de huid deed heb ik het ook even op mijn arm getest, je ziet hier inderdaad een subtiel bruiner stukje vierkant op mijn arm. Gebruik je dus 2 tot 3 druppels, dan is het effect heel subtiel. Ik gebruik nu zelf wel 5 druppels voor een intenser resultaat. Wel dan wel op dat je goed de huid rondom je haarlijn, ogen, mond en nek meeneemt, anders zie je een bruine lijn en dat wil je natuurlijk ook niet.

Kruidvat Tanning Beautifying Drops1

Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops review

Ja, de Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops werken prima! Wil je een heel subtiel resultaat krijgen, ga dan voor 2 tot 3 druppels. Ik vind dat resultaat wel heel subtiel dus ga zelf tegenwoordig voor 5 druppeltjes op het gezicht en nek. Ik herhaal het ongeveer 1 tot 2 keer in de week, niet vaker omdat je anders wel een heel bruin gezicht krijgt. De tanning druppels vind ik heel fijn in gebruik. Ze ruiken lekker en smeren heel prettig uit over de huid.

Als je de Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops wilt scoren moet je goed zoeken, ik heb vier verschillende Kruidvat filialen moeten bezoeken voordat ik eindelijk (het laatste) doosje had. Online zijn ze helaas ook vaak uitverkocht. De Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops kosten € 9,99 per stuk en zijn dus alleen bij de Kruidvat en in hun webshop te koop. Hebben jullie ze al geprobeerd?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Goed resultaat.
    Voor mensen die een licht teintje willen is dit heel goed.
    Ik ben blij dat ik van mezelf als geteint ben.

    Xoxo

  2. Hmm, ik zou ze toch liever door mijn dagcrème mengen. Heb je dat ook geprobeerd en zo ja, had je daar ook een goed resultaat mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *