Search
Close this search box.

Review: Juhldal PSO Geurvrije Shampoo No. 4

Automatische concepten

Juhldal PSO Shampoo No 4 zegt jullie denk ik niet zo veel, ik kende het eerst ook helemaal niet. Ik was op zoek naar een goede shampoo voor mijn onrustige eczeem huid en kwam al snel bij de Juhldal PSO Shampoo No 4 uit. Een shampoo die gewoon bij de drogisterij te koop is maar ontzettend geschikt is voor de gevoelige en onrustige huid.

Automatische concepten

Mijn hele leven heb ik al last van eczeem maar ben daar na mijn kinderjaren groot en deels overheen gegroeid. Helaas komt het sinds een jaar weer terug op hardnekkige plekken en merk ook dat ik er op mijn hoofd last van heb. Mijn hoofdhuid is droog, gevoelig en schilferig. Ik was dus opzoek naar een goede shampoo en kwam al snel bij deze shampoo uit. Is de Juhldal PSO Shampoo No 4 echt zo een goede shampoo zoals ze op het internet in reviews beweren?

Volgen jullie mij al op Instagram?

Automatische concepten

Juhldal PSO Shampoo No 4, met een hoog gehalte aan natuurlijk Bromeline, herstelt de natuurlijke balans van een droge, jeukende en geïrriteerde hoofdhuid. Juhldal PSO Shampoo No 4 is ontwikkeld voor de gevoelige, onrustige hoofdhuid. Ze gebruiken volgens hun de meest effectieve en natuurlijke ingrediënten, zoals natuurlijke Bromeline dat heel goed is bij een droge en schilferige hoofdhuid. Bij regelmatig gebruik zorgen deze extracten snel voor een zichtbaar en tastbaar resultaat in de vorm van een gezonde en goed verzorgde hoofdhuid.

Automatische concepten

Het gebruik van de shampoo is heel simpel. Eerst even schudden voor gebruik. Je maakt je haar en hoofdhuid nat en masseert de shampoo goed in. Let wel op, omdat er geen SLS en SLES in de shampoo zit schuimt het een stuk minder en is het wel wat lastig te verdelen vind ik. Wel is de shampoo heel geconcenteerd dus heb je echt maar een klein beetje nodig. Maar omdat het niet tot amper schuimt ben ik wel geneigd meer shampoo te gebruiken dan nodig is. De shampoo laat je ongeveer 4-5 minuten laten inwerken en daarna spoel je het weer uit. Het is geschikt voor dagelijks gebruik door volwassenen en kinderen.

Automatische concepten

De shampoo is vrijwel helemaal vrij van allerlei troep. Zo vind je dus geen SLS, SLES, parfum, parabenen en dergelijke in de shampoo. De shampoo is ook verrijkt met Bromeline, Yucca en Smeerwortel.

  • Bromeline: herstelt de natuurlijke balans van de hoofdhuid, en lost ‘dode’ huidcellen op.
  • Yucca: Vergroot de elasticiteit, maakt het haar glad en heeft helende eigenschappen
  • Smeerwortel: bevat vitamine B12, regenereert, heeft een heilzame werking op wondjes en heft ontstekingsremmende eigenschappen
Automatische concepten

De shampoo heeft 200 ml wat niet heel erg veel is voor een shampoo. Gelukkig is het wel heel erg geconcentreerd zodat je er langer mee kan doen (als je dus ook echt minder gebruikt). De fles ziet eruit alsof het een geneesmiddel is en heeft een handige dop waarmee de shampoo goed kan doseren.

Automatische concepten

Zoals ik al zei bevat de shampoo geen parfum en is dus ook echt geurvrij, het ruikt echt nergens naar. Dit is trouwens echt genoeg voor mijn halflange haar.

Ik breng de shampoo aan en masseer het goed in, wat best een beetje lastig is omdat de shampoo niet schuimt en je dus niet zo goed weet wat je gehad hebt en niet. Ik laat de shampoo daarna een paar minuten intrekken en spoel het weer uit.

Ik merk echt dat mijn hoofdhuid baat heeft bij deze shampoo, het is een stuk rustiger en jeukt minder. Ook de schilfers zijn verdwenen en daar ben ik blij om!

Automatische concepten

Ik snap de hype rondom deze shampoo wel, het is echt een probleem oplosser en ben er ook echt blij mee. Wel is de shampoo heel erg prijzig, je betaald er namelijk € 18,90 voor. Daarom gebruik ik hem echt alleen als ik ‘last’ heb van mijn droge en schilferige huid.

De Juhldal PSO Shampoo No 4 is te koop bij de Etos en online bij onder andere bol.com.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Wat fijn dat je een shampoo hebt gevonden die werkt, afgaand op jouw review zet ik hem op mijn verlanglijstje(ben bijna jarig). Hij is te prijzig voor mijn budget om zo te kunnen kopen, ik heb ook een probleemhuid en psoriasis op mijn hoofdhuid, na de meeste shampoos voelt het alsof ik in een te strak en verbrand velletje rondloop……

  2. Ik gebruik sinds een jaar de (toen nieuwe) shampoo en conditioner van Hema, ook zonder SLS en SLES, maar met een heel milde maar lekkere parfum. Ik heb nu nooit meer last van een jeukende of droge hoofdhuid. Kan hem echt aanbevelen! (Is ook een stuk goedkoper dan dure SLS-vrije shampoo’s die ik eerder kocht.)

  3. Jeetje mina wat een prijs! Maar ik ben wel heel benieuwd naar de shampoo! Ook naar de plus versie… ook onwijs last van m’n hoofdhuid en zoveel jeuk…. en niks helpt echt goed genoeg dat het weg blijft…. op de wishlist! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *