HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Een tijdje geleden liet ik al de nieuwe Long Lasting Lipsticks van HEMA zien, maar naast dat zijn er ook nog 50 verschillende kleuren Moisturising Lipsticks in een nieuwe verpakking. Omdat ik zelf altijd fan ben van de HEMA make-up was ik ook heel erg benieuwd naar deze lipsticks. Van de 50 laat ik er 10 aan jullie zien in hele diverse kleuren.

HEMA Moisturising Lipsticks

De naam zegt het natuurlijk al een beetje, de moisturising lipsticks zijn natuurlijk lipstick die je lippen hydrateren en verzorgen. Zo blijven je lippen mooi zacht en soepel en voelt het net alsof je een lippenbalsem draagt. Ik vind de verpakkingen er stijlvol maar toch ook simpel uitzien. Maar dat siert het ook wel weer. Ik heb niet het idee dat ik een hele goedkope lipstick in handen heb en dat heeft HEMA goed gedaan, want het is natuurlijk wel een hele betaalbare lipstick!

HEMA Moisturising Lipsticks

In totaal zijn er dus 50 verschillende kleuren en finishes, maar volgens mij zitten er geen matte tussen zover ik weer. De ene is wel wat meer dekkend dan de ander en de andere heeft weer een shimmer. De kleuren lopen ver uit één dus er zit altijd wel iets tussen wat je zoekt of mooi vind.

HEMA Moisturising Lipsticks

De lipsticks zitten in een plastic huls en tijdens het openen en omhoog draaien van de lipstick voel je wel dat het een wat goedkopere lipstick is. Het is allemaal een beetje wankel en niet zo stevig. Ook met het aanbrengen draait de lipstick ook snel terug in de huls als je net even te hard drukt. Maar op het eerste gezicht zien ze er echt heel erg mooi uit, niets mis mee. De lipsticks ruiken naar mijn menig een beetje naar kaneel, best lekker!

HEMA Moisturising Lipsticks

En natuurlijk zijn de swatches ook heel erg belangrijk. Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Marshmellow Madness, Flamboyant Flamingo, Nightwatch, Moody Merlot en Cherry Berry.

HEMA Moisturising Lipsticks

Dan hebben de nog de laatste vijf kleuren van links naar rechts: Flirty Coral, Mauve On, Sweet Macaron, Pure HEMA en Unicorn Power.

De lipsticks zijn wat harder van structuur waardoor hij echt even tijd nodig heeft om samen te smelten met de huid en kleur af te geven. Ook hebben de lipsticks geen hele intense dekking maar zijn wat meer sheer. Doordat je best wel hard moet drukken met het aanbrengen vind ik het soms lastiger om netjes te werken of niet uit te schieten. Het zijn daarom wat mij betreft niet meteen de fijnste lipsticks die ik heb gebruikt. Maar voor die prijs kan het er mee door.

HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Marshmellow Madness

Dit is echt een hele zachte nude tint, ben er zelf niet gek op maar kan soms wel leuk uitpakken.

HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Flamboyant Flamingo

De ’90’s belde, ze willen hun shimmer roze lipstick terug. Niet helemaal mijn stijl, maar het schijnt weer helemaal terug te komen.

HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Nightwatch

Een mooie dieprode kleur die heel chique staat. Ik vind het een beetje jammer dat hij wat vlekkerig oogt.

HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Moody Merlot

Of je een glaasje wijn lust? Ik vind dit echt een prachtige kleur en hij dekt ook goed.

HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Cherry Berry

Een hele mooie kersentint is dit met een zilveren shimmer. Van mij had die wel achterwege gemogen maar alsnog is het een mooie kleur.

HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Flirty Coral

Een lekkere catchy roze tint die fris staat, ik hou er wel van!

HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Mauve On

Ik begin steeds meer van dit soort tinten te houden. Het is echt dé kleur voor de herfst natuurlijk.

HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Sweet Macaron

Deze lipstick valt in hetzelfde straatje als de lipstick hierboven alleen wat lichter, ik vind hem erg mooi!

HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Pure HEMA

Heeft deze lipstick nog uitleg nodig, rood is natuurlijk dé kleur voor HEMA en deze kleur klopt perfect met het logo. Leuk dat ze er ook een lipstick naar vernoemd hebben.

HEMA Moisturising Lipsticks

HEMA Moisturising Lipsticks

Unicorn Power

Dit is zeker unicorn power, een lekker opvallende en knal kleur! Zelf hou ik er niet echt van maar het misstaat ook zeker niet.

HEMA Moisturising Lipsticks

Het doet een beetje pijn om te zeggen als HEMA fan dat ik deze lipsticks niet heel erg geweldig vind. Begrijp me niet verkeerd, ze zijn absoluut niet slecht. Maar ze brengen gewoon wat lastig aan omdat ze wat harder zijn en hebben best wel een sheer dekking. Tegenwoordig heb je van andere budgetmerken betere lipsticks. Maar maakt jou dat niets uit en hou je van sheer? Dan zijn deze lipsticks zeker iets voor jou. De HEMA Moisturising Lipsticks kosten € 3,50 per stuk en zijn natuurlijk bij de HEMA te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Jessica
  20 oktober 2017 at 06:44

  Ik heb er ook eentje (Wine Not) en die is eigenlijk prima! Jammer dat ze onderling zo verschillen…

 • Reply
  ByChristiana
  20 oktober 2017 at 07:45

  Goh, ik stond toevallig gisteren nog in de HEMA en toen heb ik ook even bij de make-up staan kijken. Ze hebben wel echt heel super groot assortiment. Dit vind ik ook echt heel mooie draagbare kleuren. Ik vind Nightwatch het mooist.

 • Reply
  Britt
  20 oktober 2017 at 08:55

  Meh, ik ben niet overtuigd. De kleuren doen het allemaal net niet en de finish is ook niet helemaal mijn smaak.

 • Reply
  chucky1012
  20 oktober 2017 at 09:00

  Mooie kleuren…..
  Sommigen zou ik niet kopen

  Xoxo

 • Reply
  Willemse
  20 oktober 2017 at 10:07

  Ik heb zelf een paar andere kleuren gekocht die hier niet geswatcht zijn, en die zijn wel heel erg goed.
  Mooie dekking en prachtige finisch.
  Ze zijn dus duidelijk niet allemaal van dezelfde kwaliteit, dat is wel jammer.
  Gelukkig heb ik wel wat toppers uitgezocht

 • Reply
  Rachel
  20 oktober 2017 at 10:50

  ik ben weg van de nude kleuren!!! als ik weer een beetje kan lopen dan is een ritje hema dus wel op to do lijstje :D

 • Reply
  Sharon - Choose to Shine
  20 oktober 2017 at 12:01

  Er zitten wel echt mooie kleuren bij. Jammer dat ze niet zo fijn aanbrengen.

 • Reply
  Sija
  20 oktober 2017 at 13:58

  Ik vind het jammer dat de lipsticks niet goed dekken! Verder zijn het wel mooie kleuren, vooral de nude kleuren vind ik mooi.

 • Reply
  Yvonne
  20 oktober 2017 at 17:12

  Ik heb ‘Pinky promise’ en die vind ik prachtig voor dagelijks gebruik. Jammer dat ze kennelijk zo verschillend zijn.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  21 oktober 2017 at 09:51

  Hmm ik snap je conclusie, jammer inderdaad!

 • Reply
  Marloes
  22 oktober 2017 at 16:04

  Die sweet macaron en flirty coral wel mooi. De kleuren zien er alleen uit alsof ze na 1 slokje thee al weggevaagd zijn.

 • Reply
  M.
  6 november 2017 at 17:54

  Wat straal je op deze foto’s!

 • Laat een reactie achter