Search
Close this search box.

Review: Kruidvat Boob Tape

Kruidvat Boob Tape

Je hoort het steeds vaker voorbij komen, vrouwen die boob tape gebruiken. We hebben steeds vaker topjes of jurkjes aan die diep uitgesneden zijn of zo in elkaar zitten dat het niet mooi is hier een BH onder te dragen. Zeker in de zomer wanneer de kleren wat bloter zijn dan in de winter wil je soms niet die BH moeten dragen. Je kunt dan natuurlijk kiezen voor een strapless BH, maar boob tape is ook een goede oplossing! Sinds kort is dit gewoon bij de Kruidvat te koop en ik vertel je er meer over in de vorm van een review.

Kruidvat Boob Tape2

Boob tape om je borsten te tapen

Het klinkt best gek, tape om je borsten mee in te tapen. Ik moet zeggen, het zou niet mijn eerste keuze zijn, want het lijkt mij nogal een gedoe. Je kunt je borsten tapen voor verschillende soorten doeleinden De meest voorkomende reden is een alternatief voor een BH. Stel je hebt een mooi uitgesneden jurk of shirt aan en wilt je borsten daarin mooi uit laten komen, dan kun je je borsten tapen zodat ze mooi op hun plek blijven zitten of de tape voor meer decolleté zorgt.

Maar ook kun je je borsten tapen uit medische noodzaak. Heb je bijvoorbeeld last van zware borsten en zere schouders? Dan zou het intapen van je borsten ook voor verlichting kunnen zorgen.

Kruidvat Boob Tape5

Kruidvat Boob Tape

De Kruidvat Boob Tape belooft de perfecte onzichtbare ondersteuning voor je borsten. De tape is speciaal ontworpen om je borsten te liften en langdurig te ondersteunen. De tape breng je zelf aan en is op verschillende manieren aan te brengen zodat je zelf het effect kan kiezen. De Kruidvat Boob Tape belooft het volgende:

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Perfecte ondersteuning voor elke cupmaat
  • Onzichtbaar onder je kleding
  • Ademend en comfortabel
  • Pijnloos te verwijderen
  • Zwem- en transpiratie bestendig

Een warme zomerdag? Geen stress, de tape is waterproof en dus bestand tegen transpireren en zwemmen!

Kruidvat Boob Tape4

Op de achterkant van de verpakking vind je wat meer informatie over het product en een waarschuwing. Gebruik de boob tape niet als je een allergie voor één van de ingrediënten (katoen, spandex of acyl lijm) hebt, je een verbrande huid hebt of borstvoeding geeft.

De Kruidvat Boob Tape is verkrijgbaar in het zwart en nude en in elke verpakking zit 5 meter tape.

Kruidvat Boob Tape3

Hoe tape ik mijn borsten met boob tape?

Op de verpakking staan een aantal voorbeelden hoe je het beste je borsten kan tapen. Je kunt deze voorbeelden aanhouden. Maar in dit artikel leg ik heel duidelijk uit hoe je je borsten het beste kan tapen, plus handige tips en een filmpje:

Borsten tapen? – zo tape jij jouw borsten!

In de video zijn verschillende manieren te zien, voor verschillende doeleindes. Tip, plak de boob tape niet over je tepels heen. Dit kan gevoelig zijn met het verwijderen van de tape. Gebruik daarvoor altijd de tepel plakkers, deze zijn ook meegeleverd.

Kruidvat Boob Tape6

Inhoud van de Kruidvat boob tape verpakking

De Kruidvat Boob Tape zit in een leuk roze doosje, die je in de winkel bij de nagellak remover en nepwimpers en dergelijke kunt vinden. Er zijn twee varianten, een variant met zwarte tape en eentje met een huidskleurige tape. Ik had liever de huidskleurige tape willen hebben, maar die was helaas uitverkocht.

In de verpakking zit een rol tape van 5 meter, gemaakt van katoen en twee tepel plakkers die gemaakt zijn van siliconen.

Kruidvat Boob Tape7

Ervaring Kruidvat Boob Tape

De tape doet mij een beetje denken aan de tape die de fysiotherapeut ook gebruikt. De tape heeft een plaklaag aan de achterkant en je kunt de tape zelf op maat knippen.

Ik wilde graag een top aan waar een BH niet zo charmant onder staat dus ik ging aan de slag met de tape. In het begin vond ik het tapen best een ding, maar als je het eenmaal onder de knie hebt (met dank aan YouTube filmpjes) gaat het een stuk beter. Ik had eerst tape van bol.com, maar deze tape werkt ook heel erg fijn. Je kunt de tape makkelijk afrollen en de plaklaag los trekken. Je brengt de tape aan op je borsten en daarna knip ik het af. De tape zit comfortabel en stevig. Ik moet eerlijk zeggen, een BH zit natuurlijk ‘zachter’, maar het is zeker niet onprettig.

Kruidvat Boob Tape8

Verwijderen gaat ook prima, het voelt net alsof je een pleister van de huid trekt. Je hebt hier natuurlijk geen haartjes zitten dus je trekt geen pijnlijke haartjes mee. Ook heb ik op mijn tepels de tepel plakkers zitten waardoor dit ook geen pijn doet. De tepel plakkers kun je natuurlijk ook zonder de boob tape gebruiken en je kunt de boob tape ook zonder tepel plakkers gebruiken als jij dat wil.

Tip, bewaar je plasticjes die hier nu op de achterkant zitten, die kun je na gebruik er weer op plakken zodat er niet allemaal stof op komt.

Kruidvat Boob Tape1

Ik vind het leuk dat een drogisterij met boob tape komt. Je ziet en hoort en steeds meer voorbij komen, maar je kon nog niet gemakkelijk aan tape voor je borsten komen. Maar nu dus wel bij de Kruidvat!

De Kruidvat Boob Tape is te koop voor € 5,99 bij de Kruidvat. Op hun website staan trouwens ook handige instructiefilmpjes.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *